Eturauhasvaivojen torjuntaan

Eturauhasen eli prostatan liikakasvu hankaloittaa virtsarakon tyhjentymistä ja aiheuttaa lisääntynyttä virtsaamisen tarvetta.

Koska ainakin joka kolmas yli 50-vuotias mies kärsii eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta aiheutuvista vaivoista, tanskalainen Mezina ryhtyi innovoimaan miehille uutta täsmäasetta. Elintarvikkeista erityisesti kurpitsansiemenillä ja pellavansiemenuutteella on pitkät perinteet eturauhasvaivojen helpottajana. Molempien sisältämät lignaanit nostavat sukupuolihormoneja sitovan proteiinin tasoa heikentäen sen vaikutusta eturauhaseen. Lignaanit estävät dihydrotestosteronin muodostumista ja hillitsevät eturauhasen liiallista kasvua.

ProStaminuksen tärkeimmät ainesosat ovat pellavan- ja kurpitsansiemenuutteet sekä näiden lisäksi granaattiomena. Granaattiomenauute on voimakas antioksidantti, joka edistää solujen uusiutumista muun muassa torjumalla vapaiden radikaalien haitallista vaikutusta terveisiin soluihin. Tuote sisältää myös miehen hedelmällisyyttä ja virtsateiden terveyttä edistäviä ravintoaineita, mineraaleja ja vitamiineja. ProStaminus on myynnissä apteekeissa, terveys- ja luontaistuotekaupoissa, luontaistuoteosastoilla sekä terveystuotteiden suomalaisissa verkkokaupoissa.

Teksti:Mezina
Avainsanat: eturauhanen, eturauhasen liikakasvu, lignaani

Kommentit

Oma kommentti