Geeli auttoi Ullan jalkasärkyyn

Ulla Liljeblad kertoo perineensä äitinsä jalat, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että jalat väsyvät, turpoavat ja niihin kehittyy suonikohjuja. – Etsin vuosikaudet sopivaa tuotetta, Ulla kertoo.

Oululainen Ulla Liljeblad, 50, on vaikuttanut luontaistuotealan eri työtehtävissä jo peräti 30 vuoden ajan. Hänen nykyinen työpaikkansa on Rohto-Puoti, missä Ulla toimii myyjänä. Hän nimittää itseään jokapaikanhöyläksi. Peruskoulutukseltaan hän on kosmetologi.

Ulla on kohtuullisen tuore morsian, sillä hän meni viime elokuussa naimisiin Reijo Liljebladin, 60, kanssa. Aviomies on yrittäjä, joka myy työkseen pyöriä ja kiekkovarusteita.

– Aiemmasta liitosta minulla on 16-vuotias poika, Ulla kertoo.

– Ja kotona on myös kaksi ihanaa chihuahuakoiraa, joiden nimet ovat Robert Redford ja Buster Keaton, Ulla jatkaa.

Geeliä jalkoihin

Ulla on perusterve nainen, eikä esimerkiksi reseptilääkkeistä ole tietoakaan. Jos jotakuta pientä kremppaa siunaantuu, oman työpaikan hyllystä löytyy apu. Ulla syö jatkuvasti D- ja C-vitamiinia sekä kollegeenivalmisteita, joilla hän sanoo torjuvansa rupsahdusta.

Yksi valmiste on kuitenkin nykyään ylitse muiden, se on Aboa Medican Erbaven.

– Se on tarkoitettu väsyneille ja suonikohjuisille jaloille. Koska teen seisomatyötä, jalat tahtovat väsyä ja turvota. Niihin ilmaantuu myös suonikohjuja. Siinä on geeli, jota levitetään aamuin illoin jalkoihin, mikä antaa aivan ihanan tunteen. Se toimii ihan oikeasti. Jalat eivät turpoa ollenkaan samalla lailla kuin ennen, ja tuote sisältää myös sisäisesti käytettäviä tabletteja, jotka poistavat nestettä ja lisäävät verisuonten seinämien kimmoisuutta.

Ulla on käyttänyt Erbaveniä nyt puolisen vuotta. Alkuun hän siveli geeliä varpaista nivusiin joka aamu ja ilta, mutta kun tilanne helpotti, hän tekee niin enää aamuisin.

– Se on kuin tukisukka, aivan uskomaton valmiste. Etsin tällaista tuotetta vuosikaudet, sillä minulle tulee helposti suonikohjuja, kun jalat väsyvät. Kun olin käyttänyt tätä valmistetta kolmisen viikkoa, jalat alkoivat ihan selkeästi vaaleta, eli suonikohjut häipyivät.

Asiakkaatkin innostuivat

Ulla ja Reijo hankkivat pari vuotta sitten asuntoauton, mikä tietää pitkiä istumisia. Robert Redford ja Buster Keaton ovat tietysti reissussa mukana.

– Jalat ja nilkat tahtovat turvota etenkin kesäkuumalla, mutta laitan aina meille molemmille tämän geelin, niin jalat pysyvät kunnossa. Tuote on hyvä muistaa muutenkin, kun nyt tulee kesä ja välillä jalat turpoavat hullun lailla, kun joutuu seisomaan helteessä. Jos vielä sattuu osumaan kohdalle pitkä päivä, on aivan ihanaa, kun jalkojen pesun jälkeen sivelee tätä geeliä. On ihan toisenlaiset jalat.

Ullalla on terveisiä myös uusille Erbavenin kokeilijoille.

– Kannattaa sivellä geeliä aamuin illoin ainakin ensimmäisen kuukauden ajan. Ja tabletteja on myös syytä ottaa, sillä ne poistavat nestettä muualtakin kuin jaloista. Kesällähän on kaikenlaisia juhlia ja tulee syötyä kaikenlaista, jolloin kroppa turpoaa.

Ulla on saanut positiivista palautetta Erbavenista myös asiakkailtaan. Monet ovat kertoneet valmisteen virkistävistä ominaisuuksista ja että sen avulla jaksaa seisoa huomattavasti pitempään kuin aiemmin.

– Ihan heti mieleen tulee kaksi lentoemäntää, joille esittelin tämän tuotteen. Heillähän jalat rasittuvat hyvin helposti. He ovat kovasti tykänneet Erbavenista. Se sopii niin seisomatyöläisille, paljon autossa istuville kuin lentokoneessakin matkustaville.

Terveys-Hymy 6-2017

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Markku Ruottinen
Avainsanat: suonikohju, jalkasärky, väsyneet jalat

Kommentit

Oma kommentti