Laulaja Frederik paljastaa: Opettaja iski mut kun olin 13-vuotias!

Viime päivinä on jälleen kohuttu Yhdysvalloissa tapahtuneista seksuaalisista hyväksikäytöistä, joissa naisopettaja on houkutellut oppilaansa seksin saloihin. Tapauksia on ollut käsittelyssä kolmin kappalein. Voit lukea aiheesta Como-sivuston jutun täältä.

Macholaulaja Frederik uskoutuu videohaastattelussa kertomaan omia kokemuksiaan. Ne ovat kohahduttavia.

-Tanssikoulunopettaja iski mut, kun olin 13-14-vuotias, hän kertoo ensikokemuksestaan seksin saralla.

Suorasuu vaatii myös naisia rakastamaan enemmän omaa ”pimppaansa”.

-Enemmän pitäis kulkee kotona pimppa paljaana, kattella sitä, tottuu siihen sellaisena kuin se on.

Itsetyydytystä Reetu ei sano harrastavansa. Naiset ovat sen korvike.

-En semmosta harrasta, vaan ihania helliä naisia, jotka ottavat niin sanotusti kylään… Kahvia, kakkua ja sit mennään sänkyyn! hän sanoo Seksitohtorin kyydissä -sarjan haastattelussa alla olevalla videolla:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: seksi, Frederik, hyväksikäyttö, Reetu

Kommentit

Reetu puhuu aina pelkkää potaskaa julkisesti ja yrittää sillä pönkittää mainettaan! Esimerkiksi hön väitti Arto Nyberin Tv-ohjelmassa 15.12.2019 että Oululainen filosofian tohtori kirjoittaa hänestä kirjaa ja tuo väite on täysin perätön vahvistaa kyseinen tohtori, samoin kaikki muut viimeajan hänestä kirjoitetut jutut, jotka on julkaistu seiskassa. Pidätys Havajilla oli keksitty, Serena Williamssin tapaaminen oli keksitty samoin kuin Kanarialla tapahtunut laskettelu hiekkadyyneillä ja siinä sattunut kylkiluun murtuma jne. Reetu on itse maininnut, että juttuja keksitään lehtiin ihan kurillaan, jotta saataisiin julkisuutta. Reetu ei pysty koskaan aikuistumaan, vaan papparainen yrittää usein jopa naisia loukkavin säälittävin keinoin ja valehtelemalla saada julkisuutta josta saa itse nautintoa ja energiaa elämäänsä.

Nuorena likkana kerran erehdyin saman peiton alle tämän superäijän kanssa. Ei ollut miestä kummempi, oikeastaan päin vastoin. Siinäpä vaari puhuu paska.

Voi näitä papparaisia, Reetua ja Veskua. Kumpikin vain muistelee vuosikymmeniä sitten olleita ja menneitä naisjuttuja ja nykyisellään peitto heiluu vain kun pieraisee riittävän kovaa. Kakkukahveilla voi kyllä käyvä, mutta sänkykamarista taitaa kuulua vain kuorsausta, ja hyvä niin. Seitenkymmpisten papparaisten kuuluukin siirtyä syömään närästyslääkettä ja täyttämään ristikoita.

Oma kommentti