Nyt puhuu Esplanadin kaahauksesta epäilty

File:Pohjoisesplanadi Marskista.jpg

Helsingin Pohjoisesplanadin kaahauksista epäilty on kertonut Twitter-tilillään näkemyksensä vappuaaton tapahtumista.

-En vielä itsekään täysin ymmärrä, mitä lauantaina tapahtui espalla ja miksi. Sen kuitenkin tiedän, ja vannon kunniani sekä omatuntoni kautta, ettei tarkoituksenani ollut vahingoittaa ketään. Päin vastoin: tein kaikkeni, jotta minimoisin vahingot autolla jota ohjasin, mutta jonka matkustajaksi koin jostakin käsittämättömästä syystä joutuneeni. En ollut nauttinut alkoholia tai muitakaan päihteitä ennen tapahtumaa. Ainoa asia, jonka tiedän varmaksi on se, että olen rakastunut ja se on ”huumannut” minua viime viikot, hän kirjoittaa ja jatkaa:

-Vilpitön anteeksipyyntöni kaikille ja kaikesta mitä olen tehnyt ja aiheuttanut. Toipumiseni on käynnissä ja edennyt hyvin. Toivon, että kaikki muutkin voisivat toipua tästä järkyttävästä tapahtumasta. Kiitos kaikille lukuisista viesteistänne ja osoittamastanne myötätunnosta.

Poliisi epäilee miestä alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja niskoittelusta.

Helsingin Pohjoisesplanadilla vappuaattona kaahanneen 33-vuotiaan miehen kyydissä oli myös matkustaja. Poliisin mukaan tapahtumaketju sai alkunsa, kun autoilijalle näytettiin pysähtymismerkkiä. Kuljettaja ei pysähtynyt vaan lähti ajamaan kohti Pohjoisesplanadia, jossa oli runsaasti väkeä liikenteessä.

Poliisi korostaa, että epäiltyä ei ajettu takaa. Epäillyn ajo päättyi, kun hänen autonsa törmäsi toiseen autoon. Onnettomuudessa loukkaantui kolme henkilöä, joista yksi oli epäilty. Kaikki saivat sairaalahoitoa. Poliisin mukaan asianomistajat on jo kotiutettu.

Alibin silminnäkijöiltä saamien tietojen mukaan epäilty toisteli kiinniottotilanteessa aamen-sanaa kymmeniä kertoja.

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:Kallerna, Wikimedia Commons
Avainsanat: poliisi

Kommentit

Oli ihme ettei kukaan kuollut. Ei mitään sympatiaa tätä ihmistä kohtaan

Oma kommentti