Minne katosi julkkisristeilyisäntä Petri Lehtinen – yllättää elokuvaroolillaan ja uusilla kuvioillaan

Suomen ehkä tunnetuimpana laivaristeilyisäntänä muistettava Petri Lehtinen on viettänyt hiljaiseloa viime ajat. Nyt hänet nähdään cameo-roolissa uudessa Kikka!-elokuvassa. Cameo-rooli tarkoittaa, että henkilö esittää itseään. Petri onkin leffassa risteilyisäntä ja baarimestari.

-Elokuvassa tapahtumat ajoittuvat vuoteen 2005. Muistan tuon vuoden hyvin, sillä samana vuonna menehtyi sekä Kikka että äitini. Tunsin Kikan laivatyöni kautta hyvin, Hymyn tavoittama Lehtinen toteaa.

Aivan ensimmäinen tv-rooli Kikka!-leffan rooli ei Lehtiselle ole. Hän on esiintynyt muun muassa MTV3:n Salatuissa Elämissä.

Lehtinen yllättää myös tulevaisuuden suunnitelmillaan.

-Olen jo useamman vuoden kaikessa hiljaisuudessa lukenut aktiivisesti lakia kyetäkseni auttamaan enemmän ja paremmin niitä, jotka apua elämänsä eri tilanteissa tarvitsevat, Lehtinen paljastaa.

Historian ensimmäisenä Hyvän mielen lähettiläänä Lehtinen kertoo toimivansa edelleen tasa-arvon ja tasapuolisuuden vankkana puolestapuhujana.

Lehtinen jäi laivatyöstä pois jo yhdeksän vuotta sitten 25-vuotisen uransa päätteeksi. Hän valmistui myös Finnairin ilmailuopistolta stuertiksi.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: elokuva, Kikka, Petri Lehtinen

Kommentit

Oma kommentti