Jaanan jalkakrampit loppuivat

Mainos

Jaana Heijari on ammatiltaan ravintoneuvoja, joten hän tietää, mitä laittaa suuhunsa. Terveellisen ja monipuolisen ruokavalion ohella hän käyttää myös ravintolisiä. Eräästä magnesiumvalmisteesta hän on saanut suurta apua.

Espoolainen Jaana Heijari, 44, on perusterve nainen, joka on koko ikänsä ollut kiinnostunut terveyden ylläpidosta ja hyvinvoinnin maksimoinnista. Niinpä hänellä ei ole mitään lääkitystä, mutta tiettyjä luontaistuotteita hän käyttää säännöllisesti.
– Otan niitä aina tilanteen mukaan riippuen siitä, minkälaista apua tarvitsen. Kyllä luontoapteekista aina apuja löytyy. Otan säännöllisesti 100 mikrogrammaa D-vitamiinia viitenä päivänä viikossa, ja tarkoitus on käydä lähiaikoina mittauttamassa D-vitamiinitasot, jotta tiedän, missä mennään. Peruspakettiin kuuluu myös hyviä rasvahappoja, kuten omega kolmosta, ja otan myös Schindelen vulkaanista kivijauhetta, sillä siinä on luonnollisessa muodossa hyviä mineraaleja. Ja luonnonkasveista saan hyviä fytoaineita.
Aivan erityisesti Jaana kehuu Plantforce-nimistä magnesiumjauhetta, jota hän on käyttänyt jo yli puolen vuoden ajan. Kaksi teelusikallista päivittäin veteen sekoitettuna.
– Kokeilin aiemmin monia erilaisia valmisteita, mutta koska minulla on aika herkkä vatsa, monet sitraattimuotoiset magnesiumtuotteet aiheuttivat vatsan ärtymistä. Sitten ystäväni suositteli minulle Plantforcea, ja siitä lähtien olen käyttänyt sitä ja ollut hyvin tyytyväinen. En ole enää halunnut vaihtaa merkkiä. Se ei ärsytä vatsaa.
Jaana opiskelee tällä hetkellä työvalmentajaksi. Tätä ennen hän työskenteli luontaistuotekaupassa lähes kymmenen vuotta. Jaanalla on myös restonomin paperit, joten hän on ehtinyt elämänsä aikana olla monenlaisissa töissä.
Jaana rakastaa saaristoa ja merta, ja perheellä on mökki vuokrattuna.
– Tykkään todella paljon liikkua luonnossa, missä keräilen luonnonkasveja. Poikani kanssa ulkoilemme ja pyöräilemme. Kaiken kaikkiaan olemisemme on hyvin luontopainotteista.

Seisomatyö aiheutti jalkakramppeja

Mitä Plantforce magnesiumvalmiste sitten on Jaanalle tehnyt?
– Kaikkein konkreettisin vaikutus on ollut jalkakramppien jääminen kokonaan pois. Niitä on tahtonut tulla erityisesti seisomatyössä. Tuotteen imeytymistehokkuuden huomaa aika selkeästi. Tasapainotan tilannetta lisäämällä Plantforcen sekaan pikkuisen puhdistamatonta merisuolaa, jotta mineraalitasapaino säilyy. Jos magnesiumia nauttii liikaa, muiden mineraalien tarve kasvaa.
– Tuote on myös hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen. Se on lisäaineeton eikä sisällä esimerkiksi sokeria. Se on erinomaisen hyvä myös ummetuksen hoidossa, Jaana lisää.
– Joskus kun Plantforce on päässyt salakavalasti loppumaan, olen joutunut käyttämään jotakin toista magnesiumvalmistetta muutaman päivän ajan. Eron tehokkuudessa huomaa nopeasti. Plantforce kerta kaikkiaan toimii minulla paremmin. Ja hyvät vaikutukset ovat palanneet taas, kun olen siirtynyt Plantforceen.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: magnesium, jalkakramppi, Plantforce, Jaana Heijari

Kommentit

Oma kommentti