Entsyymivalmiste älykkäämpi kuin lääke?

Entsyymivalmiste älykkäämpi kuin lääke?Mitä on sanottava ravintolisästä, joka on Saksassa kaikkein suosituin, jonka sanotaan vaikuttavan lähes kaikkiin vaivoihin ja jota voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti? Nyt tämä kiitosta ja hämmennystä herättävä luontaistuote on myynnissä myös Suomessa.

Regulat on nestemäinen entsyymivalmiste, jota valmistetaan Saksassa patentoidulla maitohappofermentaatiomenetelmällä. Lyhyemmin sanottuna kyse on eräänlaisesta uuttamisesta. Valmiste tiivistetään hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista kolmen kuukauden aikana erityisissä fermentointisäiliöissä.

Mitä sitten ovat entsyymit? Ne ovat elimistön katalyyttejä eli ne tehostavat ja nopeuttavat solujen uusiutumista, mutta ennen kaikkea elintoimintoja. Siinä pähkinänkuoressa Regulatin salaisuus, sillä entsyymit ovat mukana kaikissa elintoiminnoissamme.

Tuote on yksitoista vuotta vanha, ja sen alkuperäinen kehittäjä tohtori Niedermaier on jo edesmennyt. Nykyään yhtiön johdossa on hänen tyttärensä. Tohtori Niedermaier kehitteli ja testasi useiden vuosikymmenien ajan nimen omaan entsyymien osalta sellaista valmistamismekanismia, jonka avulla entsyymit saataisiin jollakin lailla vakioitua.

Entsyymien ongelmana on yleensä se, että ne ovat koko ajan aktiiveja ja pyrkivät muuttamaan muotoaan. Regulatissa entsyymit ovat kuitenkin stabiloituja eli pysyviä.

Regulat on siitäkin merkillinen valmiste, että sitä voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Sen sanotaan tepsivän lähes mihin vaivaan tahansa, ja lista on pitkä kuin puhelinluettelo. Regulatin avulla kerrotaan saadun helpotusta muun muassa päänsärkyyn, tenniskyynärpäähän, fibromyalgiaan, kohonneeseen kolesteroliin, luunmurtumiin, hilseeseen, ihottumiin, reumatismiin, hermostuneisuuteen, palovammoihin, lasten hyperaktiivisuuteen, hyttysen pistoihin ja onpa sitä annettu menestyksellä eläimillekin.

Yli miljoona pulloa

Tuotteessa, sen valmistamismenetelmässä ja toimivuudessa tuntuu kuitenkin olevan jotakin aivan täydellisen poikkeavaa, sillä sitä ei ole Saksassa juuri mainostettu ja markkinoitu, mutta silti se on tällä hetkellä maan luontaistuotekauppojen euromääräisesti myydyin tuote, jota vuonna 2011 myytiin toista miljoonaa pulloa, vaikka hinta on melko korkea. Tuote tuli Suomessa myyntiin tammikuun lopussa.

Regulatia suositellaan pidettäväksi puoli minuuttia suussa ennen kuin se nielaistaan, sillä ideana on sen imeytyminen suun limakalvojen kautta. Valmisteen kehittäjät painottavat, ettei sitä ole tarkoitettu sairauksien ennaltaehkäisyyn. Sen avulla on tarkoitus saada apua olemassa oleviin vaivoihin.

Regulatia tutkitaan eri puolilla ahkerasti. Esimerkiksi Berliinin yliopistossa on meneillään tutkimus, jossa selvitetään tuotteen mitokondrioissa eli solujen voimalaitoksissa tapahtuvaa energiantuotantoa. Saksassa on tehty myös alzheimeria ja parkinsonia sivunnut väitöskirja, jossa oli kokonainen oma kappaleensa pelkästään Regulatista, sillä sen avulla on pystytty hidastamaan molempien vakavien sairauksien etenemistä. Regulat ei tietenkään ole mikään ihmelääke, mutta sen vaikutukset näyttävät ilmenevän hyvin monilla tasoilla.

Monia eri lajeja

Naisväki on kokeillut Regulatia ulkoisesti myös iho-ongelmiinsa kuten ruusufinneihin ja taiveihottumaan – ja hyvin tuloksin. Valmiste näyttää toimivan jo solutasolla poikkeuksellisen tehokkaasti. Regulatista onkin sanottu, että se on älykkäämpi kuin mikään lääke, sillä se vaikuttaa elimistön perusmekanismeihin.

Regulatissa on monia eri lajeja. Alkuperäistuotteen ohella on kehitetty omat valmisteensa laihduttajille, diabeetikoille, hampaiden hyvinvointiin, eläimille – ja kosmetiikkapuoli on sitten vielä asia erikseen. Regulatin kerrotaan poistavan tehokkaasti myös krapulaa, ja Saksassa on myynnissä tätä ongelmaa varten erikseen puolen desilitran pulloja.

Regulatista on olemassa jo nyt monenlaisia parantumistarinoita, jotka kuulostavat hokkus-pokkus-osaston tuotteilta, mutta miljoonaa pulloa vuodessa ei menisi kaupaksi, jos tuote ei toimisi. Eräälläkin naisella oli jalassa ihon alle kasvanut syylä, jota hän oli vuoden verran käynyt hoidattamassa erilaisissa laser- ja jäädytyshoidoissa, mutta tuloksetta. Mutta kun hän oli nauttinut kuukauden verran päivittäin Regulatia, syylä otti ja hävisi. Uskoo ken tahtoo!

Valmistaja suosittelee Regulatin ottamista aamupäivisin, sillä illalla nautittuna se saattaa haitata yöunia. Sen piristävä vaikutus on sen verran voimakas.

Alhaiset entsyymitasot yleisiä

Maailmanlaajuisten tutkimusten mukaan 80 prosenttia väestöstä kärsii mikroravinteiden puutteesta, kuten alhaisista entsyymitasoista.

Sen ensioireita ovat väsymys, alentunut keskittymiskyky, infektioalttius, iho-ongelmat, yleinen väsyneisyys ja ruoansulatusongelmat. Solu- ja kudosvaurioita saattaa esiintyä jo tässä vaiheessa, ja silloin vakava sairaus myöhemmällä iällä on väistämätön uhka.

Aikainen sadonkorjuu, pitkät varastointiajat ja nykyaikaisissa ruokatehtaissa tapahtuva lisäprosessointi kuten säteilytys, kuumennus, sterilointi ja säilöminen aiheuttavat välttämättömien entsyymien ja muiden bioaktiivisten aineiden valtavan hävikin ruoassa.

Syitä entsyymien lisääntyneeseen tarpeeseen ovat ylipaino, liikunnan puute ja stressi. Nämä nykymaailman yleiset ongelmat johtavat kuona- ja myrkyllisten aineiden kertymiseen kehoomme, ja sitä kautta solujen tuhoutumiseen.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuva: Skoy

Terveys-Hymy 2-12

Teksti: Hymy
Avainsanat: entsyymi, entsyymivalmiste

Kommentit

Eilen ensimmäisen kerran tyttärelleni äärimmäisen tulehtuneeseen että ihorikkoiseen atopiaan. Laimennettuna 1:1 sumutettiin ja välittömästi alkoi vaikuttaa pienentäen että rauhoittaen atopiakohtia. Tänään ihovauriot kutistuneet ja kuivahtaneet! Omaan psoriakseeni päänahassa samalla tavalla vaikuttanut.
Polvien turvotukseen ollut jo näin muutaman kerran sumutteella on ollut rauhoittava ja normalisoitua vaikutus. Käsien ja kasvojen iho nuorentunut vuorokaudessa. Wau!

Olen käyttänyt tuotetta nyt 3 päivää sekä ulkoisesti, että sisäisesti. Ainakin iho näyttää kasvoissa heti paremmalta. Olo on pirteä ja eilen kun tuli nautittua työpaikan illanistujaisissa useampi drinkki, ei aamulla ollut krapulaa ollenkaan.
Silmien valkuaiset ovat myös kirkastuneet. Aion käyttää tuotetta ainakin parin pullon verran ja katsotaan putoaako paino ja väheneekö selluliitti. Tuntuu todella olevan ihmeaine!!!

Suosittelen lämpimästi myös lapsille! Itsellä menossa jo 3. pullo, ei vaikuta uniin!

Olen käyttänyt RegulatPro nimistä tuotetta viikon ajan sisäisesti ja ulkoisesti.Nyt jo viikon käytön jälkeen huomasin että hiuksia ei irtoa päästä kammatessa ,voin sanoa ettei lainkaan.Odotan vain että alkaisi tulla hiuksia lisää,stressatessa hiuksetkin putoaa päästä. Kaiken kaikkiaan varmasti hyvä toimiva tuote,uskon niin.

Oma kommentti