Nykäsen tytär löi taas!

Anniina JokinenAnniina Jokinen, 22, tuli kasvoillaan ja nimellään ensi kerran julkisuuteen runsas vuosi sitten – tietenkin Hymy-lehdessä. Tämän tytön tekee erityiseksi se, että hän on Matti Nykäsen kolmesta lapsesta ainut julkisuuteen astunut.

Jokinen on kauniista ja leppoisasta olemuksestaan huolimatta temperamenttinen nainen – siitä kertoo jo vähälle aikaa toinen pahoinpitelytuomio, joka hänelle luettiin Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Anniina on kertonut julkisuudessa, ettei halua elää kuin isänsä. Matti on joutunut käräjille paitsi nujakoidessaan Mervinsä kanssa, myös puukotusjupakassa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Tapola, Anniina Jokinen

Kommentit

voi elämän kevät. Tämä tyttö lienee sen Pian kanssa. Varmaan mutsi ylpeä. Ja katuu koko Matti-etappia. Paitsi ei äiti lastaan kadu, mutta olisi ollut fiksummin valittu tuo iskä.

voi elämän kevät. Tämä tyttö lienee sen Pian kanssa. Varmaan mutsi ylpeä. Ja katuu koko Matti-etappia. Paitsi ei äiti lastaan kadu, mutta olisi ollut fiksummin valittu tuo iskä.

tyttö on kyllä matin sen tiedän, baarissa aika PALJON pyörinyt kylläkin isänsä jalanjäljissä menee, mutta jos sen kanssa tappelemaan alkaa niin tuo lehmä jää toiseks…. kusi sille sukkaan tulee ja itkua vääntää kun oikea ihminen on vastassa eikä mikään muurahainen… vittu tuosta akasta ei ole mihinkään. läski ei saa enää huomiota ja muuta tarpeeksi niin pyrki julkisuuteen … hah….. kumpikin yhtiä turhiksia matti ja lapsesa

saman ikänen kun Anopin Jenna! 😀 hyvä matti hyvä, eikö se ikinä opi.

ja ei muuten ole ainut tuomio pahoinpitelystä!!!!
Liikaa oppia saanut isältään….ja tuomioistuimet ei huomaa vaikka on tuomioita alla entisistä pahoinpiteilyistä!!!!

onko ihan varma, että Matin lapsi? jne…onko tunnustanut? ei ainakaan matin näköinen! voisi nuori tyttö katsoa peiliin useammin. on kuin joku kottarainen.

Voi, voi ettei vaan olisi isäänsä tullut. Sanotaan nyt kuitenkin näin tuosta mainitusta kauneudesta, että ”kauneus on katsojan silmissä”, sillä itse en näe hänessä mitään kauneuteen viittavaa kuvan perusteella.

ohho, täältä sensuroidaan kommentti jonka mukaan Nykäsen tytär on pelottava sekä ulkonäöltään että aggressiivisuudessaan. Mielestäni molemmat ovat todistettavia faktoja Hymyn tekstin/kuvituksen perusteella.

itse en haluaisi jäädä tuon näköisen naisen nuijittivaksi..apua!!!!!!!!

Oma kommentti