Hanna löysi oikean tuotteen: Rauhoittaa ja auttaa unen tulossa

Hanna Nylénillä on niin monta rautaa tulessa, ettei ole mikään ihme, jos hän on nukkumaan mennessä joskus käynyt ylimääräisillä kierroksilla. Vaan ei käy enää.

M­ikkeliläisen ­Hanna Nylénin, 40, viime vuosiin on mahtunut suurta huolta ja murhetta, mutta onneksi myös vielä suurempaa iloa.
– Minulta löytyi vuonna 2014 rintasyöpä ihan rutiinitarkastuksessa. Mitään syöpäepäilyjä ei ollut, mutta mammografiassa se yllättäen paljastui. Syöpäkasvain poistettiin leikkauksella ja sain myös sädehoitoa. Nykyään olen jo terveiden kirjoissa, sillä kohta siitä tulee jo kuusi vuotta.
Vakiintuneen käytännön mukaan syövästä parantumisesta on oltava vähintään viisi vuotta, ennen kuin niin sanotut terveiden paperit myönnetään. Hannalla sellaiset on!
Hanna on peruskoulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, jonka lisäksi hänellä on takanaan myös liikunta- ja ravitsemusalan koulutuksia. Hanna toimii myös personal trainerina. Hänen päätyönsä tällä hetkellä on kuitenkin yrittäjäosakkuus paikallisessa kuntokeskuksessa Otessa. Siihen voi tutustua www.kuntokeskusote.fi -nettisivuilla.
– Meillä on kuntosali, ryhmäliikuntaa ja valmennuspalveluita. Olen juuri nyt hoito-/opintovapaalla, joten en ole kovin paljon tällä hetkellä operatiivisessa työssä. Toimin kuntokeskuksen hallituksen puheenjohtajana ja olen vastannut valmennuksen ohella myös markkinoinnista.
Hanna on siis tällä hetkellä poissa aktiivisesta työelämästä, ja aivan ihastuttavasta syystä. Jaloissa nimittäin pyörii kaksi melkein kaksivuotiasta pojanvintiötä – eli siis ihan oikeat kaksospojat. Hannan kotijoukkoihin kuuluvat myös hänen puolisonsa Aapo sekä tämän edellisestä liitosta oleva 17-vuotias nuorukainen.
Kun Hannalta kysyy, mitä hän rupeaa tekemään hoitovapaan päätyttyä, seurauksena on iloinen nauru.
– En todellakaan tiedä! Jotakin hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää joka tapauksessa. Päähommani on joka tapauksessa liikuntakeskusyrittäjyys. Opiskelen tällä hetkellä kuitenkin myös sairaanhoitajaksi.
Hanna on siis varsinainen tehopakkaus. Rintasyöpä on totta vieköön taaksejäänyttä elämää. Ja hyvä niin.

”Opiskelukaveri suositteli magnesiumvalmistetta”

Lootuskaupan omistaja Emili Osara ja Hanna ovat vanhoja opiskelukavereita kauppatieteiden puolelta. Emili vinkkasi Hannalle uudesta Plantforce-nimisestä magnesiumvalmisteesta.
– Kun olen toiminut personal trainerina ja vetänyt ryhmäliikuntaa, olen kokenut, että tämä tuote auttaa tosi paljon kropan palautumiseen. Kaikkein tärkein vaikutus itselleni on tällä hetkellä kuitenkin siinä, että se pystyy rauhoittamaan hermostoa illalla nukkumaan mennessä. Se auttaa myös unen tulossa. Olen käyttänyt Plantforcen magnesiumia jo pari vuotta eli aloitin jo ennen kaksosten syntymistä.
Hanna ottaa Plantforce-jauheensa kylmään veteen sekoitettuna aina iltaisin nukkumaan mennessä.
– Se toimii kuulemma myös lämpimässä vedessä. Suosittelen tätä kaikille, joilla on taipumusta herkkäunisuuteen tai jos uni ei ole tullakseen. Olen suositellut sitä myös omille asiakkailleni, joista monet ovat saaneet todella paljon hyötyä. Ero on tosi iso muihin magnesiumtuotteisiin verrattuna. Syynä on varmaan se, että Plantforce imeytyy niin tehokkaasti, Hanna kehuu.
Tarkempia tietoja Hannan käyttämästä Plantforce magnesiumista on www.lootuskauppa.fi -nettisivuilla. Sitä on myynnissä luontaistuotekaupoissa ja ekokaupoissa.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Hanna Nylénin kotiarkisto
Avainsanat: uni, Plantforce, Hanna Nylén, Emili Osara, Lootuskauppa

Kommentit

Oma kommentti