Mikko sai paremmat yöunet

Mainos

Mikko Leino päätti viime helmikuussa piipahtaa turkulaisessa luontaistuotekaupassa Life Skanssissa, sillä hän oli
saanut vinkin eräästä uudesta valmisteesta.
– Se käynti kannatti, hän toteaa.

Kun tätä juttua tehtiin, Mikko Leino, 42, oli työpaikallaan Viking Mariellalla Katajanokan laiturissa Helsingissä. Vielä samana iltapäivänä hän kuitenkin lähti Mariellan mukana kohti Tukholmaa.
Mikko toimii Mariellalla tax free -myymälän myymäläpäällikkönä. Vikingillä hän on ollut töissä jo yli 20 vuotta. Myymäläpäällikön hommien aloittamisestakin on jo aikaa, sillä se tapahtui vuonna 2005.
– Tarkoitus oli lähteä merkonomin tutkinnon jälkeen vielä jatko-opinnoille, mutta minulle kävi niin kuin monelle muullekin, työt veivät mennessään. Vikingillä on kuitenkin ollut hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja päästä uralla eteenpäin.
Mikon työajat ovat hyvin mielenkiintoiset: 10 vuorokautta töitä ja 10 vuorokautta vapaata. Yhden 10 päivän työrupeaman aikana hän ehtii tehdä Helsingin ja Tukholman välisen reissun viidesti.
Mikko elää nykyään parisuhteessa, ja hänellä on aikaisemmilta ajoilta avioliitostaan kaksi lasta, 19-vuotias tytär ja 13-vuotias poika. Nuorempi käy vielä seitsemättä luokkaa, mutta tytär aloittaa seuraavalla kaudella opinnot teknillisessä korkeakoulussa. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, Mikko on jonakin päivänä diplomi-insinöörin ylpeä isä. Ei hassumpi titteli!

”Suorituspaineet ovat nykyään kovat”

Mikko on säästynyt vakavammilta sairauksilta eikä esimerkiksi reseptilääkkeistä ole tietoakaan. Nykyajan työpaineet rassaavat silti tervettäkin miestä.
– Elämä on nykyään hyvin kiireistä, täynnä suoriutumispaineita ja vaatimustasot ovat kovia, hän luettelee.
– Tahti voi joillakin käydä liian kovaksi. Työelämässä odotetaan, että kaikki sujuu aina hyvin, ja jos niin ei käy, stressi ja paineet vain kasvavat.
Niinpä hän pitää hyvää huolta siitä, etteivät paineet omalla kohdalla nouse liian suuriksi.
– Sain vinkin uudesta Harmonia KSM66 -nimisestä terveystuotteesta ja menin käymään turkulaisessa Life Skanssi luontaistuotekaupassa. Sain siellä erittäin hyvän ja asiantuntevan palvelun. Minulle kerrottiin, että Harmonia KSM66 on tuote, joka tasapainottaa, rauhoittaa ja antaa paremmat yöunet. Sain myös kuulla, että se on Ruotsin luontaistuotekauppojen myydyin tuote ja että sitä on myyty Suomessakin todella paljon. Niin päätin itsekin kokeilla.
Tuolloin elettiin tämän vuoden helmikuuta.
– Otin aluksi kaksi kapselia aamuin illoin, ja kun huomasin, että se toimii, vähensin annosta. Nykyään annostus on yksi kapseli aamuin illoin, mutta jos tarvetta ilmenee, lisään annostusta.
– Pakko on myöntää, että tuote auttoi. Kun rupesin käyttämään sitä, yläpää ei enää niin helposti lähtenyt kiristymään. Rupesin ottamaan asiat entistä rauhallisemmin ja tasapainoisemmin. Suhtaudun myös vastoinkäymisiin ja muihin juttuihin oikealla tavalla ja osaan käsitellä niitä. Enää niistä ei tule ylitsepääsemättömiä, hän sanoo.
– Aina välillä myrskyinen keli laivalla tekee nukkumisen vähän heikommaksi, mutta Harmonia KSM66 auttoi siihenkin. Se antoi paremman unen sekä hermojen tasapainottumisen ja rauhoittumisen. Hermot pysyvät entistä paremmin kasassa ja mielen valtaa yleinen positiivisuus.
Mikolla on terveisiä kaikille uusille Harmonia KSM66 -valmisteen kokeilijoille.
– Suosittelen sitä ehdottomasti, jos stressi vaivaa ja kalenteri lyö päälle. Monilla on koko ajan kova kiire, johtuipa se sitten perheen asioista tai muista tekijöistä. Liikunta ja terveellinen ruokavalio on tietysti kaiken a ja o, mutta jos tämä puoli on kunnossa ja haluaa saada esimerkiksi yöunista entistä paremmin kiinni, tätä kannattaa kokeilla. Samalla mieli rauhoittuu ja pystyy ottamaan vastaan entistä enemmän kaikenlaista tietoa. Jos on vähänkin stressaantunut eikä saa nukuttua kunnolla, suosittelen tätä tuotetta ihan ehdottomasti.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: Harmonia KSM66, Life Skanssi, Mikko Leino

Kommentit

Oma kommentti