Terveystuotealan vuoden 2015 voittajat

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsevat vuosittain vuoden terveystuotteen, superruoan, hoitotuotteen ja urheiluvalmisteen. Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille.


Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein: takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä, laaja positiivinen kuluttajapalaute, tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi ja terveydestään huolehtivalle kuluttajalle sekä tuote on laadukas ja luotettava.

Vuoden 2015 terveystuote on NivelTeho (Terveyskaista Oy). Se on kehitetty tukemaan nivelten hyvinvointia ja ruston luonnollista uudistumista. NivelTehon koostumus on monipuolinen ja siinä on lähestytty nivelten ravitsemushoitoa monelta kantilta. Koostumuksessa yhdistyvät hainrustouute, glukosamiini, MSM, inkivääri, kupari ja C-vitamiini. Nämä NivelTehon vaikuttavat aineet auttavat ylläpitämään nivelten terveyttä.

Vuoden superruoka on Strath (A. Vogel Oy). Yrttihiivavalmiste on ollut samana tuotteena markkinoilla jo vuodesta 1961. Strath sisältää 61 eri ravintoainetta ja tuotteella on tehty nelisenkymmentä kliinistä testiä. Strath valmistetaan patentoidulla valmistusprosessilla, jossa käytetään yli 50 erilaista yrttiuutetta. Lempeän ja luonnollisen valmistusmenetelmän lopputuloksena valmistuu erittäin ravinteikasta yrttihiivaa, joka on niittänyt mainetta jo vuosikymmenien ajan lukuisissa maissa.

Hoitotuotteeksi valittiin Aloe Fresh -hammasgeeli + bambuhammasharja (Aboa Medica Oy). Ne ovat erinomainen yhdistelmä hampaiden luonnonmukaiseen hoitoon. Aloe Fresh whitening -hammasgeeli sisältää useita hampaita puhdistavia ja ikeniä hoitavia luonnollisia raaka-aineita. Bamboo bambu -hammasharja on kestävä, mutta erittäin hellävarainen ja tehokas hammasharja. Bambu-hammasharja on innovatiivinen harja, jonka avulla hampaita oppii harjaamaan riittävän hellästi.

Vuoden 2015 urheiluvalmiste on puolestaan OptiMSM-sarja (Puhdistamo Real Foods Oy). Valmisteet soveltuvat aktiivisesti liikkuvien ja eri urheilulajeja harrastavien kuluttajien arkeen. MSM eli metyylisulfonyylimetaani toimii urheilijoilla mainiosti lihasarkuuden lievittämiseen ja rasittuneen lihaksen palautumisessa, koska rikki toimii keskeisessä roolissa tukikudoksiamme rakentavan kollageeni-proteiinin muodostumisessa. MSM+C sisältää luomu amlamarja -uutejauhetta ja molybdeeniä, jotka tehostavat MSM:n myönteisiä vaikutuksia elimistössä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: vuoden hoitotuote, vuoden superruoka, vuoden terveystuote, vuoden urheiluvalmiste

Kommentit

Oma kommentti