”Antti, petitkö missi-Tanjan kanssa?”

sami sahaHämeenlinnalaisen konemusiikin säveltäjän Sami Sahan, 24, ja hänen tyttöystävänsä, malli Tanja Tolvasen,18, suhde päättyi, kun Hot Rod –missinäkin tunnettu Tanja tunnusti poikaystävälleen lämpimät välinsä Unelmien Poikamies Antti Peltoseen. Asian paljasti Hymylle Sami Saha, joka nyt tilittää katkeransävyisesti koko tarinan sellaisena kuin hän sen itse on kokenut. Sittemmin Antti Peltonenkin on päättänyt kihlauksensa laulaja Tina Cousinsin kanssa.

tanja tolvanenTanja ei myönnä Hymylle mitään, mutta paljastaa kaiken poikaystävänsä nauhoittamassa puhelussa.

Mistä on kyse?

Pettikö Unelmien Poikamies Antti Samin tyttöystävän kanssa? Mitä Sami on mieltä Antista?

Lue marraskuun Hymystä koko värikäs suhdesoppa ja sen vaiheet. Antti Peltonen ja Tina Cousins

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Hot Rod, Tanja Tolvanen, Antti Peltonen, Unelmien poikamies, Tina Cousins, Sami Saha

Kommentit

Moi!

Tanja on tosi hyvä ystävä ja hirmu kaunis ja tekee toisille vaan hyviä tekoja!
Kerranki mä, eiku siis Tanja oli mun frendin, eiku siis mun kaa yhessä laittamassa toisten hiuksia, niin sit se sano mulle, että mee vaan kotiin, mä voin laittaa nää loppuun. Ja sit ku pääsin kotiin, ni mun frendi… äh, eiku siis Tanja toi mulle kotiin vähän sidukkaa. Tosi ihana ihminen mä oon! Ei ku siis tuo mun frendi Tanja!

Tosi hankalaa kirjoitella itsestään kolmannessa persoonassa, sori!

tanja on itsekeskeinen haaveilija. kaikkia katsoo nenänvartta pitkin ja halveksivasti.

”Tanjalla menee hyvin tanssi työssään ja tienaa varmasti paremmin kuin moni entinen luokkakaveri. Tanja ei ole pullea, hän on tällä hetkel ihan hyvässä kunnossa ja paranee koko aika. Ja paljon on kuvaus keikkojakin, joista olen itse nähnyt tulevan hyviä rahoja. Kummasti tanja esiintyy musiikkivideolla, elättää itsensä tanssimalla, mallintöillä ja esiintymällä eli tekemalla asioita joita rakastaa, aikaihailtavaa.”

haha menee hyvin tanssitöissä ? elättää itsensä perseen ketkutuksella ? miksi sitten tämä tanja on pelkkä vitsi tanssi piireisä ja haki hämeenlinnalaiselle grillille töihin kun ei muuten tienaa ? kysympähän vaan kun noin hyvin näytät tuntevan..

ihanaa paskapuhetta mun tanja-serkusta.kateellista paskasakkia vaan.

Tanja Tolvanen on todellakin kirjoittanut itse tänne varmaan puolet kommenteista.. 😀 kateellinen ämmä se itse on,luulee itsestään aivan liikoja. Nätti tyttöhän se on ,mutta kokonaisuuden pilaa hänen sisäinen”kauneus” jota ei ole. Luulee olevansa kaiken keskipiste,mutta tekee vaan itsestään lapsellinen tyrkkymäisen olemuksen, oikeita ystäviä,onko heitä?? eipä tuollainen hukkapätkä tule koskaan pärjäämään missikisoissa, tanssiin varmaa kannattaa keskittyä. Naurettavaa touhua lehdille edes tälläisistä asioista kirjoittaa ja ilmoittaa,mitä muutakaan kun huomion hakuisuutta ja epätoivoista rahan ”tienausta”! Taitaa tyrkky Tolvanen elättää kohta itsensä Susan Ruususen tapaan, lehdille katkerana vuodattaa parisuhde elämäänsä,hahahaaa ;DDDD Voi hitto vie, naurettavaaa touhua!!! xD

haha. joko joku on lukenut uusimman hymyn!!! IHME ÄIJÄ toi antti! Tanja rukka… ei voi muuta sanoo ku ei o tyttö iha helpol päässy.

mun mielestä tanja on aivan ihastuttava ihminen.
ei mitään pahaa sanottavaa hänestä

kateus täytyy ansaita säälin saa ilmaiseksi.

Näin on kuulemma ollut äijällä tapana. ainakin lähi aikoina. hetken kuulemma jaksoi olla kiltisti.. tai ei ainakaan kuulunu et ois juossu naisissa mut nyt näyttää touhu taas siltä että naisia pyörittelee minkä ehtii.. Tulikohan Tanjan ja antin jutusta ikinä mitään enempäää ?

Tämä ”unelmien” poikamies se on muidenkin naisten kanssa säätänyt kunnolla lähiaikoina ja heruttanut pesää. Jepjep.

Tanjan olen muutaman kerran tavannut ja minusta hän on todella valloittava persoona 🙂 ja muutenkin kaikkihan sen tietää että jokaista ihmistä ei voi miellyttää. Lapsellista on tulla haukkumaan ihmistä jota ei tunne, tai vaikka tuntisikin. Sanompa vaan että kateellisten panettelua 🙂

pakko vielä lisätä, tulipa mieleeni tekosia mitä tanja on tehnyt kun on ns menettänyt ns ystäviään.. jollekkin ei halunnut juuri tiettynä päivänä laittaa pidennyksiä päähän koska se täytyisi tehdä sisällä ja ulkona oli kaunis ilma.. Ja tästä ”ystävä” suivaantui ja päätti ettei puhu enää tanjalle.. Tosiystävä? ei! Ystävää ei mitata teoissa tai palveluksissa!! Jollekin ”ystävälleen” tanjan piti laittaa kynnet mutta ehdotti että laittaa ne joku toinen päivä koska oli kiire.. Ja taas joku suuttui. ELÄMÄSSÄ ON IHMISILLÄ SUUREMPIAKIN ONGELMIA KUIN HIUKSET JA KYNNET!! joten jos joku näistä suuttuu niin ei ole ollut ystävä. ja silloin näin pitkään asioita sulateltuani olen täysin sitämieltä että tanja on näissä tapauksissa tehnyt tasan oikein. Ja hei ei varmaan ole tullut kenellekkään mieleen että millainen on mahtanut tanjan lapsuus olla ? ehkä se on vaikuttanut siihen että ystävyys suhteita on ollut vaikea solmia ja pitäää niistä huolta. vaikka ei kyllä tulee mieleen muita kun nämä yllä mainitsemani tapaukset joissa tanjalle joku olisi suivaantunut ja sen jälkeen sanonut ettei enää halua olla tekemisissä. tanja on aina osannut kumminkin sopia ja pyytää anteeksi.

katsokaa ihmiset peiliin ja miettikää mitä itse olette tehneet tai jättäneet tekemättä ja arvostelkaa tanjan tekemisiä kun tiedätte niistä ne oikeat versiot!! mukavaa kevään odotusta kaikille. kiitos.

huhhuh. mitä tekstiä täällä. Olen tanjan ystävä ja voin sanoa että eipä ole tanja ”parhaille” ystävilleen mitään tehnyt ja heitä menettänyt. ? Oletko joku katkera hämeenlinnalainen? niitä tässä kaupungissa riittää.. Tiedän tietenkin että tanja on tehnyt virheitä elämässään mutta niinhän on miestä jokainen ? ja tiedän myös että tanjan ”tenpauksille” nauretaan.. mutta mitkä niistä sitten ovat tempauksia ? ja mitkä ovat ihmisten keksimää paskaa.. ja mitkä taas asioita jotka tanja vaan on päättänyt tehdä erilailla kun muut ja siksi näistä asioista puhutaan.. eiköhän tanjalla olisi samanlainen oikeus yksityisyyteen kuin muillakin ? ja kylläpä musta tuntuu että moni muukin tehnyt samantapaisia ja pahempiakin asioita kuin tanja elämäsä aikana ja silti tanjan asioista vaan tehdään isompia ! syy??
Mulla ja tanjallakin on ollu kinamme, mutta voin sanoa että kunnioitan tanjaa. Tanja on osannut multa pyytää tekosiaan anteeksi ja on tukenut mua kun mulla on ollu rankkaa.. Tanja on muuttunut viimeisen noin puolenvuoden sisään huimasti, ja sen huomaa.. Mua ei hävetä sanoa olevani tanjan ystävä koska tanja todellakin on tukenu mua, eikä pistä mua valitsemaan itsensä tai muiden väliltä.. Tanja osaa iloita ja surra mun kanssa ja muidenkin ystäviensä kanssa.. ja sitä on aito ystävyys. on itketty ja naurettu yhdessä. Näissä asioissa ystävyys, ihmisen herttaisuuss ja aitous mitataa.. ei niissä kuinka paljon hänellä on ystäviä!!
Niin ja se että onko tanja seuraava julkisuus tyrkky?? paljonko on kirjoitellut itsestään ja vaikkapa antista ? vaikka varmasti olisi paljon kerrottavaa!! haloo ihmiset.

Ja mistä vetoa niin todellakin puolet täällä olevista jutuista on tanjan kirjottamia. Ja että ei jaksa muka itse käydä katsomassa? Jaksoi kuitenkin kommentoida ahkerasti pari vuotta sitten foorumilla, kun pääsi jonkun miss mikälie kisan finaaliin. Ja kun tanjan hyvä frendi kirjotti palstalle tuntevansa tanjan niin tanja väitti että tyyppi keksi koko jutun, vaikka irc-galleriassa oli ikuista ystävyyttä vannovia kuvia molemmin puolin.

Ja todellakin on saanut koko hml nauraa tanjan tempauksille ja ei ole ihan yhden tai varmaan kahdenkaan käden sormilla laskettavissa, että kuinka montaa ”parasta” frendiään se nainen on k*settanut ja tehny niille mitä millonkin. Ja on totta että hml:ssä juorut kulkee ja muuttuu mutta on se kumma kun ex-frendejä tuntuu olevan vaikka muille jakaa ja tasan on omasta syystä.

Tanja tolvanen = seuraava julkkistyrkky

tuskinpa. veikkaan ettei ole jaksanut edes käydä katsomassa mitä täällä kirjoitetaan. aika roskaa kumminkin ja vanha juttu.

tanja oli ainakn ylä-asteella mun kokemuksen mukaan ihan normaali koululainen, teki hommansa ja oi tosi pirteä.. täytyykin myöntää että minä ja muutamat kaverit haukuttiin ja katsottiinkin tanjaa oudosti koska tanja jasi aina hymyillä.. ja emme voineet käsittää ettei se ollut esitystä. myöhemmin ylä-asteella tutustin tanjaan koska olimme samoila valinnaisen kursseila ja tajusinkin ettei se olt esitystä.. meistä tuli kavereita ja yhä vaihdamme kulumsia sillontällön netissä ja moikkaamme kun nähdään. Hämeenlinna ikävä kyllä on paikka jossa kaikki asiat kulevat monen rikkinäisen puhelimen kautta ja muuttuvat huimasti. pyysin tanjalta siloin anteeksi ja kerroinkin kiusaamisemme syyn.. jälkeenpäin ajateltuna, onhan se tyhmää kiusata ja haukkua ihmistä siksi että toinen on pirteä ja ystävällinen.. Mutta ehkäpä meitä masensi sekin etä tanjala oli aina virtaa.. Mutta, Tanjalla on nykyään lyhkäinen tukka ja näyttää sinä mielestäni ihanalta 🙂 ja on kylä ansainnut miss hot rod voittonsa varmasti myös ulkonäöllään… ainakin miespuolset kaverini ovat sanoneet vain hyvää.. ja tiedän että tanja tykkää esiintymisestä ja se onkin ihan hänen juttunsa, se ei kenestäkään tee itserakasta?? Samista osaan sanoa etä kyllä. samii tarvii vielä äitiä.. ja tiedän myös että se on ollu yksi syistä miksi tanja ei sitten samia enää jaksanut katella..tanjalle jaksamisia, ei varmasti o ollu helpoo tän jutun kans. tai samin kans =D

”Oma kokemus”, tanja ei ole kyllä koskaan ollut ylä asteella koulukiusattu, samalla ylä asteella oltiin ja neiti oli kaikkea muuta kuin koulukiusattu. siellä kuljettiin nokka pystyssä ja haukuttiin muita.
meillä ei koskaan oo ollu mitään kinaa ja moikataankin, kun nähdään, mutta oli pakko oikasta toi koulukiusaus juttu..

ooon nähny tanjan tanssiis muutaman kerra täs lyhye aja sisäl.. ja iha hyväs kuosis mimmi on.. kiva näkönenki ja osaa tanssia hyvi. Ei ihme et elättäää ittens sil yms. Kyl mull kelpais. Mitä sse on jonku tommmose kans oikee tehny, ei näyt yht silt et ois oll hyvä pari.. mut kukas sitä tietää. viikonloppun taas kattooo tanjaa. Ja muute, ei se siel tanssieskaa näyt yhtäää silt et ois jotai noussu hattuuu.. miehii sielki riittäs joka sormelle ja oon nähnykki ku äijät sil menee juttelee, nätisti hymyilee jja kiittelee kehuist ei oo mikää ilkee ämmä. Ja kyl siel näyttää kavereitki oleva. 🙂 Ilo silmäl.

Kumma homma. Olen tanjan ystävä tampereelta ja satun tietamään etta tanja vaan päätti ettei käy koulua nyt. Tanjalla menee hyvin tanssi työssään ja tienaa varmasti paremmin kuin moni entinen luokkakaveri. Tanja ei ole pullea, hän on tällä hetkel ihan hyvässä kunnossa ja paranee koko aika. Ja paljon on kuvaus keikkojakin, joista olen itse nähnyt tulevan hyviä rahoja. Tanja ei tod. Ole puhunut missään kesästä tai että sillon olisi ollut sänky puuhia, satun tietämään että ei ollu. Entisenä hämeenlinnalaisena voin sanoa etta siellä vaan otetaan ihminen joka on yhtään erilainen tai tekee asiat erilailla silmätikuksi. Siel jutut muuttuu koko ajan ja siitä ei tule sit loppua. Satun tietämään myös että tanja on ollu koulukiusattu ala ja ylä asteella ja ihmiset sanoivat ettei tanjasta tule mitään. Kummasti tanja esiintyy musiikkivideolla, elättää itsensä tanssimalla, mallintöillä ja esiintymällä eli tekemalla asioita joita rakastaa, aikaihailtavaa. Samista voin sanoa ettei se ole koskaan ollu fiksu ja on yrittäny montaa mun kaveria sekä mua niin tyhmin tavoin.. Tiedän myös että sami valehtelee lehdes aika paljon. Tanja on ihana ystävä enka tiedä missä olisin ilman tanjaa. Kuuntelee ja ymmärtää. Ja jos ei ole mitaan muuta sanottavaa kun perus hml jauhantaa niin voi olla hiljaa. Itse muutin sieltä pois koska siel ihmiset luulee kummasti tietävänsä toisten elämistä kaiken. Ja kyllä, tanja on herttainen ja herkkä! Eikä kouluja tarvita siihen että pärjää tai jotai. Itsel kans vaan peruskoulu takana ja hyvin menee. Mielestäni osoittaa vain sitä että tietää mitä haluaa ja uskaltaa päättää asioita itse sillä vaatii paljon tehdä perus normin vastaisesti. Kiitos!

Tanjahan on tosi pelle, valittaa kuinka lyhyt on ja haukkuu pitkät ihmiset lyttyyn. muutenkin taitaa olla itseään täynnä kun voitti jonkun kisan vain ja ainoastaan esiintymistaidollaan. ei siis ulkonäölllään. minä en palkkaisi lyhyttä pullukkaa mihinkään

ja kuinka sitä jo aikasemmin tyttö kehuskeli että kun hunksit oli sirkuksessa (hml) esiintymässä oli tanja päässy jo vähän sänkyhommiin antin kanssa..miksi kehua itse jos asia ei pidä paikkaansa?

siis tanjahan on pelleistä pellein..on se kumma kun ei kouluja saanu käytyä kun opettajat ja luokkakaverit oli joka koulussa täysiä kusipäitä..näinkö??vai oisko vika ollu vaan pimussa itsessään?että pitää itseään kaiken keskipisteenä ja kehtaa ammattikoulussa vaatia että hänet päästettäs suoraa ylemmälle luokalle kun tahti on niin hidas ja opettajat ei osaa opettaa ja hän osaa jo kaiken!!häpeis..ite käyny kyseisen alan ja kunnialla loppuun..ei kukaan voi vaatia tollasta.no mut ei kun uuteen kouluun koittaan.ei sieläkään pärjätty!hahaha:)

voi hyvä ihme !!! Jos ihminen on hyvä kouussa ja osaa soittaa ei se tarkoita että päässä kaikki pelaa täysillä !! Sami,lehdessä taisi ilmoittaa potkaisseen tanjan autoon lommon eikä ole ainoa auto minkä on rikki laittanu. Ja se että mitä kommentteja sami antoi lehdelle, kertooo paljon. Samin muutamat kaverit hämeenlinnassa haukkuvat samia koska sami on kehdannut tulla ite arvostelee toisten elämässä pärjäämistä vaikka samin elämä ei tosiaan ole järjestyksessä..
Ja sami ei tule helpolla suomesta ainakaan löytämään dj hommia itselleen,, Kuulin että alalla samista käytetään nimeä wannabe dj. että pojot sille 😉
Mut joo kaikkee hyvää kaikille osapuolille.. 🙂

On se kumma kun ihmisiä kiinnostaa edes tällänen juttu näin paljon et jaksetaan spekuloida näinkin paljon. Itse olisin tehnyt saman ihan vaan rahasta.. Samihan se tässä Tanjalle tavallaan palveluksen teki kun neiti sai julkisuutta, ei ehkä ihan toivottua sellaista mutta joka tapauksessa.. Ja niille jota sanovat että Samilla ”hissi ei kulkenut aina ihan ylös asti” eivät tunne häntä ollenkaan.. Ei tyhmä ihminen pärjää koulussa erinomaisesti tai varsinkaan osaa soittaa korva kuulolla biisiä kun biisiä niin kitaralla, rummuilla kuin pienollakin ja osaa tehdä aivan loistavaa kone musaa siihen päälle. Kateelliset hämeenlinnalaiset taas saavat syyn vihata ja haukkua =D Ja onnea samille musiikki uralleen. Älä välitä kommenteista mitä täällä on.. Tiedät kummiskin itse mitä olet ja mihin moneen asiaan pystyt mihin muut eivät!

NO MISTÄS SITÄ TIETÄÄ ?? kaikki ihmiset eivät ajattele aivoillaan.. joillain pelaa tunteet, toisilla aivot. Meisä ulkopuolisista ei voi kukaan tietää välittääääkö tanja antista oikeasti? Mutta aina ei saisi ajatella että kaikki hakevat vain julkisuutta!!

tai onkohan kellekkää tullu mieleeettä tyttö oikeesti välittäis antista ? iha antin takia eikä julkisuude?? ihmisiä me kaikki ollaa?

Niin, miksiköhän Tanja tolleroinen ei lähtenyt kielimään itse Antista lehdille?
No, SIKSI ETTÄ HÄN EI VARMAANKAAN HALUNNUT SUUTUTTAA ANAKONDAA, KOSKA NÄKI JÄTKÄSSÄ JULKISUUDEN MAHDOLLISUUDEN!!!!
(Eli Anttihan oli eroomassa Tiinastaan.)
Eli fiksu tyttö, laskelmoivakin :):):)

ei o onneks lähteny tukiais tai henna linjalle vaik ny ois mahis. Fiksu typy. pisteet siitä.

musta tanja on nätti.. mutta onhan se hituse lyhkäne että voisi missiksi kutsua.. Seiskahan sen ensimmäisenä otsikossaan käytti. taas yksi lehtien tapa tehä jutuista mielenkiintosempia. huhhuh. Täytyy kyllä sanoa että tiedän samin, ja se on just semmonen ihminen keltä tällästä osas kyllä odottaa. ei oo ikinä noussu hissi ylimpään kerrokseen. Mutta tiedän myös näiden kahden suhteesta sen verran että sami ihan oikeesti tykkäs tanjasta.. ja mitä samin suusta oon asioita tanjasta sillon kuullu niin mukava ja huolehtiva tyttö enkä saanut lainkaan diivamaista tai leijailija kuvaa.Ja tiedän paljon kyllä ihmisiä joilla on positiivinen kuva tantsukasta..MUTTA. Eihän kaikkia voi miellyttää se on totta.. Jaksamisia kaikille osapuolille.

En osaa sanoa tanjasta mitää, lehtijutusta päätellen ei ole koskaan mitään tunnustanutkaan. Sami taas vaikuttaa tosi tyhmältä kaverilta. Niinku joku jo mainitti et se yrittäs tolle musiikillee jotai julkisuutta saaha. Eihä kukaa ton ikääne mies oikeesti oo nii tyhmä et purkaa tunteitaa johoki lehtee. Ja si myöntää lehes potkassee tanjan autoaki. Ei iha kulje järki täysillä tällä jannulla. Kaikki kunnioitus tanjalle että ei ole lähteny lehelle kommentoimaa asiaa mitenkää. eipä ainakaa ole seuraava tukiainen, fingeroossi, kalineine mitä näitä jo nyt on.

Olen lukenut kekustelun johon taidat viitata. Ja siellä hän kysyy että onko kauneudelle raja ? viitaten pituusvaatimuksiin eri kilpailuissa.. mutta ei missään vaiheessa väitä että pitkät ihmiset olisivat rumia !! Ei kukaan niin tyhmä ole. Olen hämeenlinnasta, en tunne tanjaa mutta olen seurannut sivusta kaikenlaista. Ja voin rehellisesti sanoa että eiköhän tämä meidän pieni hämeenlinna ole liian sisäänpäin kääntynyt kaupunki. Koskaan ei mitään tapahdu ja jos jollekkin tapahtuu siitä nousee iso show. Monet ihmiset täällä vihaavat toisiaan, erisyistä.. Eiköhän anneta vain toistemme elää rauhassa.

Sama tyttö kertoi eräässä foorumissa, ett pidemmät ihmiset on rumempia ja miehekkäämpiä kun nämä persjalkaiset, kuten hän =)

En kyllä näe tuossa tytössä yhtään missimäisyyttä…..

Jep, ei todellakaan rakastettu persoona kotikaupungissaan. Tiedä sitten onko tyyli muuttunut nykyisessä asuinpaikassa.

ja siis onhan se fakta että notsikko ei aina kerro kaikkea, lukekaa lehti niin ymmärrätte. siinä vielä lukee että muuta tanja ei sitten myönnäkkään. Sami on itse varmasti sanonut lehdele että tanja myönsi välinsä anttiin mutta nauhaan viitattaessa kirjotuksessa sanotaan ettei muuta myönnä kun ystävyyden..

no lehdessä ei kerrota mitä tanja tunnustaa ? siinä itseasiassa sanotaan että tanja myöntää vain että ovat ystäviä muuta tanja ei sitten myönnäkkään. otsikolla vaan haetaan mielenkiitoisuutta jutulle.. tyhmää kun on…

No mutta nauhalla tanja tunnustaa kaiken? Ei lehdet kirjoita pelkästään huhujen ja puheitten perusteella, aina pitää olla todisteita, koska silloin voidaan haastaa oikeuteen kunnianluokkauksesta.

Niin eikä tanja mitään myönnä hymy lehdessä olevassa jutussa. Tai ei ainakaan mielestäni mitään muuta kuin että ovat antin kanssa ystäviä?? ja sanoo ettei antti ole pettänyt ketään ja että tämä on mukava ihminen..n joten mitä voi päätellä hymyn ja samin juttujen aitoudesta.

Samaa mietin kanssakun lehden lukaisin. Kertoo vaan siitä kuinka kypsä ihminen on. Ja voi siitä päätellä jo jotain myös tanjasta. En tunne henkilöä mutta olen nähnyt kaupungilla. hymyilevä pirtsakka tyttö. ei näytä mielestäni ihmiseltä joka leijailee pilvissä tai olisi täynnä itseään.. eiköhän ole täällä sellaista väittävät vaan hiukan katkeria että on ehkä saavuttanut jotakin? enkä todellakaan tarkoita tätä lehti juttua, vaan yleensäkin. Tämä juttuhan on sinänsä ikävä juttu vaikka ei kyllä anna tanjasta ollenkaan tyhmää vaan lähinnä fiksun kuvan. Ja onhan tanja persoonallisen ja nätin näköinen likka. se jo itsessään riittää naisten keskuudessa tähän ”paskan-jauhantaan” ja ” se on itsekeskeinen” hommaan. Jaksamisia tanjalle, älä anna näiden juttujen lannistaa, jaksa hymyillä tästäkin huolimatta.. Ja muut, yrittäkää huolehtia omista asioistanne. Hyvää syksyä kaikille.

sanonpahan vain että minun mielestä on säälittävää että 24-vuotias mies ei voi hoitaa omaa tunne-elämäänsä muualla kuin juorulehden palstoilla. taitaa sami haluta vain musiikilleen julkisuutta. NOLOA aikuiselta mieheltä…

onko kukaan koskaan miettinyt että ehkä joku ihminen vain tykkää esiintymisestä? ja eiköhän jokainen voi mennä itseensä ja miettiä myös olisiko itsessäkin vikaa?
Ja miten määritellään oikeasti tunteminen? kerran kaksi jutellut?? Tunnen tanjan erään hyvän ystävän helsingistä ja olen kyllä saanut erittäin herttaisen ja huolehtivaisen kuvan. Eiköhän jokainen omalla käytöksellään vaikuta myös siihen miten joku kohtelee takaisin ?? ikuinen oravanpyörä siis.
Ja olen myös ymmärtänyt että hänellä on tapana työntää pois ihmisiä joihin ei luota olemalla hieman ilkeä. ehkä väärä tapa siihen mutta jokainen suojautuu tavallaan. Onko kukaan miettinyt että tämä sami kumminkin viihtyi tanjan kanssa ja ilmeisesti sattui tälläinen tapaus kovasti kun on täytynyt tälläiselle linjalle lähteä. Ei voi tyttö aivan kamala tapaus olla jos on sami jaksanut sanojensa mukaan vuoden roikkua on off suhteessa. vaikka sekään ei täysin kuulemma pidä paikkaansa. avatkaa silmänne !!

Aika ikävään sävyyn täällä keskustellaan kys. ihmisestä. Hyvä että nimimerkki ”ystävä” vähän puolustaa.

Tanja ”herttainen”? Niinhän sitä olettaisi.
Moni häntä inhoava oikeasti tuntee hänet ja ihan siltä pohjalta vetää johtopäätöksensä ja nimenomaan juuri sen takia että on sattunut juttelemaan hänen kanssaan! Minulle on välittynyt hyvin itsekeskeinen ja itseään koko ajan tavalla tai toisella esiintuova ihminen. Ja olen tuntenut/tietänyt hänet vuosia..

ei saanut potkuja. Ei vaan kyennyt loppukauden kilpailuihin juontamaan henk. koht syistä.. Ja eiköhän hämeenlinna ole niin pieni paikka että ei tarvitse joutua kuin yhden ihmisen silomätikuksi ja se on siinä. Ja kyllä malli voi olla lyhytkin, valokuvamalliksi yleensä kutsutaan tai mainos malliksi. Eiköhän jokainen hoida itse asiansa ja tulee kommentoimaan tanjasta vasta kun tähän on tutustunut? Kovin helposti ihmiset muodostavat kuvan tutustumatta. Itse olen tuntenut Tanjan ala-asteelta ja on herkkä ja herttainen persoona kun tutustuu. Ja satun tietämään että puolet samin kertomista asioista hymyille on täyttä… olen seurannut heidän ”suhdettaan”

tanja on jopa 155 cm pitkä hei!!! se on aika paljon. hämeenlinnassa ei kovinkaan rakastettu persoona, ihan itse aiheutettua.. en edes viitsi antaa esimerkkiä.

Vai että oikein malli. Huimalla alle 160 cm pituudellaan? No, kukin tyylillään…

Miten voi semmoisesta saada potkut? En usko. Olet vain joku kateellinen tytönhupakko, joka et itse menestynyt kyseisessä kisassa.

Tolvanen sai muuten potkut Miss Hot Rodin tehtävistään kun ei hoitanut hommiaan…

Oma kommentti