11.12.2017 Helsinki, Marjo Pietilä -TH1. kuva Matti Matikainen

Personal trainer löysi avun magnesiumvoiteesta

Mainos

Kun liikunnan ammattilainen kertoo löytäneensä helpotusta lihaskipuihin ja -kramppeihin, häntä on syytä kuunnella.
– Koska liikun paljon, alaselkä ja niska-hartioiden seutu sekä pohkeet kipeyvät helposti, personal trainer Marjo Pietilä kertoo.

Marjo Pietilä, 26, on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hänen päivittäistä työtään on muun muassa ryhmäliikunta -ja personal training -palveluiden tarjoaminen, pienryhmävalmennus sekä juoksukoulut niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Yritysliikunnan lisäksi Marjo toimii Tikis -valmentajana Tikis-sporttimedian nettivalmennuksissa. Hän on vaikuttanut liikunta-alalla vuodesta 2010. Marjo kirjoittaa myös ArkiWellness -hyvinvointiblogia. Sivuston kautta voi tiedustella valmennuksista, jotka rakennetaan aina henkilökohtaisesti asiakkaan omia tavoitteita tukevaksi. Katso lisää: arkiwellness.com

”Tutustuin tuotteisiin maaottelussa”

Marjo on itsekin hyvin liikunnallinen ja hänellä on myös kilpaurheilutaustaa. Hänen lajinsa oli 1500 metrin esteet, ja juniorivuosilta on muutama SM-mitalikin.
– Lopetin kuitenkin kilpaurheilun, kun piti valita sen ja opiskelun välillä. Oli pakko tehdä valintoja. Siirryin jo urheilulukion jälkeen opiskelemaan ja työelämään, mutta aktiivinen liikkuminen on pysynyt silti aina läsnä.
– Olen ollut työni puolesta mukana Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelussa, ja siellä tutustuin ensimmäisen kerran sponsorina vaikuttaneen rovaniemeläisen Detrian Relaxant-tuotteisiin, Marjo kertoo.
– Nykyään käytän heidän Relaxant Magnesiumiaan. Urheilen aika paljon, ja silloin tulee lihaskramppeja ja muita kolotuksia. Kun paikat kipeytyvät treeneissä, silloin voide auttaa nopeasti. Käytän sitä melkein joka toinen päivä. Tuote sopii erinomaisesti juuri paljon liikkuvalle ja urheilevalle ihmiselle.
– Hyvin monet huippu-urheilijat käyttävät Relaxantia ja tiedän, että myös urheiluhierojat käyttävät sitä. Suosittelen sitä usein myös omille asiakkailleni. Itse tykkään laittaa sitä iltaa kohti ja nukkumaan mennessä. Kun paljon harrastaa liikuntaa, alaselkä ja niska-hartioiden seutu tahtovat joskus kipeytyä. Juostessa myös pohkeet kipeytyvät helposti, ja erityisesti silloin, kun on juossut tosi paljon portaita tai tehnyt hyppy- ja loikkaharjoituksia. Teen niitä edelleen, vaikka en enää kilpailekaan. Ihan kuntoilumielessä!

Talvella avantoon

Marjo ei pelkästään juokse, hypi ja loiki – hän myös ui. Eikä ihan missä tahansa vesissä.
– Harrastan myös kylmävesiuintia eli Eiran rannassa tulee käytyä aika usein aamu-uinnilla, eikä siinä vielä tarvita saunaa. Sitä voi ajatella sitten, kun tulee jäät. Käyn myös kuntosalilla, ja mukana treeneissäni on voimaharjoittelua sekä myös muita harjoitteita crossfitistä että yleisurheilusta. Myös kehonpainoharjoittelu ja liikkuvuusharjoittelu kuuluvat olennaisesti treeneihini.
– Avantouintiin siirryn sitten kun jäät tulevat, mutta Helsingissä meri jäätyy vasta tammi-helmikuussa. Useimmiten ei vielä joulunakaan ole jäitä. Sitten siirryn asiakkaaksi uuteen ja tunnelmalliseen Allas Sea Pool -kompleksiin Katajanokalle, jossa pääsee nauttimaan avantouinnin tunnelmasta ja kaupunkimaisemasta.
Niin että tämmöinen ta­paus­. Aika hurja mimmi, eikö totta?

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: Detria, magnesiumvoide, Marjo Pietilä, personal trainer

Kommentit

Oma kommentti