Riemua hajunpoistajasta

Helena Ahti-Hallberg koiriensa kanssaSuomen Tanssiurheiluliiton maajoukkue eli 32 tanssijaa testasi rovaniemeläisen Detrian uutuussarjaa. Voimahahmona ollut tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg löysi myös oman suosikkinsa.

Helena Ahti-Hallberg kertoo yhteistyön alkaneen jo kaksi vuotta sitten, kun Detria halusi uudistaa Relaxant-tuoteperhettään. Helenan mukaan aloite lähti Detrian toimitusjohtaja Tenho Pitkäseltä.

– Hän halusi palautetta urheilijoilta eli ihmisiltä, jotka vaativat tämänkaltaisilta tuotteilta vielä enemmän tehoa kuin sellaiset ihmiset, jotka eivät urheile. Silloin tuotteita testataan ikään kuin ääriolosuhteissa, koska tanssiurheilijoiden vaatimukset ovat aika kovia. Testi kesti puoli vuotta, jonka jälkeen parit antoivat palautteen, ja hyvin moni on jäänyt tuotteiden vakituiseksi käyttäjäksi. Kaiken kaikkiaan tuotesarja sai erittäin hyvän vastaanoton.

Helena Ahti-Hallberg hehkuttaa erityisesti Hajunpoistajaa. Hajuongelmat ovat tanssijoille tuttuja, sillä tanssikengät saattavat haista koko lailla pahalle, kun lattialla oikein pannaan parastaan.

– Ongelma on tuttu varsinkin naisille, sillä tanssikengissä ei käytetä ollenkaan sukkia ja silloin haju voi olla melkoinen. On ihan eri asia, jos kengässä käytetään sukkaa. Erityisesti monien nuorten äidit ovat kiitelleet siitä, etteivät kengät enää haise. Hajunpoistaja on ihan käsittämätön tuote enkä minäkään alkuun jaksanut uskoa, että hajuongelmaan tehoaa yhtään mikään. Olen itsekin 15-vuotiaan tanssia harrastavan pojan äitinä tosi tyytyväinen, ettei treenikassi enää haise samalta kuin aikaisemmin.

Helena on testannut Hajunpoistajaa myös kotioloissaan. Kaikkein riemukkaimmat kommentit ovat juuri tästä valmisteesta.

– Monilla muillakin sarjoilla on palauttavia voiteita, mutta kellään muulla ei ole Hajunpoistajaa, hän nauraa.

– Se on kaikkein uskomattomin tuote koko sarjassa, koska se tehoaa mihin tahansa. Meillä on kolme koiraa eli kaksivuotias saksanpaimenkoira Foxy, neljä- ja puolivuotias cotton Fani ja sen vuoden ikäinen pentu Fixu. Märistä koirista jää normaalisti hirveä haju auton takapenkkiin, mutta Hajunpoistaja tehoaa siihenkin ongelmaan. En olisi ikinä uskonut.

Helenan mukaan myös Palauttavasta voiteesta ja Rauhoittavasta voiteesta tuli runsaasti positiivista palautetta.

– Tanssijat kertoivat, että palautuminen on aiempaa nopeampaa voiteen ansiosta. Osa on ruvennut käyttämään sitä myös ennen treeniä, jotta he jaksaisivat treeneissä paremmin. Se tuntuu toimivan todella hyvin.

– Yhtään negatiivista viestiä itse tuotteista en ole saanut. Totta kai joku kokee, että yksi tuote on toista tehokkaampi. Jokainen löytää oman tarpeensa mukaan sen valmisteen, josta eniten pitää.

Helena Ahti-Hallberg sanoo itse asettavansa käyttämilleen tuotteille tiettyjä vaatimuksia. Hänen mielestään puhtaus ja turvallisuus ovat kaikkein tärkeimpiä, koska silloin tiedetään, mistä raaka-aineet ovat peräisin. Hänelle myös kotimaisuus on tärkeä asia.

– Oma suosikkini sarjasta on Palauttava voide. Teen jalkojeni varassa pitkiä työpäiviä, ja mielestäni Palauttava voide on ollut suorastaan superhyvä. Normaali työpäiväni on sellainen, että menen joskus klo 14-15 maissa salille ja opetan yleensä iltayhdeksään tai jopa kymmeneen asti, koska ihmiset eivät pääse töittensä takia päivisin tanssitunneille.

Viime vuodet ovat tuoneet Helenalle monenlaista uuttakin vipinää, sillä hän on ollut näkyvässä osassa MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Eikä tässä vielä kaikki, sillä hänet valittiin vuonna 2008 Sipoon kunnanvaltuustoon kokoomuksen ehdokkaana. Saa siinä panna jalalla koreasti vähän siellä sun täällä!

Detrian toimitusjohtaja Tenho Pitkänen rauhoittelee Relaxant-hieromavoiteen, Jalka-Relaxantin ja Detria Arbutinin vakiokäyttäjiä. Mikään vanhoista tuotteista ei poistu kuvioista, mutta tuotevalikoima on kasvanut uudella, seitsemän valmisteen Relaxant Elixir -tuotesarjalla.

– Uusiin tuotteisiin on lisätty tehoaineita. Niissä on vanhoja tuttuja yrttejä, mutta niiden toimintaa ja vaikuttavuutta on parannettu uudistuksilla. Myös pakkauksia on uudistettu siten, että litteän pullon voi helposti sujauttaa vaikka taskuun, jos käy esimerkiksi kuntosalilla. Uutuutena tuotteisiin on lisätty myös männynkerkkäuutetta, joka tehostaa vaikutusta.

Marraskuun alussa myyntiin tullutta Relaxant Elixir -tuotesarjaa myydään ensimmäisessä vaiheessa apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa, ja ensi kevään aikana on tarkoitus saada se myyntiin myös kuntosaleihin ja urheiluvälineliikkeisiin.

– Helena Ahti-Hallberg on toiminut generaattorina tässä testisarjassa, toimitusjohtaja Pitkänen kiittelee.

– Hän edustaa yhtä osaa tuotekehitysprosessista ja on tuonut mukanaan oman ammattitaitonsa. Hän on koko ajan ollut konkreettisesti mukana ja tuonut tietoomme tanssiurheiluun ja kentän käyttäjäkokemuksiin liittyviä ongelmia, ja näin saamiemme tietojen perusteella olemme kehittäneet uutuussarjaamme.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuvat: Miguel Vera

Terveys-Hymy 12-10

Teksti:Detria
Avainsanat: haju, hajuongelma, kuntoilu, palautuminen, tanssi, urheilu

Kommentit

Oma kommentti