Kymmeniä kiitoskirjeitä kuukaudessa!

Kuulostaa merkilliseltä, että ravintolisiä maahantuova yritys saa vain yhden kuukauden aikana lähes sata kehua samasta luontaistuotteesta.

Kyse on Harmonian markkinoimasta Regulat-valmisteesta, joka on kolmessa vuodessa lyönyt itsensä Suomessa läpi. Saksassa pitkään markkinoilla ollut tuote toi ilmeisesti jotain uutta ja uniikkia luontaistuotekauppoihin.

Tänään Regulatin hyviä käyttäjäkokemuksia satelee enemmän kuin koskaan. Suosituimmat palautteet koskevat lisääntynyttä energiaa, vatsan ja suoliston ongelmia, iho-ongelmia ja erilaisia paranemistarinoita.

Pelkästään maaliskuun 2015 aikana tuotteelle myönteisiä palautteita sateli Harmoniaan peräti 84. Seuraavassa läpileikkaus kansalaisten Regulat-kokemuksista.

Energiaa elimistölle

Helsinkiläinen nainen kertoo, että nyt hänellä on tasaisesti energiaa koko päivän ajaksi. Elimistön happo-emästasapaino on palautunut ja aineenvaihdunta toimii. Helsinkiläinen mies on samoilla linjoilla, sillä hän kertoo ruuansulatuksensa tehostuneen, aineenvaihdunnan parantuneen ja hän sanoo olevansa myös selvästi virkeämpi ja skarpimpi kuin aikaisemmin.

Kokkolalainen nainen taas suosittelee tuotetta siksi, ettei jokatalvinen flunssa päässyt viimeksi iskemään. Teerijärveltä kotoisin oleva nainen kertoo saaneensa Regulatista apua atooppiseen ihottumaansa.
Vaasalainen nainen kertoo pitkäaikaisen verensokerinsa pysyneen aisoissa Regulatin avulla.

Virtaa ja virtaa

Asiakas kertoi painonsa pudonneen vuodessa peräti 30 kiloa aloitettuaan Regulat Pro Metabolicin käytön. Hän ei ollut muuttanut elämäntapojaan mitenkään.

Eräs käyttäjä sairasti rajun keuhkokuumeen, jonka jälkeen hän oli heikko ja harmaa, mutta alkoi heti sairaalasta päästyään Regulatin avulla toipua hämmästyttävän nopeasti. Toinen topilas hänkin sai tuotteesta apua kovan flunssan ja parin vahvan antibioottikuurin jälkeen. Yleinen vetämättömyys hävisi ja voimat palasivat.

Vaihdevuosioireisiin

Regulat on tuonut helpotusta myös vaihdevuosioireisiin. Eräs käyttäjä heräsi pahimmillaan yössä kuumiin aaltoihin tunnin välein. Muutaman viikon Regulatin käytön jälkeen hän havahtui niihin enää kaksi kertaa yön aikana.

Yksi kertoo Regulatin ansiosta jaksavansa paremmin ja pystyvänsä keskittymään aivan toisella tavalla kuin aikaisemmin, toinen ylistää sen tehoa yöunien laadussa, kolmas on saanut energiatasonsa uuteen iskuun, neljäs on saanut palelevat sormensa ja jalkansa lämpöisiksi.

Viides kertoo hiustensa kasvaneen Regulatin käytön ansiosta useita senttejä kuukaudessa.

Naisia ja miehiä

Yleensä palautetta ovat antaneet naiset, mutta joukossa on myös miehiltä tulleita viestejä. Muuan viisikymppinen mieshenkilö oli kärsinyt vuosia poskien kiusallisesta punoituksesta eli couperosasta. Hän alkoi käyttää päivittäin Regulat Bio -valmistetta sisäisesti ja kuuriluontoisesti Regulat Moussea ulkoisesti. Kolmen kuukauden jälkeen iho oli jo silminnähden tasaisempi kuin ennen, poskilla oli terve puna eikä iho ollut lainkaan ärtyneen oloinen.

Toinen 80-vuotias mieshenkilö puolestaan kärsi hiuspohjan erittäin pahasta ja kutisevasta rasvaisesta ihottumasta. Jo ensimmäisen ulkoisesti tehtyn Regulat-käsittelyn jälkeen päänahan iho rauhoittui, kutina loppui ja paraneminen jatkui säännöllisen käytön myötä.

Hän huomasi myös yllätyksekseen, että Regulatin säännöllinen käyttö mahdollisti eräiden ruoka-aineiden käyttöönoton. Nykyään hän voi taas syödä perunaa ja juustoja, eikä kiusallisia ruuansulatusoireita ilmaannu.

Nuoret mukana

Myös nuorisolta tuli myönteistä palautetta. Muuan 19-vuotias tyttö oli lapsuudestaan asti kärsinyt syylistä sekä käsissä että jaloissa. Tyttö oli myös väsynyt ja aknekin kiusasi. Yhden Regulat-pullollisen jälkeen syylät olivat kadonneet, ihon kunto oli parantunut ja energiatasotkin olivat nousseet.

Muuan toinen Regulatin käyttäjä sai avun kiusalliseen suutulehdukseensa – ja hyvin nopeasti. Hänen suuvaivansa olivat kestäneet peräti viisi viikkoa, eikä lääkärissä käynnistä ollut apua. Vain kahden päivän Regulatin käyttö mullisti kuitenkin tilanteen, sillä tulehdus ja suun kipeät rakkulat alkoivat parantua.

Ja niin edelleen. Vastaavanlaisia paranemistarinoita olisi vielä useita kymmeniä, mutta eivätköhän edellä luetellut kokemukset riitä todistamaan monenlaisesta avusta suurelle ihmisjoukolle.

Teksti Reijo Ikävalko

Terveys-Hymy 5-2015

Teksti:Harmonia
Avainsanat: aineenvaihdunta, energia, hyvinvointi, ravintolisä, ruoansulatus, vaihdevuodet

Kommentit

Oma kommentti