Yksinköskö yskiskelet?

Vanhan kansanviisauden mukaan tauti on kuolemaksi, jos terva, viina ja sauna eivät auta. Yskään ja käheyteen on nyt tarjolla tervaa sisältävä vaihtoehto, TervaSan. Versioita on kaksi, mikstuura ja yskänpastilli. Tuotteen takana on tuore toimija terveystuotteiden alalla, West Coast Pharma Finland Oy.

Mikstuura sisältää puhdistettua tervavettä sekä muita perinteisiä yskänlääkkeiden ainesosia: salmiakkia, lakritsiuutetta ja anisöljyä. Tuotteen kerrotaan rauhoittavan hengitysteitä ja irrottavan limaa ja sitä voidaan antaa kolmevuotiaasta lähtien. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Yskänpastilli puolestaan rauhoittaa hengitysteitä ja lieventää kutinaa kurkussa. Sen kerrotaan avaavan hengitystiet, kirkastavan äänen ja vähentävän limaa kurkussa. Pastilli sisältää puhdistettua tervaa, lakritsiuutetta, salmiakkia, mentolia ja piparminttuöljyä. Pastilli ei sisällä laktoosia, sokeria, gluteenia ja hiivaa.

Lisätietoja TervaSanista löytyy www.westcoastpharma.fi -nettiosoitteesta. Tuotekaksikkoa myydään sekä apteekeissa että terveyskaupoissa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: yskä

Kommentit

Oma kommentti