Regulat Pro auttoi Janninaa: Unirytmi on kunnossa ja iho loistaa

Mainos

Jannina Morkos havahtui syksyllä 2019 siihen, ettei keho enää toiminut niin kuin ennen. Lääkäri puhui kaamos-masennuksesta ja tarjosi rauhoittavia, ehdotti kirkasvalolamppua ja viiden viikon lomaa. Jannina oli eri mieltä.

Vantaalainen Jannina Morkos, 36, on sen verran eksoottisen näköinen kaunotar, että on suorastaan pakko kysyä heti alkuun, mistä sitä ollaan alun perin kotoisin. Hän on kuitenkin syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko ikänsä.

– Isä on egyptiläinen ja äiti oli suomalainen. Olen tottunut vastaamaan tähän kysymykseen, kun olen vähän tavallista tummempi.
– Onneksi minua on kiusattu aika vähän, eniten ehkä ala-asteella, kun olin ainoa tumma luokassa. Mutta kaikesta oppii ja kaiken kanssa oppii elämään, huumorintajuinen ja sanavalmis nainen toteaa.
Jannina on ylpeä juuristaan ja niinpä hän onkin maalauttanut todella näyttävän tatuoinnin rintaansa. Kuvassa on faarao ja egyptiläisiä sotilaita. Häntä voi siis lukea kuin avointa kirjaa!
Jannina on hankkinut itselleen ammatin vasta aikuisiällä, koulunkäynti ei neitoa pahemmin inspiroinut. Kaikki muu kiinnosti enemmän.
– Lopetin juuri kosmetologiopiskelut ja siirryn tekemään hommia ystäväni liikkeeseen Korsossa. Ennen kosmetologiopintoja kävin myös parturikampaajakoulun.
Janninan kotijoukkueeseen kuuluu miehen ohella myös 11-vuotias pojankloppi, niin kuin äiti häntä hellästi nimittelee. Eikä tässä vielä kaikki, sillä muonavahvuudessa on lisäksi kaksi pikku haukkua, äiti ja tytär, rodultaan amerikanbulleja. Tytär Hani painaa 60 kiloa ja äiti Devi 50 kiloa. Ovat kuulemma yllättävän pieniruokaisia!

Veto loppui syksyllä 2019

Jannina on terve nuori nainen eikä minkäänlaisesta lääkityksestä ole tietoakaan. Toissa syksynä hän kuitenkin huomasi, että kaikki ei ollut kohdallaan. Kroppa ei syystä tai toisesta pelannut entiseen malliin.

– Masennuksesta ei ollut kyse, sillä siitä minulla oli aikaisempaa kokemusta. Tiedostin elämässäni olevan paljon hyviä juttuja ja asioita. En kuitenkaan nukkunut hyvin ja iltaisin oli tosi vaikea rauhoittua. Jos sitten sain unen päästä kiinni, nukuin vain pätkiä ja heräilin koko ajan. Ajatukset poukkoilivat sinne tänne. Oli tosi vaikeaa löytää rauhallista tunnetta itsensä kanssa. Olin väsynyt ja kiukkuinen.
– Sitten kun joskus olisi ollut energiaa liikkua ja tehdä jotakin, pumppu hakkasi hullun lailla ja tuntui, että se tulee rinnasta ulos. Kuukautiset jäivät kerran kokonaan pois, ruoka ei maistunut ja elämä oli jonkinlaista puuroa. Minulla ei ollut hyvä olla itseni kanssa sillä hetkellä.
Lopulta Jannina päätti hakeutua lääkärille, mutta joutui odottamaan vuoroaan useita kuukausia, koska hänen oireitaan ei pidetty kovin vakavina ja kiireellisinä.
– Kun sitten pääsin vastaanotolle, lääkäri alkoi kysellä, mikä minua vaivasi. Sanoin hänelle, että nyt vaivaa kaikki. Pyysin, että minusta otettaisiin laaja verenkuva, sillä ainakin hormonit olivat sekaisin, sillä en saa nukutuksi ja kuukautiset olivat jääneet kerran kokonaan pois.
Lääkäri olisi heti kirjoittanut Diapamia, mutta Jannina pisti vastaan ja sanoi, ettei kyse ole masennuksesta.
– Lääkäri alkoi selittää, että oireeni johtuvat suomalaisesta kaamosajasta ja että kärsin kaamosmasennuksesta. Pistin pontevasti hanttiin. Hän ehdotti kirkasvalolamppua ja viiden viikon lomaa, sekä lupasi ensi vuonna samaan aikaan kirjoittaa mielialalääkkeet. Minä sanoin, että kiitos vaan avusta ja lähdin kotiin.

Sitten löytyi Regulat Pro

Eräänä yönä Jannina taas valvoi ja mietti, mikä häntä vaivasi.

– Rupesin itse työstämään tätä asiaa. Olihan tähän jumankauta saatava apu. Löysin sanalla alavireys googlettelemalla netistä Regulatpro Bio -nimisen valmisteen ja kiinnostuin. Tuotteen kerrottiin lisäävän vireyttä ja tasapainoittavan elimistön balanssia.
– Tein tilauksen ja aloin odotella, koska pullo tulee postista. Olin kuitenkin koko lailla skeptinen ja mietin, pistinkö rahani kankkulan kaivoon. Kyseessä on aika kallis tuote.
Posti tuli, ja Jannina alkoi ottaa joka aamu 10 ml tyhjään vatsaan Regulatprota.
– Pidin sitä jonkin aikaa suussa, jotta se imeytyisi nopeammin limakalvojen kautta. Maku oli alkuun vähän pistävä.
Kului viikko, kaksi, kunnes Jannina huomasi muutoksen.
– Tuli sellainen fiilis, että ei hitto, tästähän tulee hyvä päivä! Elimistössä alkoi tapahtua. Ihan ensimmäiseksi aineenvaihdunta lähti liikkeelle. Huomasin hyvin pian, että tämä tuote on paljon enemmän mitä se lupaa.
Janninan unirytmi palasi raiteilleen, iho alkoi loistaa, hiukset voivat paremmin, mieliala kohentui ja yleiskunto nousi.
– Se tasapainottaa elämää hienosti. Olen tosi aktiivinen ihminen ja päässä on joskus Bangkokin keskustan meininki. Koko ajan tapahtuu ja paljon, hän nauraa.
– Nyt menee tosi hyvin ja kaikki on tasapainossa. Olen jo kymmenkunta vuotta harrastanut salilla käymistä. Nyrkkeily on tosi kivaa, kun nyt huomaan jaksavani treeneissä, ja että voimia on tallella vielä niiden jälkeenkin.
Jannina ei ole kertonut tilanteen parantumisesta hänelle kirkasvalohoitoa ja viiden viikon lomaa tarjonneelle lääkärille.
– Vähän ajattelin alkuun, mutta sitten päätin, että pitäköön tunkkinsa. En asioi hänen luonaan ennen kuin on ihan pakko.

Niksejä uusille kokeilijoille

Jannina vakuuttaa, että Regulatpro Bio pysyy hänen elämässään eikä hän siitä luovu.

– Haluan sydämestäni kiittää tästä elämän eliksiiristä. Toivottavasti kokemuksistani on apua myös muille.
Hänellä on pari sanaa myös uusille kokeilijoille.
– Sille pitää antaa aikaa. Aluksi se voi maistua oudolta, ja tiedän, että maku jakaa mielipiteitä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että mitä pahempaa, sitä terveellisempää! Olen nykyään täysin tottunut sen makuun, olenhan käyttänyt sitä jo puolitoista vuotta.
– Pitää ajatella asioita eteenpäin pitkällä tähtäimellä, sillä kyseessä on tuote, joka auttaa. Olen tosi laiska ottamaan vitamiineja purkista, mutta tässähän on niitäkin mukana.

Teksti: Mika Lahtonen
Avainsanat: Jannina Morkos, Regulat Pro

Kommentit

Oma kommentti