Yli neljä miljardia tippaa!

Perinteinen Carmolis Yrttitippa täytti Suomessa 25 vuotta. Suomalaiset ovat käyttäneet jo yli 4 miljardia munkkitippaa ja ne voittivat Vuoden terveystuote -palkinnon jo vuonna 1988.


Munkkitippoja on vuosien aikana käytetty flunssan oireisiin, mutta myös ruoansulatusta vahvistamaan ja rasittuneiden lihaksien avuksi. Yrttitipat ovat saaneet seurakseen yrttigeelin, pastilleja sekä erityisesti vatsan toimintaa vahvistamaan kehitettyjä ruoansulatustippoja.

– Suomalaiset ovat luottaneet Carmolikseen jo kahden sukupolven ajan. Käytämmekin jokaista suomalaista kohti noin 35 munkkitippaa vuodessa. Se kertoo luottamuksesta Carmolikseen, sanoo Janne Grahn, Valioravinnon markkinointipäällikkö.

Munkkitippoja valmistetaan edelleen vanhan luostarireseptin mukaan perinteisistä rohdosyrteistä. Karmeliittaveljeskunnan munkit valmistivat sitä luostariapteekissa jo vuonna 1611.

– Uusia ravintolisiä ja luontaistuotteita kehitetään koko ajan. Munkkitippa on esimerkki siitä, miten kansanperinteessä suosittu satoja vuosia vanha yrttiseos toimii nyky-yhteiskunnassakin erittäin hyvin. Carmolis on edelleen ajankohtainen – eikä toimivaa tuotetta kannata muokata, sanoo puolestaan tuotepäällikkö Juha Sihvonen.

Teksti: Hymy
Avainsanat: flunssa, ruoansulatus, yrttitippa, munkkitippa, lihasrasitus

Kommentit

Oma kommentti