curaMIN auttoi Susanna Tannia nopeasti

Mainos

Luontaisterveysalan asiantuntija ja yrittäjä Susanna Tanni, 47, sai ensimmäisten joukossa käyttöönsä vihdoin Suomeen saapuneen niveltuotteen, jolla on tehty 69 kliinistä tutkimusta. Tuote on voittanut USA:ssa 30 palkintoa ja sille on myönnetty 29 patenttia. Tuotteella on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä! Tuote on nimeltään curaMIN.
– Tosi loistava tuote, Susanna tiivistää.

CuraMIN-tuotteella on havaittu myönteisiä vaikutuksia nivelterveyteen ja etenkin nivelten liikkuvuuteen ja mukavuuteen. Tuotetta käyttäneillä elämänlaatu on kohentunut merkittävästi.

Mutta mistä tuotteessa on kysymys? Mitä tämä kehuttu curaMIN pitää sisällään?
Valmisteen poikkeuksellinen teho perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyöhön. Se sisältää kaksi keskeistä uutetta, BMC95 kurkumiinista ja BosPure boswelliasta, joiden yhteisvaikutuksen avulla voidaan tukea normaalia nivelterveyttä. Vaikutus tuntuu useimmilla jo muutaman viikon käytön jälkeen. Ensimmäinen curaMINilla tehty tutkimus julkaistiin vuonna 2013, ja tulokset olivat vakuuttavia: yhdeksän kymmenestä käyttäjästä koki valmisteesta olleen selvää apua nivelterveyteen.

”Olen tosi onnellinen sen vaikutuksesta”

Susanna sanoo tällä hetkellä nauttivansa lapsista, tavallisesta arjesta, terveydestä ja koko perheestä. Elämä maistuu.

Koska Susanna elää hyvin terveellisesti ja pitää huolta itsestään, hänellä ei ole ollut minkäänlaisia nivelvaivoja ennen vuotta 2017, jolloin häneltä revähti nivunen. Se leikattiin vuotta myöhemmin, mutta jäljelle jäi koko joukko hermopinteiden aiheuttamia vaivoja lonkan alueelle.
– Kun revähtymä on nivusessa, se heijastaa ongelmia koko lonkkaan. Kun nivunen leikattiin, siihen jäi tosi iso liikkuvuusvaje, ja sitä on ollut hankala kuntouttaa. En saanut vaivaa kuriin ennen curaMIN®-valmistetta.
– Pitkään aikaan ei ole tehnyt mieli lähteä pitkille lenkeille. Mutta nyt olen curaMINin ansiosta saanut nivelten mukavuuden niin hyvään kuntoon, että olen saanut haettua nivuseen sen normaalin liiketaajuuden. Se on ihanaa!
Susanna on käyttänyt curaMINia vajaat kaksi kuukautta, mutta hämmästys iski pian jo aloituksen jälkeen.
– Se alkoi vaikuttaa hyvin nopeasti, ja siinä on tämän lisäksi mukana myös pitkäaikainen vaikutus. Olen ollut tosi otettu, sillä alan ihmisenä tiedän, että tämä on tuote, josta on olemassa 69 kliinistä tutkimusta. Olin jo aloittaessani tuotteesta aika vaikuttunut, mutta kuitenkin terveessä määrin skeptinen, Susanna naurahtaa.
Susanna sanoo suoraan, että valmisteesta on jo nyt ollut hänelle suurta hyötyä. Kaiken lisäksi hän piti jossakin vaiheessa parin päivän tauon ihan testausmielessä, mutta ongelmat lähtivät taas nousemaan, jolloin Susanna jatkoi curaMINin ottamista.
– Kun nyt olen käyttänyt sitä säännöllisesti, olen saanut liikkuvuuden ja mukavuuden normaalimmaksi ja minulla on ollut arjessa aivan ihanan normaaleja hetkiä! Nivelet pääsevät liikkumaan paremmin tuottamatta ongelmia!
– Valmisteella on sekä lyhytaikainen että pitkäaikainen vaikutus. Vaikka se auttaa melkein heti, se päihittää myös pitkässä käytössä monet muut valmisteet. Onneksi käytettävissä on tällainen tehokas ja luontainen tuote.
Susannalla on myös terveisiä Terveys-Hymyn lukijoille.
– Suosittelen curaMINia jokaiselle, jolla on jonkinasteista nivelvaivaa. Alan toimijana tiedän, että nivelvaivaisia on tosi paljon.
Susanna Tanni suorastaan pursuaa energiaa ja pirteyttä. On pakko vielä kysyä, mikä on hänen salaisuutensa.
– Terveet elintavat. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä selkeämmin niiden vaikutuksen huomaa.

Artikkeli on julkaistu Terveys-Hymyn numerossa 4/2021.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Arkisto
Avainsanat: Susanna Tanni, curaMIN

Kommentit

Oma kommentti