Farkut solahtivat helpommin jalkaan

Leena SarviTyylikonsultti Leena Sarvi ei todellakaan ole kärsinyt liikakiloista, mutta hän halusi kuitenkin alkukesästä kokeilla, mitä uusi kiinteytysvalmiste tuo tullessaan. Vaikutus oli kerrassaan myönteinen.

Leena Sarvi, 49, nauraa iloisesti, kun häntä pyytää määrittelemään, mitä tyylikonsultti tekee. Työnkuva kun on sanalla sanoen kirjava.

– Olen hyvin pitkälle puhetyöläinen eli juontaja. Työnkuva liittyy olennaisesti muotiin, kauneuteen, kulttuuriin, kukkiin ja koiriin. Mene nyt sitten sanomaan, mitä minä oikeastaan teen, kun jokainen keikka on erilainen. Koulutan ja luennoin myös paljon, ja joku voisikin sanoa, etten ole vielä päättänyt, mitä minusta tulee isona. On vain niin kiva tehdä näitä kaikkia. Revi tästä nyt sitten se oikea määritelmä.

– Leipä on pieninä palasina maailmalla. Minulla on ollut oma firma jo toistakymmentä vuotta ja minua työllistävät tavaratalot, yksityisliikkeet ja erilaisten tapahtumien järjestäjät. Olin ohikiitävän hetken myös lihakauppiaana eli mallitoimiston osakkaana, mutta se ei ollut minun hommaani ollenkaan, vaikka itsellänikin on mallitaustaa, Leena tunnustaa.

Leenan aviomies työskentelee rakennusalan konsulttina ja perheessä on 12-vuotias Bibi-tytär, joka ei ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta mallin töitä kohtaan, mistä äiti on pelkästään helpottunut. Joukkueeseen kuuluu myös kaksi koiraa, isovillakoira Kim ja kääpiöpystykorva Leksa, joita Leena ulkoiluttaa päivittäin.

Leena täyttää ensi vuonna 50 vuotta, mutta hän sanoo, että ikä on vain sarja numeroita. Hän toteaa kuitenkin, että parhaat kaverit ovat syntyneet samana vuonna eli 1961, joten juhlia on odotettavissa vähän siellä sun täällä. Vuonna 1961 muuten eräs Juri Gagarin teki ensimmäisen avaruuslennon.

– Kyseinen vuosi oli myös toisen maailmansodan jälkeen paras viinivuosi tärkeällä Bordeauxin alueella, Leena tietää.

– Maa on tuolloin ollut erityisen hedelmällistä ja se on tuottanut hyvää vuosikertaa. Muistutamme kavereittemme kanssa toisiamme tästä säännöllisesti.

Leena on aina pitänyt itsestään hyvää huolta, ja niinpä hänellä ei ole minkäänlaisia terveysmurheita. Koko syksyn kestänyt jumalaton työtahti tosin on alkanut koetella voimia, mutta hän vakuuttaa, että siitäkin selvitään.

– Olen ollut aika vähähiilihydraattisella ruokavaliolla eli olen välttänyt leipää, perunoita, pastaa ja riisiä sekä ylipäätään kaikkia valkoisista jauhoista tehtyjä ruokia. Muuten olen kyllä kaikkiruokainen. Käytän jonkin verran myös ravintolisiä, ja yksi niistä on 30 Days, jota aloin kokeilla alkukesästä, kun grillikausi oli ovella.

– Minulla ei ole ollut mitään ylipaino-ongelmia, mutta halusin testata tätä uutuusvalmistetta, toimiiko se. Sen kummempia tavoitteita ei ollut.

Leena huomasi heti, että tuote lisäsi valtavasti pirteyttä ja kohotti virkeystasoa.

– Huomasin myös, että farkut solahtivat jalkaan huomattavan paljon helpommin kuin ennen. En osaa sanoa, putosiko paino, sillä en omista vaakaa enkä koskaan käy vaa’alla. Sillä ei ole mitään merkitystä, sillä painokin on vain sarja numeroita. Joka tapauksessa kroppa kiinteytyi ja tiivistyi ja eron huomasi vaatteissa. Ne menivät mukavammin päälle ja siellä oli enempi väljää kuin aikaisemmin.

Leena aikookin aloittaa kuurin uudestaan.

– Nyt on koko syksy menty semmoista haipakkaa, että en ole paljon ehtinyt ravintolisiä miettiä, hän nauraa.

– Olen pahimmillaan ollut kotona vain kuusi tuntia, ja siihen on sisältynyt yöunetkin. Tytär onkin viisastellut, ettei hänestä isona ainakaan mammaa tule, koska mamma ei ole koskaan kotona. Aloitan varmasti jossakin vaiheessa taas tuotteen käytön, mutta nyt on vain ollut niin paljon muuta asiaa, etten ole ehtinyt.

Leena suosittelee valmistetta lämpimästi kaikille, sillä se ei missään tapauksessa tee kellekään mitään pahaa.

– En kahden kuukauden kuurin aikana saanut minkäänlaisia vatsa- tai muitakaan sivuoireita. Asiassa on vielä sekin hyvä puoli, että aina kun tulee aloitettua joku tällainen kuuri, missä pyrkii tuloksellisuuteen, se säätelee muitakin asioita, jolloin on tarkkaavaisempi myös sen suhteen, mitä ylipäätään pistää suuhunsa.

Teksti: Reijo Ikävalko

Terveys-Hymy 11-10

Teksti: Hymy
Avainsanat: laihdutus, paino, painonpudotus

Kommentit

Oma kommentti