Mitä tapahtui häätölähetyksen jälkeen? Samin ja Sarannan salainen lupaus toisilleen!

BB-SamiSami häädettiin eilen BB-talosta ehkä hieman vastoin yleistä odotusta. Tumma komistus kesti pudotuksensa kuin mies, ja yllättyi positiivisesti nähtyään häätölähetykseen häntä odottamaan tulleen Sarannan.

Mutta mitä tapahtuikaan myöhemmin yöllä Helsingin Amarillossa, jonne Sami kuskattiin hetkeksi?

-Saranna tuli lähetyksen jälkeen myös sinne tapaamaan Samia. Kovinkaan pitkään he eivät yhdessä ehtineet olla, mutta kohtaaminen oli todella lämmin ja herkkä, paikalla olleet juoruvat Hymylle.

Pariskunta halasi toisiaan ennen Samin lähtöä yöpuulle. He myös tekivät selväksi, että tapaavat toisensa, kun mediahullunmylly Samin ympärillä helpottaa. Ja sehän helpottaa jo loppuviikosta.

-Tässä on selkeästi tulevan BB-pariskunnan elkeitä. Sami ja Saranna tulevat viihtymään hyvin yhdessä, ja he sopivat toisilleen kuin nakutettu, Hymylle arvioidaan Samin lähipiiristä.

Viime vuonna talossa syntyi kuhinaa Teron ja Tuulin välille. Pari myös jatkoi seurusteluaan siviilissä yli puolen vuoden ajan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Tuuli, Tero, Sami, Saranna

Kommentit

Sami tuskin tarvii naista elättääkseen itsensä. Kyllä se on toisinpäin. Sami huolehtii ihan varmasti rakkaistaan. Saranna ja Sami ois kyllä ihana pari, toivon että rakkaus kantaa heitä.

Tumma komistus? Tosiaan, eihän Sami voi jättää tällaista tilaisuutta käyttämättä: rikas suku, jonka rahoilla voi elää ja haaveilla laulutaidottomana muusikon urasta.

pakkohan samin on tunkee jalka oven väliin että saa itselleen elättäjän.

Oma kommentti