Tiinaan iski sitkeä influenssa – rauta-arvot nousivat mineraalijauheella

Mainos

Tiina Nurmi sairastui pari vuotta sitten vaikeaan influenssaan, joka romahdutti muun muassa rauta-arvot. Apu löytyi kuitenkin itävaltalaisesta mineraalijauheesta.

Espoolaisella Tiina Nurmella on ammatti, josta ei totisesti osattu Kekkosen aikana vielä nähdä untakaan. Hän nimittäin on henkinen hyvinvointivalmentaja. Nyt on pakko kysyä niin kuin ennen vanhaan katekismuksessa: mitä se on?
– Autan erityisesti naisia löytämään oman sisäisen voimansa, sen tarkoituksen ja merkityksen. Monet etsivät apua itsensä ulkopuolelta, mutta minä yritän auttaa löytämään vastauksia sisäpuolelta, Tiina kertoo.
Tiina järjestää nykyään entistä enemmän verkkokoulutuksia, mutta aloittaa lähiaikoina myös vastaanoton, jahka on selvinnyt muuttokuvioista. Hän tekee töitä myös pienryhmissä ja antaa henkilökohtaistakin valmennusta.
Tiinan asiakaskunnassa on paljon naisia kaikenlaisilta aloilta kuten valmentajia, naisyrittäjiä ja terveydenhuollon ammattilaisia. Naisia, jotka haluavat edetä elämässään.
– Olen hyvin intuitiivinen ja käytän myös tätä taitoa valmentaessani. Tunnistan helposti meihin jokaiseen vaikuttavia energioita ja käytän tätä taitoani auttaakseni myös asiakkaitani.
Tiina Nurmen työstä kiinnostuneet voivat hakea lisätietoa hänen www.ilonsade.com -nettisivuiltaan.

Paha influenssa yllätti

Joskus sattuu niin, että toisten auttaja tarvitsee itsekin apua. Niin kävi pari vuotta sitten Tiina Nurmellekin, kun hän sairastui todella ankaraan ja sitkeään influenssaan. Toipumisaika kesti pitkään, ja sinä aikana hänen rautavarastonsa hupenivat aika lailla.
– Silloin ystävättäreni suositteli Schindelen mineraalijauhetta sairauden jälkihoitoon, ja toipuminen alkoi. Valmiste on auttanut minua todella paljon, ja kaiken lisäksi se on puhdas luonnontuote. Käytän sitä edelleen ja olen valmis suosittelemaan sitä lämpimästi kaikille, joilla on esimerkiksi hiusten, kynsien, raudan tai immuniteetin kanssa haasteita. Otan sitä edelleen yhden mittalusikallisen, yleensä aamuisin. Sekoitan sen smoothien joukkoon.

”Olen tyytyväinen”

– Nyt rauta-arvot ovat kunnossa. Käytän tätä tuotetta edelleen jatkuvasti. Minulla oli aika huonot rauta-arvot jo ennen influenssaa.
Entä kuinka henkinen hyvinvointivalmentaja pitää huolta omasta henkisestä hyvinvoinnistaan?
– Meillä on nelivuotias koira Nami, jonka kanssa teen lenkkejä erityisesti meren rannalle. Siellä on kiva hiljentyä ja kuunnella rauhaa. Rakastan luontoa ja luonnon viisautta.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: mineraalijauhe, Influenssa, Tiina Nurmi, rauta-arvo

Kommentit

Oma kommentti