Tonalinista tuli myös juoma

Polar Pharma Oy lanseerasi ensimmäisenä maailmassa rasvanpolttoa tehostavan ja palautumista nopeuttavan Tonalin-juoman.


Tonalin CLA auttaa kuntoilijaa palautumaan ja kiinteytymään nopeammin, sitä nauttimalla keho hyödyntää varastoitua rasvaa energiantarpeeseensa. Kun lihaksen energiansaanti paranee, lihasta pilkkovan prosessin alku siirtyy myöhemmäksi.

Tonalin auttaa jaksamaan urheillessa ja kuntoillessa paremmin ja pitempään. Lihakset saavat tarvitsemaansa energiaa rasvakudoksesta, joten harjoittelu voi olla kovempaa ja tulokset parempia. CLA:n toimintamekanismeilla on todettu olevan merkitystä lihasten kimmoisuuden ja voiman lisäämisen lisäksi kudosten rasvan vähentämisessä. Lihakset eivät kipeydy helposti, palautuminen on nopeampaa ja lihasten kunto säilyy hyvänä. Kapseleiden lisäksi Polar Pharma tuo markkinoille ensimmäisenä maailmassa varsinaisen rasvanpoltto- ja palautumisbuusterin. Kysymyksessä on Rypäle-Kirsikka -juoma, joka sisältää päiväannoksessa 3 000 mg puhdasta Tonalin CLA:ta.

CLA on luonnollinen rasvahappo. Valmiste on hyvin dokumentoitu, tutkittu ja turvallinen. Sillä on tehty yli 20 kliinistä tutkimusta, ja sen on todettu alentavan kehon rasvan osuutta suhteessa kehon painoon. Vuoden 2004 heinäkuussa julkaistussa (Journal of Clinical Nutrition, Gaullier et al.) kaksoissokko-, lumekontrolloidussa vuoden kestäneessä teho- ja turvallisuustutkimuksessa havaittiin kehon rasvan vähenevän yhdeksän prosenttia ja lihasmassan lisääntyvän jonkin verran ilman sivuvaikutuksia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: rasvahappo, rasvanpoltto, palautuminen, energiansaanti, CLA

Kommentit

Oma kommentti