Pepe ja Pauliina Willberg ovat terveystuotteiden ystäviä

Pepe ja Pauliina WillbergLaulajasuuruus Pepe Willberg ja hänen vaimonsa Pauliina ovat jo pitkään käyttäneet erilaisia luontaistuotteita pitääkseen itsensä hyvässä iskussa. Niinpä kummallakaan ei ole vakituista kovaa lääkitystä.

Pepe Willberg, 62, ja hänen vaimonsa Pauliina, 51, ovat tunteneet toisensa jo toistakymmentä vuotta, asuneet yhdessä lähes vuosikymmenen ja olleet naimisissa vuodesta 2005. Pariskunta tapasi toisensa Pepen sanoja lainataksemme ”niinkin hämärässä paikassa kuin Pekka Helinin hiihtokoulussa Tahkovuoressa”.

– Se oli 1998 laskettelurinteessä ja ihan ohimennen, kumpikin vakuuttaa. – Ei me silloin vielä ruvettu seurustelemaan. Ei se mikään äkkiromanssi ollut.

Siitä se kuitenkin lähti ja loppu on historiaa. Pepen asioita vuodesta 2003 hoidellut Pauliina toteaa kuitenkin pilke silmäkulmassa odottaneensa jo melkein 10 vuotta sitä aikaa, jolloin heidän seurustelunsa alkaa.

– Molemmilla on ollut erilaisia avioeroihin ja lasten huoltajuuteen liittyviä sotkuja. Mutta eletään toivossa.

Kun Pepe ja Pauliina menivät yhteen, kummallakin oli jo reilusti elettyä elämää takanapäin. Pepellä on nimittäin peräti viisi lasta: Heidi, 43, Jere, 30, Kirsikka, 22, Kastanja, 20 ja Otto, 18 – eli täyskäsi, kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Otto asuu vielä Pepen ja Pauliinan kanssa. Pauliinalla puolestaan on kolme lasta: Janne, 26, Katariina, 18 ja Marianna, 14. Kaksi nuorinta asuvat Oton tavoin Pepen ja Pauliinan kanssa. Ei siis ihme, että olohuoneen ruokapöytä on tavallista kookkaampaa sorttia. Pepe ja Pauliina ovat onnellisia siitä, että nuoret tulevat loistavasti toistensa kanssa toimeen.

Kun pariskunta meni yhteen, Pauliina toimi vielä aiemmassa ammatissaan. Hänellä on sekä sairaanhoitajan että terveydenhoitajan paperit, mutta sen jälkeen kun hän oli järjestämässä Pop-tenorit-kiertuetta (Pepe, Fredi ja Petri Laaksonen) vuonna 2003, hän ei enää jaksanut tehdä vuorokaudessa kahdeksaa tuntia hoitotyötä, kahdeksaa tuntia musiikkibisnestä, sen lisäksi normaaleja kotitöitä ja hoidella kolmen murkkuikäisen asioita, joten musiikki vei kokonaan.

– Olen ollut töissä sairaalassa, terveyskeskuksessa, työterveyshuollossa ja olen ollut myös järjestötyössä, hän luettelee. – Olen uranvaihtooni oikein tyytyväinen. Hoidan kaikki Pepen esiintymisiin liittyvät käytännön asiat. Siinä joudun soveltamaan paljon aikaisempaa työkokemustani.

Huippumuusikon elämä on raskasta ja kuluttavaa, ja oli aikoja, jolloin Pepekin poltti kynttiläänsä molemmista päistä. 90-luku oli kostea vuosikymmen ja tupakka on röyhynnyt suupielessä ihan poikavuosista lähtien. Nyt kuitenkin tupakka on jäänyt kokonaan pois ja sopan otto pysyy kohtuudessa. Pepe nyökkäilee vaimonsa suuntaan ja toteaa vino hymy huulillaan, että kontrolli pelaa.

Tämän päivän Pepe Willberg on hyvin ravitsemustietoinen herra ja hän pitää myös hyvää huolta fyysisestä kunnostaan. Kun tätä juttua tehtiin, Pepe oli juuri tullut kuntonyrkkeilystä, missä hän käy kahdesti viikossa. Hänellä on ranskalainen henkilökohtainen valmentaja Albert Cohen. Pepe ja Pauliina tekevät yhdessä myös kävelylenkkejä, joten homma on hanskassa.

– Mitään kovin vakavaa sairautta ei ole onneksi koskaan ollut, Pepe toteaa ja koputtaa puuta. – Pari kolme kertaa minulla on ollut munuaiskivikohtaus, mutta viimeisestä on onneksi jo aikaa. Polvesta on operoitu kierukka ja muutaman kerran on oltu kolarissa, mutta kaikista on selvitty hengissä.

Pepen kolesteroli on ollut aika ajoin koholla, ja hän on syönyt kausittain kolesterolilääkettä. Tilanne ei silläkään rintamalla ole kovin vakava.

– Vatsan kanssa tosin on ollut ongelmia jo kauan, Pepe toteaa. – Teini-ikäisenä mulla oli aika ajoin kovia vatsakipuja ja nyt myöhempinä vuosina helikobakteeri on häädetty kahteen kertaan. Löysä vatsa on kiusannut aika ajoin vieläkin, mutta olen sitä varten ottanut erästä kuituvalmistetta. aamiaisen yhteydessä syön myös luonnonjugurttia, mysliä ja pellavansiemeniä.

– Pepen vatsalle sopivan monivitamiinivalmisteen löytäminen oli varsinainen onnenpotku, Pauliina toteaa. – Rupesimme jo pari vuotta sitten molemmat nauttimaan nestemäistä Mivitotal Flex -valmistetta. Olemme siihen hyvin tyytyväisiä, se on kuulemma hyvin imeytyvää perinteisiin vitamiinivalmisteisiin verrattuna. Annamme sitä myös aamupuuron yhteydessä lapsille.

Pepe on huomannut myös flunssien vähentyneen Mivitotalin käytön myötä, mikä on esiintyvälle taiteilijalle tärkeää. Pauliinan oma terveys on suurin piirtein kunnossa, sillä hänelläkään ei ole vakituista lääkitystä. Stressiä puskee tietysti aamusta iltaan, mutta se taitaa olla vähän kaikkien ongelma nykyisin.

– Laulajan tärkeät instrumentit eivät ole pelkästään äänihuulet ja keuhkot, vaan koko kroppa ja sen terveys, Pepe ja Pauliina toteavat. – Esiintyvien taitelijoiden eläkeasioista eivät aikanaan huolehtineet sen enempää työnantajat kuin lainsäädäntökään, joten on pakko pitää itsensä kunnossa ja tehtävä töitä niin kauan kuin henki pihisee.

– Pepen kanssa yhteistyötä tekevä tenori Jyrki Niskanen onkin sanonut, että jos Pepen kaltainen tenori pitää huolta itsestään, laulajan uraan tulee helposti 10 vuotta lisää, Pauliina kertoo. – Ääni vain syvenee ja pystyy laulamaan jopa vielä korkeammalta kuin nyt. Pepe on hyvin monipuolinen laulaja ja hänen äänensä on pysynyt melko samanlaisena vuosikymmenestä toiseen. Siksi täytyy yrittää parhaansa.

– Pauliina yrittää ja minä vaan laulan, Pepe viisastelee.

Pepen tulevista keikoista kerrotaan tarkemmin www.pepewillberg.com –nettisivulla.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuvat: Miguel Vera

Terveys-Hymy 11-09

Teksti:Vitacom Pharma
Avainsanat: laulaja, terveystuote, ääni, monivitamiini

Kommentit

Oma kommentti