Tiinan jalkakrampit ja penikkatauti hellittivät

Mainos

Terveys-Hymy kirjoitti numerossa 8/2019 Tiina Nurmesta, joka oli saanut rauta-arvonsa kuntoon itävaltalaisella mineraalijauheella. Nyt saman firman magnesiumvalmiste poisti Tiinalta jalkasäryt.

Espoolaisen Tiina Nurmen ammatti ei ole ihan kaikkein tavallisimmasta päästä, sillä hän on henkinen hyvinvointivalmentaja. Tiina kertoo auttavansa etenkin naisia löytämään oman sisäisen voimansa ja sen merkityksen.

– Monet yrittävät etsiä apua itsensä ulkopuolelta, mutta minä koetan auttaa löytämään vastauksia sisäpuolelta, hän muotoilee.
Sattuneista koronasyistä johtuen Tiinan toiminta on monen muun yrittäjän tavoin hankaloitunut, mutta hän on ratkaissut ongelman verkkokoulutuksilla.
– Asiakaskunnassa on paljon naisia monenkirjavilta aloilta. Siellä on yrittäjiä, terveydenhuollon ammattilaisia ja valmentajia. Heillä kaikilla on syvä tarve edetä elämässään eteenpäin.
– Monilla elämä on mennyt pakkosuorittamisen puolelle eikä omasta tilanteesta tunnu löytyvän ulospääsyä. Kaikilla meillä on joskus vaihe, jolloin ei tiedä, kuinka edetä elämässä eteenpäin. Yritän omalla toiminnallani avata ovia.

Plantforce-magnesiumjauhe toi avun

Joskus sattuu niin, että toisten auttaja tarvitsee itsekin apua. Niin kävi muutama vuosi sitten Tiina Nurmellekin, kun hän sairastui todella ankaraan ja sitkeään influenssaan. Koronasta ei silloin ollut vielä hajuakaan.

Toipumisaika kesti pitkään, ja sinä aikana hänen rautavarastonsa hupenivat aika lailla.
– Silloin ystävättäreni suositteli Schindelen mineraalijauhetta sairauden jälkihoitoon, ja toipuminen alkoi. Käytän sitä edelleen ja olen valmis suosittelemaan sitä lämpimästi kaikille, joilla on esimerkiksi hiusten, kynsien, raudan tai immuniteetin kanssa haasteita. Otan sitä edelleen yhden mittalusikallisen, yleensä aamuisin. Sekoitan sen smoothien joukkoon. Nyt rauta-arvot ovat kunnossa.
Mutta sitten tuli uusia ongelmia, onneksi kuitenkin helposti hoidettavia.
– Jalkoihin alkoi kertyä turvotusta. Pohkeita ja nilkkoja alkoi särkeä erityisesti iltaisin. Ilmeni myös suonenvetoja ja sääriluissa ilmenevää kivuliasta penikkatautia. Kun aloitin Plantforce-magnesiumjauheen käytön, kaikki ongelmat ja säryt ovat häipyneet. Yhtään kertaa ei ole ollut esimerkiksi suonenvetoa sen jälkeen, kun aloitin Plantforcen käytön. Otan sitä aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja olen huomannut, että sillä on ollut hyvä vaikutus myös nukkumiseen.
– Plantforce vaikuttaa myös jotenkin kokonaisvaltaisesti. Suosittelen sitä kaikille, sillä aika monella on nykyään magnesiumin puutosta.
Tiinan käyttämistä valmisteista on tarkempaa tietoa www.lootuskauppa.fi -nettisivuilla. Hänen työasioistaan kiinnostuneet voivat hakea lisätietoa www.ilonsade.com -nettisivuilta.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: Tiina Nurmi, Plantforce-magnesiumjauhe, jalkavaivat

Kommentit

Oma kommentti