Missi Mariel Mettälä hakkasi minut!

Pirita suurempi kuvaMiss Suomi –kandidaatti Mariel Mettälän kisaa on varjostanut ravintolapahoinpitely. Vihdoin puhuu Marielin 28-vuotias uhri, Pirita Mattila, joka toivoo missin lopettavan satuilun.

-Pahoinpitelytilanteita tai niiden yrityksiä on itse asiassa kolme. Mariel salaa seurustelunsa – hän ei todellakaan ole sinkku, Pirita myös paljastaa.

Mitä kolmisen vuotta sitten tarkalleen tapahtui?

-Olimme tamperelaisessa NiteTrain-kapakassa. Meillä oli aikaisemmin ollut sanasotaa, ei kuitenkaan samana iltana. Huomattuaan minut Mariel täräytti viisi kertaa nyrkillä päähäni. En ehtinyt tehdä mitään. Järjestysmiehet tulivat paikalle ja Mariel revittiin irti. Ilta jatkui ravintolan toisessa osassa, jossa Mariel myöhemmin vielä heitti minua puolillaan olevalla tuopilla. 

Kyseessä oli siis kaksi erillistä pahoinpitelyä, vaikka julkisuudessa on puhuttu yhdestä?

-Itse asiassa on olemassa kolmaskin episodi. Se tapahtui Groove-baarissa kuukausi ensimmäisen välikohtauksen jälkeen. Mariel näki, kun juttelin hänen poikaystävänsä kanssa. Silloinkin hän heitti minua tuopilla, mutta onneksi se ei osunut. Kyseessä on pieni ravintola, joten siinä olisi voinut sattua sivullisillekin tosi, tosi pahasti.

Miten sinulle kävi ensimmäisessä pahoinpitelyssä?

-Lyönnistä tuli musta silmä ja hampaani halkesi. Tuoppi osui rintakehääni ja ilmat tulivat pihalle.

Millainen Mariel on kännissä?

-Yritän vältellä paikkoja, joissa hän käy, koska hän näyttää olevan aggressiivinen. Tuopilla heittely on todella vaarallista, se aikuisen ihmisen tulisi tajuta.

Entä selvin päin?

­-Varmaan hyvin mukava.

Lue loput hätkähdyttävästä tilityksestä helmikuun Hymy-lehdestä

Teksti:Kristiina Selin
Avainsanat: Miss Suomi, Mariel Mettälä, Pirita Mattila

Kommentit

eiköhän pirita ole itse menny aukoon päätänsä niitti juna baarissa ja ottanu tukkaansa . eikai ny 50 kilonen pysty tollasta tantoria hakkaan , ja kai pirita ois nostanu syytteen jos sillä ois ollu jotain näyttöö et se on hakattu ,mutta tuskin sillä sorsalla mitään töhköö oo lähteny

Kuka Mariel Möttölä? Sen 15 minsaa julkisuudessa meni jo, uutta ei tule. Antaa tytön jakaa postia vaan.

Kun Mariel Mettälä on kisojen tuloksesta tokaissut, että hänestä kirjoitetuilla negatiivisilla jutuilla olisi ollut kenties painoarvoa, se paljastaa yleensä lausujan ylpeän tai muuten hankalan luonteen laadun. Siispä näen, ettei hänellä ole sitä sisäistäkään kauneutta mitä kauneuskisoissa myös odotetaan missiltä. Joten tuo negatiivisen oloinen muukin käytös voi olla häneltä totta. Miss Suomi kisoissa kuitenkin voitti kaunein kauneudellaan ja ainakin kakkonenkin oli kauniin sopusuhtainen. Hyvä vain, että rumat tavat tulevat ilmi ehdokkaasta silloin kun ollaan julkisuuteen esikuvina tähtäämässä.

ei pitänyt mainita nimiä,minkä takia täytyy arvostella tavallisen ihmisen ulkonäköä.ei ole olemassakaan rumia ihmisiä.on kauniita ja vähemmän kauniita.

Laadukas tuo nimimerkki luksin mielipide.

Näkee jo kommentista ettei oo ihan normaali.

Ihan kiva, vaikka seksitanssijana onkin toiminut. Kyyneleet tulivat ainakin aidosti.

PALJON ONNEA KAUNIILLE MISS SUOMELLE VUOSI MALLIA 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… voittajana on helppo hymyillä;)

Kiitos myös arvovaltaiselle tuomaristolle=)

Kiitos missituomarit, teitte oikean päätöksen!

Onnea voittajille!

Lopputuloksella ei ole väliä. Väärin tehty jo kun kyseinen missi sai mahdollisuuden tulla missiksi ja päästettiin finaaliin. Kyllä on röyhkeää ja ahnetta puuhastelua kisanjärjestäjiltä kun vain skandaalit ja kisojen promoaminen ratkaisee. Sitten oltiin alussa tekopyhinä lasten kanssa ja vanhustenkodissa. TEKOPYHÄÄ! Laittakaa roviolle kisan järjestäjät tai vähintään oikeuteen moraalittomuudesta ja selkärangattomuudesta.

Oot muuten nimimerkki ”ihan vaan utelias” oikeassa, olis todella hauskaa jos saatais lisää juttuja avattua.

No pääsis nyt ees perintöprinsessaksi, musta ois kiva tietää hänestä ja miksei kotioloista ja lähipiiristäkin enemmän.

Jos tosiaan on Saimi Hoyer ja Heidi Willman niin onnea vaan MARIEL 😀

Kärpäsestä on TODELLAKIN tehty härkänen. Ihmiset tekevät hyvinkin usein typeryyksiä ja asioita jotka kaduttaa 100% varmasti. Voin ainakin itse sanoa tehneeni, jopa itseasiassa perjantaina viimeks 🙂

Missikisoihin vaan ei ole asiaa jos on tehnyt niitä dorkuuksia! Piste.

On ne säännöt siellä kisoissa ihan syystä!

Mariel on paras. Niin ja, en tod. tunne kumpaistakaan tämän kisan osapuolista. Ihan sivusta seuraan tätä keskustelua.

Ihmiset tekee virheitä ja hölmöyksiä. Toisinaan varmaan kaikkia kaduttaa jotkut menneisyyden asiat, jotka haluaisi tekemättömiksi. Ymmärrän toki missikisojen säännöstön ja sen että tuleva miss Suomi toimii monelle pikkutytölle suurena esikuvana ja näin ollen hänen myös tulisi käyttäytyä asian vaativalla vakavuudella.
Mutta niin, käsi ylös kaikki jotka on joskus vetäny lärvit ja seuraavana aamuna on saattanut nolottaa? Itse ainakin olen. Terveisiä vain Suomesta. En tarkoita, että ne joiden käsi ei vielä noussut, tulisi rynnätä baariin heittelemään tuoppeja, vaan sitä, että eikö missiltä vaadita tietyn asteista inhimillisyyttä? P**kaa tapahtuu ja medialla on välillä vähän turhankin hanakka ote pyöritellä kärpäsistä härkäsiä. En sinällään yksittäisiä toimittajia ala mollaamaan, hehän vain tekevät työtänsä ja juttujen jujuhan on saada ihmiset kiinnostumaan. Värikynää mustavalkoiseen arkeen siis tarvitaan! Harmittaa vain asianomaisten puolesta se seikka, että heidän kannattajansa ja eritoten ”vihamielensä” tuppaavat väliiin tarttumaan näihin artikkeleihin turhan vakavasti, jolloin soppaan sekoitetaan liikaa semmoisia mausteita, mitkä eivät siihen kuulu.

Kuitenkin, löysätkää hivenen niitä bulabulan nyörejä ja onnea likoille kisoihin! Kaunein voittakoon! 🙂

No hommahan on selvä. MM ei todellakaan tule menestymään, ei tuomaristo niin sokea ole.
Eikös siellä ole Saimi Hoyer ja Heidi Willman tuomaristossa – nehän on moralisoineet jo seksitanssikohuakin saati pahoinpitelyjä.

Samaa mieltä. Pitää voida keskustella ilman nimiä ja asiallisesti. Heti kun tulee tölväisyjä ja nimittelyjä, niin toivottavasti moderaattori poistaa.

Korostaisin, että
-EI HAUKKUJA
-EI NIMITTELYJÄ
-EI ULKOPUOLISTEN NIMIÄ
Muuten täältä poistetaan taas kaikki, ja se ois sääli, musta on kiva seurata tätä topikkia.

…kyllä se seurustelu viimeistään silloin tulee julki.

No, ei sotketa nyt muita ihmisiä tänne, kun ei Mariel mikään missikään vielä ole. Kyllä ne paparatsit sitten hoitaa asiansa, jos Mariel valitaan. On jatkuvasti pitkäputkinen kameramies nurkan takana kyyläämässä uutisia.

Ei ole missään näkynyt lainkaan reagointia tähän juttuun, mikä on sääli.
Yleinen mielipide kun tuntuu olevan että tällaista ei pitäisi sallia.

Luulenpa kuulkaa että räpyttely taitaa auttaa tässä vaiheessa kovastikin.
Pikkutytön unelma taitaa toteutua, valitettavasti.

Itse olen muutamaan otteeseen missikisojen virallisella sivulla laittanut palautteta aiheesta, suosittelen antamaan mielipiteensä.

Surkeaa farssia koko kisat. 🙁

Mariel Mettälä on ihan kivannäköinen tyttö, mutta olisihan hänen pitänyt pikkuisen miettiä, jos on tuollainen temperamentti – kaikki kuitenkin selvitetään mediassa.

Heeiiii. taas tää keskustelu alkaa kuumottaa. Täältä poistettiin jo viestejä. Ei nyt vihjailla mitään tai ainakaa sorruta haukkuun ketään.

Mua kiinnostaa vaan vielä, miksi Mariel ei myönnä seurustelevansa. Ketä hän suojelee ja miksi? Lehdistö, ottakaa selvää!

Mariel Mettälä on kyllä kaunis, mutta jos temperamentti on tuota luokkaa, että tuoppeja heittelee, niin ei hemmetti Miss Suomeksi ikinä! Eikä sitä sellaiseksi kyllä valitakaan. Jää roikkumaan turhaksi julkkikseksi (vaikka itse sanoi alun alkaen juuri vastustavansa turhia julkkiksia.)

Mitä täällä nyt jauhetaan? Aivan sama mitä Mariel on tehnyt. Aivan sama mitä Pirita on tehnyt. Se on heidän ja lehdistön välinen asia.

Pääkysymys on se että annetaanko Marielin todellakin jatkaa? Missikisat saa hyvää julkisuutta skandaaleilla ja lehtiotsikoilla. Mitäpä sitä nyt missikisojen säännöillä koska raha se on mikä tätä maata pyörittää. Katsokaapa vain niin Marielia ei hylätä koska (vähintäänkin kyseenalainen) PR-arvo on näille kisoille liian suuri. Eikä taida olla tarpeeksi vaikutusvaltaisia tahojakaan jotka osaisivat puhua korkeaa moraalia missikisojen järjestäjille. Hyvä raha ja ahneus! Ymmärrän hyvin Marielia koska hän taistelee vaan jokaisen pikkutytön ja miksei vanhemmankin unelmasta tulla miss Suomeksi. Tosin eipä hänenkään moraali olla muiden esikuvana kovin iso ole. Olen erittäin pettynyt miss Suomi kisan järjestäjien ahneuteen sekä säännöistä ja muista ihmisistä piittaamattomuuteen ja tulen tästä lähtien boikotoimaan kisoja omalta taholtani.

Hahah. Mä kyl kuulin et se haastattelu ois tehty ihan muualla ku baarissa.

Kyllä toimittaja todellakin oli paikalla kun puhelu tuli, tiedän kun olin itse vieressä siellä missä haastattelu tehtiin, viereisessä pöydässä.

Kummallakohan tässä nyt oikeesti on tarve sepitellä? Piritalla vai Marielilla (jolla on suuret paukut nyt kyseessä, kun on myönnetty pahoinpitely takana ja Miss Suomi -titteli edessä.)

Jaa, no toimittaja kyllä lehdessä kirjoittaa olleensa paikalla. Mahtava näytelmä tästä on tullut. Toivottavasti seurustelukuvio selvitetään lehdissä perin pohjin. Paparazzit Seiskasta ja Hymystä heti paikalle Tampereelle!

johtuen siitä että pirita sai puhelun matilta kuntoimittaja ei ollut paikalla
valehtelu mikä ihana tekosyy 🙂

Tän päivän Iltalehdessä Mariel jatkaa tykitystään: Hän harkitsee ”kiusaajalleen” lähestymiskieltoa ja toteaapa vielä, ettei tosiaankaan seurustele.
Miten voi olla mahdollista, että jutussa toimittaja sitten on suoraan kuullut puhelinkeskustelun, jossa Marielin poikaystävä, tämä Matti, soittaa uhrille ja sanoo, että he ovat Marielin kanssa sopineet tämän olevan sinkku.
Mitä tässä on taustalla?
Onko poikaystävällä jotain taustallaan? Lehdet ottakaa selvää tästä asiasta!!!!!
Jos Marielista tulee edes pp. niin varmaan se poikaystäväkin sit kaivetaan koloistaan.

Kiitokset kauniit Masa!

Samalla toivotan Kaikille palstalla kävijöille OIKEIN HYVÄÄ alkavaa vuotta 2008!

Loistavaa, toivottavasti kuulemme sinusta vielä paljon!

Hei Masa.

Olen missikandidaatti vuodelta 1984 ja saman vuoden APUTYTTÖ voittaja.
Olen ilmeisesti se sama nainen. No, mä nykyään olen viihdealalla. Laulan ja on bändi. Kiva kuulla, että olin suosikkisi!
Mä toivotan KAIKILLE missiehdokkkaille Onnea! Myös Marielille! Mokia sattuu kaikille. Eläkäämme tässä hetkessä. Valinta EI ole meidän käsissä. Ainahan voi mielipiteensä jokainen kertoa, kunhan se EI LOUKKAA asianosaisia.

VOIH, TUIJA JÄRVINEN!!! Voiko olla totta!!!! Muistan tämän kauniin naisen vuosien takaa. Oletko oikeasti se Miss Suomi -finalisti takavuosilta, joka tänne kirjoitit äsken!!!!
Kerro ihmeessä kuulumisiasi ja missä asut ja olet nykyisin. Olit silloin parikymmentä vuotta sitten suosikkini.

Täältä on poistettu viestejä. Vain Piritaa viileästi puolustavat viestit ovat jäljellä, Marielia tukevat on lähestulkoon kaikki poistettu. MIKSI? Siksi, että ne olivat täyttä asiatonta sontaa, eivät mielipiteitä.
Jos täällä kahden eri ihmisen, Marielin ja Piritan, taustajoukot keskustelivat, niin herää kysymys, millaisia Marielin puolustajat oikein ovat, kun eivät osaa käyttäytyä.
Ylipainosta, rumuudesta yms arvostelu ei liity mitenkään asialliseen käytökseen. Täällä keskustellaan itse jutusta ja tapauksesta.
Kun julkisuuteen lähteen, pitää ottaa seuraukset vastaan. Ei voi kuvitella, että voi hallita julkisuutta. Muillakin on mielipiteensä julkisuuden kohteesta. Menneisyyden teot tulevat esiin ja pitääkin.
Luin Hymyn jutun ja se oli erittäin asiallinen. Pirita kertoi, mitä oli tapahtunut, eikä mollannut Marielia sanallakaan. Päinvastoin, piti häntä edelleen kauneimpana missifinalistina.
Lehtikin oli käsitellyt asiaa ihan viileästi. Sitäpaitsi mielipiteitä on monia.
Tässä näyttää olevan Hymyn edustajalta myös Marielia tukeva mielipide:

https://hymy.fi/blogit/kaapon-kaunottaret-hymyn-missiblogi/blogi/girls-on-the-road

Joten keskutellaan asiallisesti.

Tuomariston harkinnassa kyllä, mutta on missikisoilla ihan syystä säännöt. Kummastuttaa ettei ne koske kaikkia.

Tarinalla TOIVOTTAVASTI tulee olemaan opetus. Se opetus voisi esimerkiksi olla se että VAIKKA on kaunis ja missin mitoissa, ei edes suomen kaltaisessa maassa täytyy silti kantaa vastuu teoistaan.

Päinvastoin, kyseinen juttu saattais jopa olla hyvää esimerkkiä nuorille ja miksei vähän vanhemmillekin. Tarinan opetushan tuntuu olevan että vaikka on kuinka kaunis ja missin mitoissa niin suomen kaltaisessa maassa ei voi silti välttyä kateellisilta ihmisiltä tai onnenonkijoilta.

Hei!

Olen itse ollut Miss Suomi finaalissa ja tiesin jo ennen valintaani, että KAIKKI pengotaan menneisyydestäni. Onneksi ei ollut mitään ja jos olisi ollut, en olisi kisaan lähtenyt, joten eiköhän Mariel aikuisena kanna vastuunsa ja tekojensa julkiset seuraukset itse. Tuomariston harkinnassa lienee se, onko hän ”pikkutyttöjen” ihanteeksi sopiva.
Nimim. ex-missi, hyvämaineinen

yhdyn edelliseen puhujaan!!! on todellakin ehkä parempi että otatte puhelimen kauniiseen käteenne ja soitatte toisillenne..eli ei muuta kun puhelin langat laulaan…
vaikka onhan se helpompi tietysti ”piiloutua”nimimerkin taakse:)

Koittakaa nyt hyvät ihmiset ja Marielin kaverit ymmartää,että Mariel itse MYÖNSI pahoinpitelyn ja sillä SELVÄ!!

Ketään tuskin kiinnostaa sen enempää marielin menneisyys, tästä Matista ja Piritasta puhumattakaan!
Voi paska ,et tääl tuntuuu olevan tyhmien ihmisten kokoontumisajot.. Tapelkaa kakarat asianne hiekkalaatikolla.. Lehdessä oleva juttu oli asiallinen ja Pirita tuntu puhuvan vaan asiaa ,myös hyvää Marielista mihin moni ei pahoinpitelyn jälkeen varmasti olisi pystynyt (minä ainakaan).
Kirjotukset on täälä pelkästään Marielin kaverit VS. Piritan kaverit. Soittakaa toisillenne ja puhukaa asiat halki omilla nimillä ni ei jää mitään hampaankoloon..

Marielkin salettiin on vaan räpäytellyt silmäripsiään poliisilla että on saanut syytteet raukeamaan, osaan hyvin kuvitella sen piipittävän itkua poliiseille että ”en mä oikeesti tarkottanu pliis ei kai satu mitään pahaa mulle?”…. Poliisi siinä katsonut ulkonäkörasistina että JAAHAS.. kummalle annetaan periks. OSAAN KUVITELLA TILANTEEN!

Vaikka mitään oikeusjuttua ei tapahtunut, se ei silti tarkoita että Mariel ei olisi tehnyt mitään laitonta!!! Ajatelkaapa sitä että Mariel on myöntänyt jo tämän jutussa olleen syytöksen, mutta valehtelun ja Marielin omien ”oikaisujen” vuoksi juttu on luultavasti annettu… Jotta OIKEAT asiat tulevat julki, ei Marielin sepitykset!

Ja miten IHMEESSÄ ulkonäköasiat liittyvät tähän? Se nyt on kai ihan sama miltä ihmiset näyttää? Vai ajatteletko että jos lihava nainen nostaa syytteen (mistä tahansa) että sen on oltava kateuden vuoksi? Ei kaikki ole niin pinnallisia kuin sinä, hyvä ”Halveksija”. Varsinkin kun jutun antaja Pirita sanoo että Mariel on kisojen kaunein.

Sensaatio tässä on se että Mariel ei kuulu missikisoihin. Piste.
Eikä tämäkään ole kateutta vaan OIKEUTTA!!
Säännöt ovat aika ”ohjeelliset” jos Mariel saa jatkaa. Missä on raja, kysyn vaan!!!!

Tosi hienoa että täällä käydään keskustelua asiasta mutta ihmettelen SUURESTI miksei mitkään lehdet tai missituomaristo/säännöistä vastaavat ole puuttuneet asiaan!! MIKSI? Marielillehan sanottiin että yksi vielä vastaavia ”menneisyysjuttuja” niin lentää pihalle kisoista.

Ei ole älisty asiasta sanaakaan.

Vituttaa oikeen.

Mitenkähän Piritan menneisyys tähän liittyy?!?! Onko Pirita missikisoissa tai muissa vastaavissa joiden SÄÄNNÖISSÄ lukee moitteettomasta käytöksestä? On se nyt helvetti kun ihmiset ei osaa ajatella omilla aivoillaan!

Lehti varmaan myisi hyvin otsikolla: Nyt vain Hymyssä. Lue missifinalistista jutun antaneen Piritan menneisyys. Pirita kiusasi sammakoita jo pienenä!!!
Lisäksi nyt juttu Matti Nykäsestä juttuja kuulleesta Einosta – Eino kuuli jo 1988 Galcaryn mäkimontussa Matin juoneen viinaa.

Ja seuraavassa lehdessä Einon taustat. Eino on sivari.

Kaikkien missien taustoja on varmasti suurennuslasilla tarkasteltu.

On se vaan ihmeellistä, että kaksi on ylitse muiden. Seksitanssia, tappelua jne.

Ilmeisesti loput 8 tyttöä olisivat sopivia miss suomeksi.

siis tutkikaa sen piritan menneisyys! Ja miettikää hetki miten 50kg nainen voi hakata noin kaksikertaa itsensä kokoisen?
Ja en ole ainakaan kuullut että mariel keihästä heittää, aattelin vain; ”heitti tuopilla ilmat tulivat pihalle!” saa tuopilla aikas lujaa heittää…
Menkää nyt hyvät ihmiset itseenne! Ei kannata ketään arvostella sillä perusteella mitä lehtien lööpeissä lukee koska niissä ei ole mitään muuta faktaa nykypäivänä kuin henkilöiden nimet!

Haha, täältähän on poistettu kaikki Marielin puolesta puhutut jutut!

Kuinkas se naamataulu ja painoindeksi liittyy tähän juttuun?
Moniko kommentois ulkonäköä ja hirviö juttuja jos jutun ois antanu anorektinen tai normaalipainoinen nainen…?

Taitaa vastaajien keski-ikä huidella just hädin tuskin siinä kahen kympin korvilla.

Kyllähän tää on karmeeta oli taustalla mitä tahansa. Ensin mariel pahoinpitelee saman henkilön monesti tai ainakin yrittää. Ja sitten myöntää ajaneensa humalassa autolla ylinopeutta. Tällaisia miss suomi kisoihin?!?! On siinä esikuvia vaikka kaunis onkin huh huh. Tällaisista sitten tehdään koko suomen kansalle esikuvia että kyllä elämässä pärjää kunhan on kaunis. Nuoret alkavat ihannoimaan anoreksiaa ja väkivaltaa koska mikään muu ei merkkaa kuin kauneus. Ja kauneudella saa kaiken anteeksi hahhah. Varmasti mariel on kaunis ja mukava selvinpäin mutta eiköhän voitaisi toivottaa hänelle vaikkapa huippu-uraa mallina – EI MISS SUOMI KANDIDAATTI NUORTEN ESIKUVANA! Niin ja vielä seksitanssijakin. Kyllä ainakin kuvista näkyi selvästi tanssien seksikkyys vaikka vaatteita päällä olikin niin näytti enemmän strippaus liikkeiltä kun nuohotaan toisen naisen vartaloa.

Mitähän kaikkea muuta viä taustalta paljastuukaan tuntuu että tässä oli vasta jäävuoren huippu. Herätkää nyt jo miss organisaatio! Kyllähän mariel tekee sitä teidän organisaatiota tunnetuksi skandaaleillaan mutta myös teillä pitäisi olla vastuuta koska missi kandidaatit ovat myös ihmisten esikuvia!

Turha täällä kenenkään puolustella marielia tai tätä ”kiusaajaa” varmasti ovat molemmat yhtälailla syyllisiä. Ja suurin osa teistä tuntuu olevan jommankumman kavereita toisin kuin minä olen puolueeton enkä tunne kumpaakaan.

PS. En ole marielia vastaan vaan vastaan sitä mitenkä tällaiset tunnetut organisaatiot eivät tunne vastuutaan valinnoissaan joilla on vaikutusta muiden ihmisten ihanteisiin. Jokainen saa tehdä elämässään mitä lystää kyllä viimeistään oikeus rankaisee pahoista teoista. Toisin kuin tällaisille missi organisaatioille ei taida olla rangaistuslaitoksia jotka rankaisisi vastuuttomista teoista

riippuu ihan ihmisestä meneekö tosta maine, ei mua ainakaan haittaisi kun tosiasioita latelee taitaa mennä missiehdokkaalta vaan maine…..kyllä mää luulen että enemmän ne mettälästä kirjoittaa kun piritasta yhen jutun julkaisijasta

Kaikki tosi vanhatkin tapaukset kaivetaan esiin, ja sen olis missi ehdokkaana myös pitänyt tietää, kiusaamista tai ei, mutta kansan tarvitsee tietää mitä äänestää missiksi, ja aina vaan jostain syystä toisten lompakot siittä kasvaa ja toisten köyhtyy, nyt haastattelun antajan ja hymyn, marielin ehkä ei, mutta onko elämä ikinä ollut reilua jos tuolle alale ryhtyy…

ja tälläkin palstalla on jokaisella oikeus omaan mielipiteeseen puolesta tai vastaan, sitähän varten tämä on!!!!

Kyllä minä olisin ainakin samassa tilanteessa toiminut aivan samoin…

Lisään vielä että jos ei missikisoissa noteerata tätä mitenkään, on se väärin missikisojen sääntöjä ja muita kilpailijoita kohtaan.

Nyt on ihan turha mattia lähtee sotkeen mihinkään kun kerrankin mervin kanssa menee lujaa ja hyppy luistaa!

Mariel on myöntänyt pahoinpidelleensä tuopilla julkisuudessa ja haukkunut uhriansa kiusaajaksi, ennen kuin uhri edes oli lehdissä mitään sanonut. Eiköhän ollut aikakin, että sanoi.
Lehtijutussa ei siis ole minkäänlaista käräjäjutun paikkaa.
Lukekaahan lapset lehti ennen kuin lähdette täällä kirjoitetuista teksteistänne itse käräjille.
Muistakaa, että netti on myös paikka, jossa herjaamisesta voi rapsahtaa pahastikin. Viimeksi eilen julkaistiin uutinen, jossa koirankasvattajaa valheellisesti arvostellut joutui maksamaan 13 TUHATTA EUROA!

Pahoinpitelijöitä ei pitäisi ottaa mukaan koko Miss Suomi finaaliin!
Tuollainen syyte on ihan eri asia, kuin tanssiryhmässä työskentely josta on julkisesti tehty paljon suurempi numero. Kilpailijoiden taustat tulisi tarkistaa tarkalleen ennen finaaliin valitsemista ja kaikki rikosrekisterin omaavat tai pahoinpitelyyn osallistuneet naiset pitäisi diskata heti alkuvaiheessa. Tämän pahoinpitelyjutun perusteella Marielia ei saisi missään tapauksessa valita kärkikolmikkoon! Hän ei todellakaan edusta mitään esikuvaa nuorille.

Oma kommentti