BB-Salar: Videoimme seksikumppaneitamme salaa!

BB-SalarJuuri alkaneessa Big Brother -kisassa kunnostautunut turkulainen Salar, 20, vannoi Hymylle ennen ohjelman alkamista, ettei aio harrastaa kenenkään kanssa seksiä televisiokameroiden edessä.

Iranilaissyntyinen sinkku suostui kuitenkin paljastamaan, mikä on villeintä, mitä hän on tosielämässä tehnyt.

-Viemme kavereitten kanssa naisia kotiin baarista ja videoimme seksin salaa. Kilpailemme kaveriporukassa siitä, kuka saa parhaat ja pisimmät videot, se on porukan sheriffi. Kerran olin sängyn alla kuvaamassa, kun salama meni vahingossa päälle, mutta onneksi tyttö ei tajunnut mitään!

Salar kertoi myös, ettei hän ole koskaan seurustellut. Eipä ihme….

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB-Salar

Kommentit

Täytyy sanoa että tuo Salami on kyllä järkyin olento mihin olen pieneen hetkeen törmännyt. kaikki nuo tarinat siitä miten se kohtelee naisia ja ylpeilee sillä, sekä tuo törkeä salakuvaaminen. Ei liiemmin taida järki liikkua päässä kun vielä julkisesti kertoo noita juttujaan. rikosilmoituksen paikka kyllä, siitä ei epäilystäkään.

Tuollainen on jo rikollista,luulisi jonkun tekevän jo ilmoituksen ja poliisin alkavan tutkia asiaa.

Kuvottavaa vielä että tyyppi kehuskelee asialla.
Todellakin tuosta olisi tehtävä rikosilmoitus.

No tuotanto voi herää jo heittään ton salarin pihalle,

Höpöhöpö mitään kilpailua, saa sitten runkata myöhemmin kun katselee otoksia ja uutta kumppania haaveillessa

Mitenhän mahtaa olla tuon homman laillisuuden kanssa, salakuvaaminen on minun käsittääkseni rikos. Ei muuta kuin kaveri ulos talosta ja poliisikuulusteluihin!

Kiva kun joku joka on hairahtanut Salarin pehkuihin ja lukee tälläistä netistä, tulee varmaan aattelleeksi että mitä hemmettiä 🙁

Ja sinne sängyn alle jäätkin loppuiäksesi, naista et ainakaan saa, ehkä jonkun hinurin, typerys ja rumilus! Kyttää ja kuolaa sinä säälittävä raukka vaan muiden sänkypuuhia.

Nimimerkille ”hyh hyh”: Miksi SINÄ et tee sitä rikosilmoitusta? Vai eiks Suomi-miehen kantti kestä?

onko noin tyhmiä oikeasti olemassa…aivan järkyttävän idioottia toimintaa, lisäksi myös laitonta. älykästä vielä kehua lehdessä tuomosella, mahtaa olla suosui huipussaan kun talosta poistuu. ja poistuu pian.

todella älykästä toimintaa! no ei!!! JULMAA JA LAPSELLISTA! ihmetttelen syvästi jos joku tän jälkeen vielä kanssasi seksiä harrastaa!

Idiootti. Et ole saanut, etkä nyt tule koskaan saamaankaan, että kädelläsi saat olla ikäsi.

Kusipää! Todella kusipäistä touhua. Hyvä että ilmotit sen nyt julkisesti.

Oma kommentti