Arbutiinista on ollut selvää apua”

Mainos

Marjaana Siivola on kärsinyt jo yli kolme vuosikymmentä vaaleasta, erittäin herkästä ihostaan ja poskien punoittavista couperosaläiskistä. Hän on kokeillut jos jonkinlaista ihonhoitotuotetta, mutta vasta nyt hän on löytänyt sen ainoan ja oikean. Avainsana on arbutiini.

Oululainen Marjaana Siivola, 61, työskentelee perussairautta potevan iäkkään naishenkilön henkilökohtaisena avustajana. Hän tarvitsee päivittäin Marjaanan apua kodin hoidossa, henkilökohtaisissa pankkiasioissa ja niin edelleen.
– Olen ollut nykyisessä työssäni puolisen vuotta, Marjaana kertoo.
– Sitä ennen toimin osto- ja myyntitehtävissä vaatetusteollisuudessa ja koneiden maahantuojilla. Olen palvellut asiakkaita sekä puhelimitse että henkilökohtaisesti, olen ollut ostajana ja tilausten käsittelijänä sekä laskuttajana. Ja oli meillä miehen kanssa pitseriakin seitsemän vuotta vajaat parikymmentä vuotta sitten.
Marjaanan aviomies Erkki, 62, on toiminut kuljetusalalla, mutta on jo nyt työkyvyttömyyseläkkeellä Parkinsonin taudin vuoksi. Siivoloilla on kolme aikuista tytärtä.
Marjaana on siitä harvinainen kuusikymppinen, ettei hänellä ole mitään lääkitystä, ja myös tapaturmat ovat kiertäneet kaukaa. Hän kertoo pitäneensä itsensä kunnossa terveillä elämäntavoilla ja liikunnalla, mutta pieniltä nivelvaivoilta hänkään ei ole välttynyt. Ikä tekee tehtävänsä, mutta monesti hän on saanut kremppansa myös kuriin jumpan avulla.
Ja on hänellä ollut muitakin pikku murheita, lähinnä kosmeettisella puolella. Poskien ikävä punoitus eli couperosa on kiusannut häntä jo yli 30 vuotta. Kova viima, talvikelit ja sauna vielä lisäsivät punakkuutta.
– Minulla on vaalea ja todella
herkkä iho. Mitään allergioita, atopiaa tai muuta ihottumaa ei ole silti ollut koskaan, vain posket ovat kiusanneet. Myös silmät ovat olleet niin herkät, että jos niiden lähelle laittoi jotakin epäsopivaa voidetta, silmiä alkoi kirvellä niin hurjasti, ettei niitä voinut pitää edes auki.
– Olen kokeillut jos jonkinlaista ihonhoitotuotetta, mutta monesti on käynyt niin, että aluksi hyväksi luulemani valmiste onkin jonkin ajan kuluttua alkanut kutittaa ja kirvellä sekä ihoa että silmiä. Jos käteen sattui epäsopiva voide, se vain lisäsi poskien hehkua kirkkaanpunaiseksi. Olin jo vuosikausia katsellut Detrian arbutiinivalmisteita vähän sillä silmällä, että joskus vielä kokeilen niitäkin, kunnes loppukeväästä minulle tuli sieltä tarjous. Tilasin lähinnä couperosaongelmieni takia koko sarjan, johon kuului seerumi, silmänympärysvoide sekä yö- ja päivävoiteet.
Ja mitä
tapahtuikaan?
– Mikään näistä Detrian arbutiinivalmisteista ei aiheuttanut ärsytystä sen paremmin iholle kuin silmillekään. Tuli ihan välittömästi virkistävä ja hoitavan tuntuinen vaikutus. Tärkeimmäksi nousi ehkä seerumi, mutta hyviä olivat kolme muutakin. Iho alkoi rauhoittua välittömästi, etenkin seerumi virkisti kovasti, mutta myös silmänympärysvoide viilensi ja virkisti silmien ympäristöä. Nyt myös couperosa on selvästi vaalentunut, ainainen kuumottava tunne poskista on poissa. Ei enää tule samanlaista punoitusta.
Marjaana kertoo, että jo kuukauden käytön jälkeen tilanne oli täysin muuttunut aiemmasta, vaikka jo ensivaikutus oli hyvin positiivinen. Hänelle tuli vakuuttava tunne siitä, että nyt hän oli löytänyt kauan hakemansa tuotteen.
– Käytän näitä edelleen päivittäin, seerumia toisinaan aamuin illoin. Usein otan myös silmänympärysvoidetta pikku tipan. Yövoidetta käytän yöllä ja päivävoidetta päivisin. Olen todella iloinen, että aloin kokeilla tätä sarjaa. Nyt ei enää tarvitse etsiä ja tehdä turhia ostoksia tuotteista, jotka eivät sovi minulle. Nyt tuntuu tosi hyvältä ja aion jatkaa tuotesarjan käyttöä jatkossakin.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Markku Ruottinen
Avainsanat: arbutiini, couperosa, Marjaana Siivola

Kommentit

Oma kommentti