Antti Kurhinen teki erikoisen paljastuksen

Antti Kurhinen kirjoittaa blogissaan ”muodikkaasta” ilmiöstä nimeltä erityisherkkyys. Hän itse kokee olevansa kyseisellä laadulla varustettu ihminen.

-Olen siis itse tosi tunteellinen ihminen, voisin sanoa jopa eritysherkkä. Reagoin tosi vahvasti asioihin ja ihmisiin, joita rakastan tai jotka ovat tosi tärkeitä mulle. Pienikin vastoinkäyminen saa minussa tuhat eri tunteenmyllerrystä aikaan ja ajatusmaailma rupee laukkaa aivan järkyttävää tahtia, Antti kirjoittaa.

Samoin käy myös positiivisten asioiden kohdalla.

-Nuorempana nämä tunteet veivät mut ihan hulluuden partaalle. Nykyään osaan jo kontrolloida jonkun verran itseäni ja tunteita, mutta silti en pysty peittämään mun  fiilistä kunnolla, oli se sitten tosi hyvä tai huono. En ehkä enää niin paljon tuohdu, huuda, kilju ja hypi kahdella jalalla kiukusta tai ilosta kuin nuorempana, mutta silti eläydyn sisälläni tosi vahvasti.

Kyseinen luonteenpiirre syö kuulemma miestä paljon.

-Jos olen riidellyt jonkun tärkeän ihmisen kanssa, ollaan eri mieltä asioista ja varsinkin jos minä olen oikeassa asiassa mistä riidellään, eikä toinen usko minua, olen aivan rikki kun olen omien ajatuksien kanssa enkä saa tuotua sitä totuutta toiselle! Antti kirjoittaa.

Blogiteksti täällä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Oma kommentti