Immuniteettia voi kohentaa

Immuniteettia voi kohentaaUusi eurooppalainen keksintö parantaa vastustuskykyä ja tukee immuunipuolustusta tehokkaasti ilman haittavaikutuksia. Valmistetta on tutkittu erityisesti lapsilla ja urheilijoilla.

Pleuran polysakkaridi, Beta-glukaani, on liukenematon kuitu, joka ei imeydy aineenvaihduntaamme ja on näin täysin vaaraton. Kun nautittu liukenematon beta-glukaani kulkee suolistossa eteenpäin, tietyllä alueella olevat reseptorit luulevat sitä taudinaiheuttajaksi ja lähettävät signaalin immuunipuolustuksellemme. Sen seurauksena immuunijärjestelmämme aktivoituu ja ryhtyy puolustamaan elimistöämme todellisia taudinaiheuttajia vastaan.

Uusi valmiste, Pleuran Plerasan P4H erikoispolysakkaridi, onkin käytössä turvallinen eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Aktiiviaine on täysin liukenematon, sataprosenttisen puhdas luonnollinen kuitu. Elimistössämme ei ole entsyymejä sen hajottamiseen, joten lopputuotteesta ei imeydy C-vitamiinia lukuun ottamatta elimistöömme mitään.

Valmisteen käyttö vähentää selvästi ylempien hengitysteiden infektioiden riskiä ja esiintymistä varsinkin lapsilla. Tästä on olemassa useita tutkimuksia.

Merkittäviä vaikutuksia

Vuosina 2004 ja 2005 suoritettiin Tshekin tasavallassa ja Slovakiassa monikeskustutkimus Plerasan erikoispolysakkaridi-liuoksen vaikutuksista ylempien hengitysteiden tulehduksiin lapsipotilailla. Lapsilla oli ollut vähintään viisi ylempien hengitysteiden infektiota hoitoa edeltävän vuoden aikana. Plerasan-liuosta annettiin potilaille vähintään kolmen kuukauden ajan.

Tilastollisesti merkittäviä myönteisiä vaikutuksia havaittiin lähes kolmella neljästä tutkimukseen osallistuneista. Heillä havaittiin ylempien hengitysteiden infektioiden seuraavan vuoden aikana vähentyneen 60 prosentilla.

Vaikutukset ravintolisänä ja vahvistuskykyä stimuloivana valmisteena ovat myös erittäin myönteisiä. Iältään 3–10 -vuotiaiden lasten ryhmää, jossa oli 30 alahengitysteiden toistuvista infektioista kärsivää potilasta, lääkittiin Pleuran erikoispolysakkaridi-liuoksella 2–4 kuukauden ajan. Hengitysteiden infektioiden määrä laski. Lapsista osa pysyi kokonaan terveenä, ja myös immuunihäiriöistä kärsivien tai moniallergisten lasten infektioiden määrä laski 50–60 prosenttia.

Apua huippu-urheilijoillekin

Rankka, pitkäkestoinen ja toistuva fyysinen kuormitus aiheuttaa immuunivasteen heikentymistä. Tästä syystä useimmat äärimmilleen treenatut huippu-urheilijat kärsivät alentuneesta puolustuskyvystä esimerkiksi hengitystieinfektioita vastaan.

Plerasan erikoispolysakkaridi -valmistetta annettiin 50 urheilijalle, joiden immuniteettiarvot olivat laskeneet intensiivisen harjoittelun takia. Tutkittavat nauttivat joko Plerasan-kapseleita tai plasebovalmisteita yli kolmen kuukauden ajan. Valmisteen nauttimisen vaikutukset kirjattiin tutkimuksen alussa, kolmen kuukauden kuluttua ja kuuden kuukauden jälkeen. Tutkimus vahvisti erikoispolysakkaridivalmisteen merkittävän immuniteettia vahvistavan vaikutuksen henkilöillä, joiden immuniteetti on voimakkaasti heikentynyt lisääntyneen fyysisen kuormituksen takia.

Pleuran Plerasan polysakkaridivalmiste tulee helpottamaan useiden suomalaisten elämää rantautuessaan Suomen markkinoille. Kyseinen tuote on harvinaisen hyvin kliinisesti tutkittu ja pitkästä aikaa todellinen uusi innovaatio immuunijärjestelmämme hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Teksti: Reijo Ikävalko

Terveys-Hymy 6-11

Teksti: Hymy
Avainsanat: beta-glukaani, immuniteetti, immuunipuolustus, Pleuran polysakkaridi, vastustuskyky

Kommentit

Oma kommentti