Entsyymivalmiste vei Leenan vatsavaivat

Mainos

Leena Majarinne alkoi viime keväänä potea mystisiä vatsavaivoja, joihin ei saatu selvyyttä lukuisten tutkimusten ja testienkään jälkeen. Vatsaa vain kivisti.
– Sitten minulle suositeltiin saksalaista entsyymivalmistetta,
ja vaivat katosivat kokonaan.

Kun tätä juttua tehtiin, vihtiläinen luokanopettaja Leena Majarinne, 55, oli ehtinyt asua uudessa kotikunnassaan vain runsaan kuukauden päivät. Leena ja hänen rakennusalalla työskentelevä yrittäjämiehensä asuivat aiemmin Kirkkonummella ja hakivat kivaa maaseutupaikkaa. Sellainen löytyikin sitten Vihdistä, kirkonkylään on matkaa kahdeksan kilometriä.
– Keskellä metsää me asutaan, hän nauraa.
Yksi pariskunnan muuton syistä oli Leenan työpaikka. Hän toimii luokanopettajana pienessä kyläkoulussa.

”Ei pahoja terveys-ongelmia”

Leena on ollut ihan perusterve nainen. Viime keväänä alkoi kuitenkin vatsakipu vaivata. Vatsa oli löysänä, kipuilu jatkui pitkin päivää ja vessassa sai juosta useita kertoja päivässä.
– Useat laboratoriokokeet sekä ultra- ja magneettikuvaus eivät tuoneet selitystä vatsavaivoille. Oliko se työstressiperäistä, sitä en osaa sanoa.
Sitten eräs Leenan lähipiiriin kuulunut henkilö suositteli hänelle Harmonian Regulat -nimistä entsyymivalmistetta.
– Aloitin sen ottamisen alkukesästä 20 ml päiväannoksella. Olen ottanut sen aamulla aamiaisen yhteydessä, vaikka suositus onkin 10 ml aamulla ja 10 ml illalla. Minulle sopii parhaiten kaikki kerralla.
– Muutaman viikon käytön jälkeen vatsakivut pikkuhiljaa hävisivät ja tilanne normalisoitui. Olen käyttänyt Regulatia säännöllisesti nyt noin puoli vuotta, vain viikon parin taukoja on saattanut olla, jos valmiste on päässyt loppumaan.

Energiaa tuli lisää

Säännöllinen liikunta on tärkeä osa Leenan elämää. Kävelylenkit lähiympäristössä ja sulkapallo kuuluvat tällä hetkellä arkeen. Toiveena on myös hankkia lemmikiksi koira tai kaksikin, joiden kanssa voisi lenkkeillä lähimetsässä.
– Mennyt syksy on ollut työntäyteinen työpaikan vaihdoksen ja uuden opetusryhmän vuoksi, mutta energiaa on kuitenkin kiitettävästi riittänyt. Olen myös onnistunut välttämään jokasyksyisen flunssan ja siihen usein liittyvän äänenmenetyksen.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: entsyymivalmiste, Leena Majarinne, Regulat, vatsavaivat

Kommentit

Oma kommentti