Helgen psoriin apu ihmevoiteella

Helge Ahlskog on eläkkeellä oleva, Pohjanmaalla asuva maanviljelijä, joka kärsi vuosikaudet hankalasta psoriasiksesta. Nyt vaivat ovat ohi, kiitos venäläisen luontaistuotteen.

25 kilometriä Vaasan alapuolella Maalahdessa asuva Helge Ahlskog, 66, aloitti Kartalin-voiteen käytön vuonna 2007, ja psoriasis hellitti jo parissa kolmessa viikossa.

–Se alkoi korvien takaa, äidinkielenään ruotsia puhuva Ahlskog kertoo.

Ahlskogia jo kauan piinannut psoriasis hellitti vihdoin otteestaan.

–Siitä on aikaa jo yli 20 vuotta. Olen testannut Kartalinia myös isän melkein 90-vuotiaaseen veljeen, ja hänelläkin psoriasis katosi parissa viikossa. Lääkärit eivät tätä voidetta tunne ja heillä on siitä oma käsityksensä. Parannettu mikä parannettu, mutta väärin parannettu.

Auttaa iho-oireisiin

Kyse on Siperiassa valmistettavasta venäläisestä luontaistuotteesta, joka sisältää monenlaisia yrttejä. Tarkka koostumus lienee yrityssalaisuus, mutta voide sisältää salisyylihapon ohella muun muassa A- ja D-vitamiineja, tummarusokkia, lysotsyymia, kamomillaa, hunajaa, eukalyptusta ja laventeliöljyä. Sitä suositellaan psorin ohella myös muihin iho-ongelmiin kuten atooppiseen ekseemaan ja allergiseen ihottumaan. Kartalinin kanssa ei kuitenkaan pidä samanaikaisesti käyttää hormonaalisia voiteita.

Ahlskog huomauttaa, ettei Kartalin paranna psoriasista, mutta sen avulla sen oireet pystytään pitämään kurissa. Hänen mukaansa jo tuhannet psoripotilaat ovat saaneet apua siitä.

Teksti Reijo Ikävalko

Kuva Anne Anttila

Terveys-Hymy 12-2015

Teksti: Hymy
Avainsanat: psoriasis

Kommentit

Psoriasis katosi, mutta voide ei paranna psoria… Niinpä niin. Ensin kehutaan nimenomaan parantavalla vaikutuksella, mutta sitten loppuun liitetään se pakollinen tieto, että kyseinen luontaistuote ei ole lääke eikä paranna eikä hoida eikä…

Oma kommentti