Perintöprinsessan ongelma ratkesi

Mainos

Laura Laine on tuore Miss Rovaniemi -kisojen perintöprinsessa, mutta pieniä kauneusmurheita on ollut hänelläkin. Vaan ei ole enää.

Jyväskylästä kotoisin oleva Laura Laine, 25, on asunut Rovaniemellä jo neljä vuotta, joten häntä varmaan voidaan pitää jo paikkakuntalaisena. Kun tätä juttua kirjoitettiin, Laura oli kovaa vauhtia menossa naimisiin ICT-suunnittelijana työskentelevän miehensä kanssa. Perheeseen kuuluu myös Lauran kaksivuotias pikkupoika.
– Nimi muuttuu Pylkköseksi, Laura kertoo ja tunnustaa jo hiukan harjoitelleensa uuden sukunimensä kirjoittamista.
Laura myy työkseen farkkuja. Hän on koulutukseltaan vaatetusalan artesaani ja ratkaisukeskeisen taideterapian menetel­mien ohjaaja.
Laura on myös juhlittu kaunotar.
– Osallistuin viime syksynä Miss Rovaniemi -kisoihin ja tulin valituksi ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Sen myötä on tullut joitakin yhteistyökumppaneita.

Päänsärky- ja iho-ongelmia

Vaikka Laura on vasta 25-vuotias, ihan ilman terveysmurheita hänkään ei ole säästynyt. Lauran piinaaja on migreeni.
– Kun se iskee, se iskee kovaa, ja särkyä voi kestää viikonkin, jos sen vain antaa olla. Riippuu ihan siitä, missä välissä ehtii ottamaan lääkettä. Onneksi tällaisia kohtauksia ei ole kovin monta vuodessa. Flunssakaudella se tuntuu ilmaantuvan tavallista herkemmin.
Toinen kenkku juttu Lauralla on ollut hormonaalinen aknetaipumus, joka iskee kasvoihin keskimäärin kerran kuussa. Tähän ongelmaan on kuitenkin löytynyt helpotus.
– Löysin jo pari vuotta sitten Detrian Globe Hope Organic Beauty tuotesarjan, josta on ollut paljon apua. Huomasin heti testaamaan alettuani, että iho nautti siitä ihan älyttömästi. Iholle jää pehmeä tunne pesun jälkeen, kun on käyttänyt Säihke-hoitovettä. Sitä voi laittaa monta kerrosta päällekkäin ja se helpottaa melkein heti.
– Kun laitoin sitä ensimmäisen kerran, iho oikein imi sitä, mutta kun olin käyttänyt sitä useammin, yksi kerta riitti. Iho oli kerralla kyllästetty. Jos akne alkaa nostaa päätään, se ei puhkea pahana ja tietää, että se tasoittuu, kun käyttää tätä tuotetta.
Laura on testannut muitakin samaan tuotesarjaan kuuluvia valmisteita: Kaunis-puhdistusgeeli, Lempeä uni -öljyseerumi ja Ihana-kasvovoide ovat niin ikään tuttuja ja hyväksi havaittuja. Hän aikoo jatkossa kokeilla muitakin samaan tuotesarjaan kuuluvia valmisteita.
Kun äidin riemuna pyörii kaksivuotias pojannassikka, ei kovin paljon muista harrastuksista varmaan kannata kysyä. Jotakin sentään löytyy.
– Yritän päästä silloin tällöin kuntosalille. Harrastuksiini kuuluu myös maalaaminen, piirtäminen ja kaikenlainen luova tekeminen, Laura kertoo.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Timo Lindholm
Avainsanat: iho-ongelma, Laura Laine, Miss Rovaniemi, päänsärky

Kommentit

Oma kommentti