Vitahera: Vatsa toimii eikä tule turvotusta

Mainos

Seija Lehikoinen kertoo saaneensa apua vatsavaivoihinsa Vitahera-nimisestä valmisteesta.

Seija Lehikoinen, 55, asuu Lieksassa, mutta hänen työpaikkansa Nurmeksen Alko sijaitsee 60 kilometrin päässä. Se tekee joka ikinen työpäivä 120 kilometrin ajomatkan, ja päivittäisiin työmatkoihin uppoaa melkein kaksi tuntia.
Seija on työskennellyt Nurmeksen Alkossa kuutisen vuotta. Sitä ennen hän on ollut töissä ruokakaupassa, luontaistuotekaupassa, verotoimistossa ja poliisilaitoksella.
– Paljon on ollut toimistotöitä, mutta enimmäkseen olen kuitenkin ollut töissä kaupan alalla, hän kertoo.

Kaksin miehen kanssa

Seija asuu kahdestaan miehensä kanssa Lieksassa. Mies hakee jo eläkettä.
– Hän on ollut bitumieristäjä ja teki kattohommia, mutta nyt selkä, polvet ja niska ovat jo niin huonossa kunnossa, ettei hän pysty katoille kiipeilemään.
Pariskunnan jälkikasvu on jo maailmalla. Poika on 34-vuotias ja tyttö 27, mutta isoäitiä he eivät ole Seijasta vielä tehneet. Sitä päivää hän kertoo innolla odottavansa.
– Eivät ole vielä kerenneet, Seija viisastelee.

”Aloitin elokuun alussa”

Seijalla on ollut aineenvaihdunnan ongelmia, joita hän itse nimittää mummotaudiksi.
– Aineenvaihdunta jumittuu helposti. Rupesin elokuun alkupäivinä kokeilemaan uutta Vitahera-nimistä valmistetta, josko sen avulla saisi asioita parempaan suuntaan. Join yhtä soittoa kolme, neljä putelia. Otin sitä aamuin illoin 35 millilitraa. Yksi pullo kestää viikon päivät.
– Aineenvaihdunta alkoikin kohentua, ei enää tullut turvotusta ja vatsa alkoi toimia mukavasti. Tuli myös jotenkin virkeämpi olo, ja tuntuu kuin jaksaisin aiempaa paremmin. Juuri nyt en tosin ole pariin viikkoon käyttänyt Vitaheraa, mutta ilman muuta rupean sitä taas ihan lähiaikoina ottamaan.
Tarkempia tietoja kotimaisesta uutuustuotteesta on www.vitahera.com -internetsivuilla.

Teksti:Reijo Ikävalko
Avainsanat: Vitahera, Seija Lehikoinen

Kommentit

Oma kommentti