Noora testasi Plantforce-magnesiumin

Mainos

Kuusankoskella asuva Noora Huhtala on monen toimen nainen. Hän vetää ammatillista perhekotia ja harrastaa kesäisin puuvenesoutua. Hänellä on siitä useita Suomen mestaruuksia.

Noora Huhtala, 34, kutsuu itseään kaksinkertaiseksi yrittäjäksi. Häntä eivät siis pilkkakirveetkään voi nimitellä yksinkertaiseksi yrittäjäksi.
– Yksi yritys kuuluu lastensuojelualan piiriin eli kyseessä on ammatillinen perhekoti. Toiminta tapahtuu omassa joen varrella sijaitsevassa omakotitalossani ja lapsia on neljä, ikähaitari 10-16 vuotta. On sekä tyttöjä että poikia, ja toimin heidän sijaisäitinään. Lapset tulevat erilaisista taustoista ja tarjoan heille hoitoa, kasvatusta ja ennen kaikkea turvallista arkea.
Nooralla ei ole omia lapsia. Hänellä on lapsi- ja perhetyön tutkinto, johon on lisätty kasvatuksellista täydennyskoulutusta. Neuropsykiatrinen osaaminen sekä tunnetaitotyöskentely ovat hyvin tukevia lisäkoulutuksia tällä alalla. Nooran ratkaisukeskeinen ja kannustava työskentelymalli näkyy hyvinä tuloksina työssä.
– Tämä on luvanvaraista toimintaa ja meitä valvotaan. Lasten sijoitus on pitkäaikaista eli aina 21 ikävuoteen saakka. Vaikka minulla ei ole omia lapsia, koen heidät minulle hyvin tärkeiksi ja omaan perheeseeni kuuluviksi. Ensimmäinen tänne tullut oli kaksivuotias, vielä vaipoissa, ja hänen kanssaan on nyt tehty matkaa 11 ikävuoteen saakka. Lastensuojelutyötä olen tehnyt vuodesta 2007.
Nooran toinen yritys on sitten aivan jotakin muuta.
– Olen perustanut hyvinvointivalmennusyrityksen. Ykkösenä on koko ajan lastensuojelualan työ, mutta olen pitänyt hyvin vahvasti rinnalla hyvinvointivalmentajan työtä. Olen ratkaisukeskeinen perhevalmentaja, ja tätä kautta kiinnostuin terapeuttisista menetelmistä eli kuinka ihmistä voidaan tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Opiskelin Lifecoachiksi eli elämäntaitovalmentajaksi. Tässä yhdistän myös vahvasti liikunta – alan osaamistani. Minua kiinnostaa mielen ja kehon valmentaminen. Haluan toimia valmentajana ihan kaikenikäisille, ei vain lapsille.
Nooran kuvioista kiinnostuneet voivat käydä hänen www.hyvinvointivalmentajanoora.fi -nettisivuillaan.

Vahva kilpaurheilutausta

Noora Huhtalalla on vankka kilpaurheilutausta, mutta hänen lajinsa ei ole ihan tavallisimmasta päästä. Kyseessä on puuvenesoutu.
– Olen voittanut useita Suomen mestaruuksia. Olen nyt viitisen vuotta vaikuttanut tämän lajin parissa. Kaikkein tunnetuin tämän lajin soututapahtuma on varmaan 58 kilometrin pitkän matkan Sulkavan soutu, josta minulla on parikin Suomen mestaruutta. Tampereella järjestetystä Pirkan kierroksen keskimatkan eli 25 kilometrin soudustakin olen saavuttanut useita Suomen mestaruuksia.
Mutta ei tässä vielä suinkaan kaikki.
– Aikaisemmin kilpailin bodyfitnessissä, missä paras saavutukseni oli SM-pronssi. Olen aina ollut kilpailuhenkinen. Harjoittelen tavoitteellisesti ympäri vuoden. Harjoitustunteja kertyy 600-700. Muita esteitä ei ole kuin mieli, ja olen halunnut esimerkilläni näyttää, ettei sekään ole esteenä. Mieltä pystyy kehittämään tosi paljon, oli sitten kyse yrityspuolesta tai henkilökohtaisesta elämästä.

”Kilpaurheilija tarvitsee bonusta”

Noora on vielä nuori nainen, joten vakavia terveysmurheita ei ole ollut.
– Mielen ja kehon pitää toimia yhdessä, joten fyysistä kuntoa ja tervettä mieltä tarvitaan. Kilpaurheilija tarvitsee tähän kuitenkin vielä jotakin lisää, ja niinpä olen nyt kahden kuukauden ajan testannut Plantforce-nimisen magnesiumjauheen vaikutusta.
– Olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Lihakset toimivat ja ennen kaikkea ne palautuvat entistä nopeammin treenin jälkeen. Urheilen kaksi kertaa päivässä. Kun aineenvaihdunta toimii, niin palautuminenkin toimii. Olen ennenkin käyttänyt magnesiumia, mutta Plantforcessa huomaan selvän eron sen tehoon muihin valmisteisiin verrattuna. Se tehoaa selvästi paremmin eikä ärsytä vatsaa.
Noora on huomannut Plantforcella muitakin vaikutuksia.
– Minulla on stressaava työ ja iso vastuu lapsista, joten aika ajoin kärsin stressivatsasta. Myös kisastartit ja kisajännitys lisäävät stressiä. Plantforcesta on ollut tässäkin suurta apua. Olen kuullut, että se auttaa myös suonenvetoihin.
Noora ottaa Plantforcea kaksi teelusikallista veteen sekoitettuna aamuin illoin.
– Ensimmäisen kerran aamupalan yhteydessä ja toinen annos illalla, kun iltatreenin jälkeen verryttelen ja haluan tehostaa palautumista ennen yöunia. Muita luontaistuotteita en ole nyt ottanut yhtä säännöllisesti, sillä haluan testata asioita yksi kerrallaan. Satunnaisesti otan monivitamiineja ja rautaa, mutta juuri nyt Plantforce on pinnalla.
– Olen tosiaan hyvin tyytyväinen tuotteeseen ja olen valmis suosittelemaan sitä kenelle tahansa.
Noora Huhtalan käyttämään Plantforce-magnesiumvalmisteeseen voi käydä tutustumassa www.lootuskauppa.fi -nettisivuilla.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Noora Huhtalan kotialbumi
Avainsanat: Plantforce-magnesium, Noora Huhtala

Kommentit

Oma kommentti