Voiko ihoa hoitaa kuusenoksauutteella?

Tervaskannon hunaja-kuusenoksavoide on kosteuttava ja hellivä uutuusvoide koko vartalolle. Voiteen teho perustuu puhtaaseen ja kotimaiseen kuusenoksan tyviuutteeseen, jota käytetään nyt ensimmäistä kertaa nimenomaan hoitavana aineena vartalovoiteessa.


Tervaskannon uusi hoitava kosteusvoide – kuten koko Tervaskanto-tuotesarja – pohjautuu suomalaisen ja erityisesti lappilaisen metsän tarjoamiin raaka-aineisiin. Hunaja-kuusenoksavoiteen teho perustuu kuusenoksan tyviuutteeseen, jossa on runsaasti ihoa hoitavia antioksidantteja. Uute sisältää samoja vaikuttavia aineita kuin jo vuosisatoja ihonhoidossa käytetty kuusenpihka.

Kuusenoksan tyviuutetta on yleensä käytetty ihovoiteissa pieninä määrinä parantamassa säilyvyyttä ja suojaamassa ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä. Uutteen vaikutus on kuitenkin hyvin samanlainen kuin kuusenpihkan eli ihoa luonnollisesti uudistava ja hoitava. Tyviuute on pihkaa kätevämpi ihonhoidossa, koska sen luonnollinen koostumus on öljymäinen ja tuoksuton.

Hunaja-kuusenoksavoide sisältää luonnonmukaisia aineita: kuusenoksan tyviuutetta, hunajaa, risiiniöljyä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä ja e-vitamiinia. Uutteen sisältämät antioksidantit uudistavat ihokudosta tutkitusti ja nopeuttavat sen uudistumista.

Teksti: Hymy
Avainsanat: kuusenoksauute, ihonhoito

Kommentit

Oma kommentti