Annen huikea laihdutusurakka

Sen jälkeen kun Anne Laurila alkoi korvata yhden päivittäisen aterian ravitsevalla smoothiella, yksi tehosekoitin on mennyt rikki ja toinenkin piiputtaa. Mutta mikä tärkeintä, hänen painonsa on pikkuhiljaa lähtenyt putoamaan alaspäin.

Porilainen Anne Laurila, 52, meni uuteen työpaikkaansa Porin Lifeen syyskuun alussa 2015. Sitä ennenkin hän ehti toimia luontaistuotemyyjänä kahdeksan ja puolen vuoden ajan.

– Meitä on Porin Lifessa yhteensä seitsemän likkaa, hän kertoo.

– Mahtava työpaikka, hän ylistää työpaikkaansa.

Kun Anne aloitti uudet työt vajaat pari vuotta sitten, Harmonian Wholefood 360 -valmiste oli juuri tullut markkinoille. Hän kiinnostui siitä, otti käyttöön – ja jäi koukkuun.

Korvaa yhden aterian

Anne päätti ennakkoluulottomasti antaa valmisteelle mahdollisuuden.

– Olen siitä lähtien korvannut yhden päivittäisen aterian erilaisilla smoothieilla. Se kuuluu nyt ihan vakituisesti ruokavaliooni. Mitään paino-ongelmia ei ollut, mutta huomasin kuitenkin ilokseni, että paino alkoi pikkuhiljaa pudota.

– Laitan yhden desilitran jauhetta tehosekoittimeen ja lisään sekaan milloin rahkaa, banaania, mantelimaitoa tai -kermaa, luomumehuja, joskus avokadoa. Marjoja syön vuodessa 60 litraa: puolukkaa, mustikkaa, mansikkaa. Joskus laitan sekaan marjajauheita kuten tyrniä ja herukkaa, toisinaan myös viherjauheita kuten nokkosrouhetta ja spiruliinaa.

– Pirtelön voi tehdä veteenkin, mutta minun mielestäni siitä tulee silloin litkua. Tykkään itse vähän täyteläisemmästä satsista, joka ei koskaan ole ihan samanlainen. Otan mitä kaapista sattuu löytymään. Tehosekoitin on paras kaveri, ja yksi on jo mennyt rikki, toinenkin melkein, sillä siinä on jäljellä enää yksi säätö. Ovat niin kovalla koetuksella, että kohta on lähdettävä ostamaan taas uutta.

Suosikki löytyy

Wholefood 360:n suosikki Annella on suklaan makuinen. Hän vakuuttaa, ettei ole puolentoista vuoden aikana nähnyt kertaakaan nälkää. Paino on siitä huolimatta lähtenyt lipumaan alaspäin, mutta hän ei enää halua sen tästä tippuvan enempää.

– Olen ollut vähähiilarisella ruokavaliolla jo kymmenkunta vuotta, sillä huomasin, että migreeni pysyy sen ansiosta paremmin kurissa. En syö valkoista vehnäjauhoa enkä valkoista sokeria.

Anne on saanut myönteistä palautetta Wholefood 360:sta myös asiakkailtaan.

– Hyvin menee kaupaksi ja kaikki kehuvat. Erityisen paljon olen kiitosta ja hyvää palautetta saanut fitnesslikoilta ja muilta urheilijoilta.

– Omalta osaltani en osaa sanoa muuta kuin että onpa järkyttävän hyvä tuote!

Terveys-Hymy 6-2017

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Juha Sinisalo
Avainsanat: laihdutus, painonpudotus, smoothie

Kommentit

Oma kommentti