Erkki on superruokien erikoismies

Superfoodin eli superruuan puolestapuhujana tunnettu Erkki Palviainen on löytänyt luontaistuotekaupan valikoimasta nyt myös supervalmisteen, jota hän hehkuttaa estottomasti.

Terveys-Hymyn lukijat muistavat varmaan ravitsemusalan yrittäjän Erkki Palviaisen, 32, joka numerossa 6/2012 kertoi sekä B12-vitamiinista että superruuista. Hän on edelleen erityisesti raakasuklaan vankkumaton ystävä, jolle harrastuksesta on kehittynyt myös työ.

– Touhuan työkseni superruokien kanssa. Hankin jälleenmyyjiä ja edistän menekkiä. Käyn myös kouluttamassa ihmisiä.

Erkki innostui ravitsemuksesta oman kantapäänsä kautta. Paino lähenteli jo sataa kiloa, vatsa ei toiminut ja monenlaisia kipuja ja särkyjä esiintyi. Hän ei lopulta enää pitänyt edes omasta peilikuvastaan.

– Opiskelin noihin aikoihin kauppatieteitä Joensuun yliopistossa. Tapasin tuolloin MS-tautia sairastaneen kaverin, joka pystyi silti juoksemaan Cooperin testissä minua pitemmän matkan. Hän puhui superruokien puolesta ja silloin oli pakko todeta, että niissä on oltava jotakin taikaa. Siitä kaikki lähti.

Erkki Palviaisen elämässä on vuoden mittaan tapahtunut merkittäviä asioita. Hänestä tuli ensinnäkin viime lokakuussa potran poikalapsen isä. Iloinen perhetapahtuma toteutettiin kotisynnytyksenä, ja kätilönä toiminut Erkki kertoo olleensa ottamassa pojastaan koppia. Nuori herra sai nimekseen Väinö. Erkin elämänkumppani ja Väinön äiti on Englannissa markkinointialan tutkinnon suorittanut Tea Tamminen, 33.

Ihastuminen ikihyviksi

Superelämää viettävä Erkki törmäsi viime vuoden lopulla myös varsinaiseen superluontaistuotteeseen. Sen nimi on Regulat. Ihan alkuun Erkki ei kuitenkaan innostunut siitä.

– Olen hyvin tarkka tuoteselosteiden suhteen ja olin sitä mieltä, että Regulat sisältää ihan tavallisia juttuja, jotka kaikki löytyvät omasta kaapista. Olen superfoodien vuoksi hyvin paljon tekemisissä luontaistuotekauppojen kanssa, ja sieltä alkoi kuitenkin kuulua todella hyvää palautetta Regulatin toimivuudesta. Luulin ensin, että kyseessä olisi pohjimmiltaan jokin tavallista tehokkaampi maitohappovalmiste, mutta sitten päätin testata sitä myös itse.

Se oli sitä myöten menoa. Erkki ihastui Regulatiin ikihyviksi.

– Kuuntelin saamaani palautetta ja sain huomata myös itse, että kaikki lääkinnälliset osat toimivat yhdessä, olipa vikaa sitten päässä tai suolistossa. Tai jos on vain muuten vetämätön olo. Monet ovat pystyneet jättämään lääkkeitä vähemmälle tai jopa luopumaan niistä. Tulin hyvin nopeasti siihen tulokseen, että Regulat on parasta, mitä luontaistuotekaupasta voi hankkia. Se tuntuu tepsivän vähän vaivaan kuin vaivaan. Sitä oli suorastaan pakko ruveta suosittelemaan myös muille.
Erkki itse ottaa Regulatia aamuin illoin ja ehkä pikkuisen yli suositusarvojen.

– Se on nostanut energiatasojani selvästi ja on parantanut myös suoliston toimintaa. Käytän sitä toisinaan jopa salaattikastikkeessa ja ruuanlaitossa. Se on tietysti aika arvokas tapa käyttää Regulatia, mutta se maistuu älyttömän hyvältä ja toimii esimerkiksi sitruunan korvikkeena.

Kaikille kroonisesti sairaille

Erkin mukaan ihminen pystyy Regulatin avulla parantamaan monta vaivaa. Sen hyöty perustuu todennäköisesti siihen, että se nostaa solun energia- eli ATP-tasoja ja elimistö pystyy käyttämään kaiken saamansa ravinnon. Samalla myös elimistölle hyödyllisten tappajasolujen aktiivisuus nousee.

– Uskon, että myös suoliston hyvät bakteerit alkavat sen ansiosta menestyä paremmin, mikä on pelkästään positiivinen asia. Näin valmistuu muun muassa serotoniinia.

Erkki Palviainen suosittelee Regulatia erityisesti kaikille kroonisesti sairaille, mutta hänen mukaansa siitä hyötyvät myös kuntoilijat ja urheilijat. Monen kolesteroli- ja verenpainearvot ovat kohentuneet valmisteen myötä, samoin suolistovaivoista kärsineet ovat päässeet ongelmistaan eroon.

– Muuan tamperelainen nuori nainen on parantanut kuulonsa Regulatin avulla. Hän sai Intiasta korvaansa uintireissulla bakteeritulehduksen, ja aina kun bakteeria hoidettiin, hiiva räjähti rehottamaan. Sitten kun hiiva häädettiin, bakteerit puolestaan yltyivät. Regulat kuitenkin poisti kuulo-ongelmat. Itsekin joudun taistelemaan Menieren syndrooman kanssa, joten tiedän, miltä tuntuu, kun ei kuule kunnolla. Oma kuuloni on jo paranemaan päin, mutta vieläkään en voi sanoa olevani täysin terve. Myönteiseen suuntaan ollaan kuitenkin menossa.

Erkki Palviainen ei tiedä mitään lääkeainetta, jonka kanssa Regulat ei sovi. Hän neuvoo kuitenkin olemaan tarkkana, jos käyttää verenohennuslääkkeitä. Ja jos hampaat ovat heikossa kunnossa, happamuus saattaa vaikuttaa, jolloin Erkki suosittelee Regulatin sekoittamista esimerkiksi chlorellaan tai johonkin muuhun viherjauheeseen. Saman tempun voi tehdä, jos maku ei miellytä.

– En ole kuullut mitään muuta negatiivista kuin jonkin verran purnausta Regulatin hinnasta. Olen  ehdottomasti sitä mieltä, että tuote on hintansa väärti. Mielestäni 50-60 euroa ei ole kohtuuton hinta, jos tällä konstilla olo paranee kouriintuntuvasti.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuva: Miguel Vera

Terveys-Hymy 6-13

Teksti:Harmonia
Avainsanat: superfood, superruoka

Kommentit

Oma kommentti