Muistatko vielä laulaja Isto Hiltusen – tältä hän näyttää tänään!

Vieläkö muistat Isto Hiltusen? Isto aloitti uransa keikkailevana ja levyttävänä artistina vuonna 1994. Debyyttialbumin myyntiä vauhdittivat hittikappaleet Tammen oksat ja Rinta rottingilla, mikä takasi valtavan suosion.

– Huuma oli kova ja hässäkkää riitti keikkapaikoilla. Se oli hektistä menoa. Monta vuotta mentiin yli 200 keikan tahtia. Kaikki tehtiin, mitä kalenterista löytyi.

Takavuosien keikkatahtia hän ei kaipaa, mutta lavalle hän nousee edelleen.

52-vuotiaan Iston elämää ovat viime aikoina keikutelleet niin ilot kuin surut. Kesäkuussa juhannuksen aikoihin tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun laulajan äiti menehtyi yllättäen 71-vuotiaana. Äiti oli tärkeä, sillä Isto oli menettänyt isänsä jo lapsena, ollessaan vasta 12-vuotias. Äiti lähti kaikille aivan yllätyksenä ja terveenä. Äidin kuoleman jälkeen koetteli pikkuveljen vakava sairastuminen.

Raskaiden aikojen keskellä Isto on saanut tukea vaimoltaan Leenalta, jonka kanssa hän avioitui vuoden 2016 lopulla. Pari oli tavannut jo vuosia sitten, mutta rakkaudeksi tuttavuus roihahti vuonna 2015.

Niin, miltä Isto Hiltunen näyttää? No aivan siltä samalta siloposkelta kuin uransa alkuaikoinakin. Joillekin se ikä ei merkitse mitään. Lue Iston kuulumiset Hymyn painetun lehden haastattelusta.

Alla kuva Iston levynkannesta 22 vuoden takaa, kuva: Wikimedia Commons

 

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Isto Hiltunen, Leena Hiltunen

Kommentit

Oma kommentti