Ilona luopui kaikista tableteista

Hoitolaitoksen toimitusjohtaja Ilona Fagerlund-Rauhanen on jo useamman vuoden ajan käyttänyt ainoastaan suihkemuotoisia magnesiumvalmisteita – sekä asiakkailleen että omiin vaivoihinsa.

Jos ei tamperelaisen Ilona Fagerlund-Rauhasen, 47, nimi ole siitä lyhyemmästä päästä, samaa voidaan – ja vielä paremmalla syyllä – sanoa hänen titteleistään ja ammattinimikkeistään. Niinpä Ilonan käyntikortissa lukee vain toimitusjohtaja, sillä kaikki tittelit eivät siihen mahdu.

– Olen ollut terveydenhuollon puolella koko ikäni ja sairalaamaailma on tullut koluttua. Olen koulutukseltani ensinnäkin lähihoitaja mutta olen myös urheiluhieroja, akupunktioterapeutti, vyöhyketerapeutti ja jäsenkorjaaja. Johdan myös yritystämme ja olen opiskellut yritysjohtamista. Olen myös oman elämäni toimitusjohtaja, hän nauraa.

Hyvä Olo Ilona sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Koskikadulla Tammerkosken kupeessa. Hoitolaitoksessa on vakituisena yhteistyökumppanina toimiva lääkäri, pari fysioterapeuttia, kolme hierojaa ja pari kosmetologia. Firma on ollut pystyssä 10 vuotta.

Ilona on naimisissa Timo Rauhasen, 47, kanssa, josta oli juttu viime elokuun Terveys-Hymyssä. Timon toimenkuvaan perheyrityksessä kuuluu terveyden ja hyvinvoinnin tuotteiden ja palveluiden myyntityö. Pariskunnalla on aiemmista liitoistaan kummallakin kaksi lasta, kaikki jo aikuisia, mutta yhteinen iltatähti on haukkuva ja karvainen veijari nimeltään Topi.

Hyvää palautetta

Ilona törmäsi BetterYou-magnesiumsuihkeisiin kolmisen vuotta sitten, tutustui niihin paremmin ja ihastui perinpohjaisesti.

– Minulla on koululääketieteen koulutus ja yhteistyökumppaninani on lääkäri. En kauhean helposti lähde kaikkiin hörhöihin mukaan, sillä haluan kaiken pohjaksi tutkittua faktatietoa. Kun tutustuin tähän tuotesarjaan, rupesin hyvin pian ottamaan sen päivittäiseen käyttöön niin työssäni kuin omassa elämässänikin.
Ilonan saamat palautteet magnesiumsuihkeista ovat hänen mukaansa aivan loistavia. Hyviä potilastarinoita on vaikka muille jakaa.

– Kerrankin luokseni tuli potilas, joka kärsi lonkka- eli iskiashermopinteestä. Hän oli saanut kipupiikkiä, mutta tuloksetta, ja itki tänne tullessaan, sillä särky oli niin kova. Tein hänelle manuaalisen hieronnan ja laitoin päälle kipu-magnesiumia jointia.

Suihke vaikuttaa puolessa tunnissa.

– Yllytin häntä läträämään sen kanssa oikein kunnolla eli 5–10 suihkaisua parin tunnin välein. Asiakas palasi luokseni kahden vuorokauden kuluttua ja kertoi ihmeissään, että kipu oli puolittunut. Hän käy hoidoissani edelleen ja on tällä hetkellä täysin oireeton.

Kipu-magnesium joint on myös Ilonan oma henkilökohtainen suosikkivalmiste.

– Jouduin kerran lähtemään aamulla töihin noidannuoli niskassa. Olin varmaan nukkunut vähän huonosti ja niinpä pää ei kääntynyt ollenkaan. Laitoin töihin päästyäni reilusti jointtia niskaani, ja niin se naksahti paikoilleen. Ongelma oli ohi.

Tyttäreltä äidille

Ilona käyttää myös saman sarjan Sport-suihketta.

– Urheilen paljon ja minulla on personal trainer, jonka kanssa olemme lähteneet hakemaan lisää liikkuvuutta rankaani. Olen tehnyt testejä, että menen treeneihin ilman Sportia tai sitten sen kanssa. Olkapäiden liikkuvuus on ihan erilainen. Tunne on myös ihan erilainen polvieni kanssa, missä on lievää kulumaa.

Kun työpäivä on kiireinen, uni ei aina tule heti silmään silloin kuin toivoisi. Ilona käyttää Uni-Magnesiumia, jonka avulla hän kertoo pääsevänsä aina uneen.

– Olen siirtynyt hoidoissani kokonaan BetterYou-magnesiumsuihkeisiin. Myös lääkärikunta suhtautuu niihin loistavasti, tuotesarja on kliinisesti tutkittu ja laatu on farmaseuttista. Tutkimustuloksia sen tehosta on riittävästi. En käytä enää ollenkaan suun kautta otettavia magnesiumvalmisteita.

Ilona on auttanut myös 78-vuotiasta äitiään samoilla konsteilla.

– Olimme lähdössä Tallinnaan, mutta äiti itki ja sanoi, ettei hän voi lähteä, koska olkapää oli niin kipeä. Otin jointin mukaan ja laitoin sitä äidin olkapäähän kahden tunnin välein. Kun illalla istuimme baletissa, äiti itki ilosta ja kysyi, mitä ihmettä olin tehnyt hänelle, koska olkapää oli täysin kivuton.

Teksti Reijo Ikävalko

Kuva Mika Kanerva

Terveys-Hymy 12-13

Teksti: Hymy
Avainsanat: kipu, magnesium, lihas, magnesiumsuihke

Kommentit

Oma kommentti