Nyt ulos se puolikriminaali sieltä BB-talosta ja vähän äkkiä!

BB-SalarBig Brother -talossa koulukiusaajaksi tunnustautunut BB-Salar osoittaa kertomustensa pitävän paikkansa. Aiemmin Salar on hämmästyttänyt muita kerskuessaan kavereittensa sukupuoliyhdyntöjen salakuvaamisesta. Niinikään Salar raivostui hänelle jekun tehneelle Sebastianille niin, että heitti tuolin pitkin taloa. Salar myös näyttää malttinsa menettäneenä varsin pelottavalta ilmestykseltä, joka voi tehdä uhkaustensa mukaan.

Raivokohtausten lisäksi Salar on kiusannut monia asuintovereitaan. Sebastiania hän on nimitellyt, ja kun turkulaishäirikkö ei muuta tänään keksinyt, hän siirtyi lapsellisesti tuijottamaan Sebastiania parin metrin päähän ärsyttääkseen häntä tahallaan.

BB-Mikaelin suorittaessa laskutehtävää herneillä Salar hyökkäsi hänen kimppuunsa pilaten miehen laskutehtävän. Kaiken lisäksi Salar syytti Mikaelia mahdollisesta päivätehtävän pilaamisesta. Kohta Salar oli jo Annikaa häiriköimässä.

Monien keskustelupalstamielipiteiden mukaan Salar on BB-historian häiriköin asukas. Erään keskustelijan mielestä ”puolikriminaali Salar pitäisi häätää välittömästi.” Hymyn BB-toimitus komppaa. Näkemiin, Salar.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB

Kommentit

Turpiin vaan ja onnee.Häipyis Turusta jonnekkin kuuseen.Tai Siperiaan oppimaan tapoja.

voii voi!! siinähä se tuliki ku on tummapää nii uloos vaa!onks se beni sit nii ihku kiiltokuva poju et sitä jaksaa kyllä kattoo?

Viimeksi BB Niko lensi ulos kun heitti lasin. Nyt saa heitellä tuoleja eikä tapahdu mitään?

Pikku lapsihan kiusaa muita että saa huomiota kun ensimmäinen kohde ei välitä jatkaa seuraavaan. Salar ei anna mitään arvoa naisille kohtelee heitä kuiin huoria varsinainen sovinisti henkinen ikä 10v

Ihme kitinää. Mielummin tuolla talossa katselee kusipäitä ja idiootteja, kuin ystvällisiä ja älykkäitä ihmisiä. Tämän on tarkoitus olla VIIHDETTÄ!

Mä oon luullu, että toi on nainen ja siksi muut ei viitti ärähtää tolle takas ku se pomottaa milloin ketäkin (ylös siitä, meet tonne, tuut tänne)

Tuollainen karvaton pikkupoika, babyface :——-D
Tolla naamalla ei saa edes kännissä, paitsi selvinpäin BB-talossa 35v neljän lapsen äidiltä, lähiövalaalta 😀

Mitä Suvi, Veera ja Janika on nähny tuossa pullapojassa/karvaranteessa…?! Ei riitä ymmärrys

Todellakin Salar ulos talosta! Erittäin lapsellinen ja heikkohermoinen!

Hei haloo, BB-talo ilman Salaria on kuin South Park ilman Eric Cartmania.

Kyllä salarin temperamentti on paheista kovin pieni. Enemmän laittaisin suomalaisnaikkosten kevytkenkäisyyden silmälasin alle. Millasia horatsuja täällä oikein kasvaa. Jos Thors voivottelee se on aiheellista, koska rasismi elää kaikissa.

Kyllä Astrid-täti paijaa päätä ja voivottelee suomalaisia rasisteiksi kun Salar häädetään talosta.

Eikös tämän koko BB_n idea ole että talossa on riittävä määrä vastenmielisiä hämmentäjiä? Mitä kiinnostavaa olisi talollisessa sosiaalisia ja sympaattisia sovittelijoita?

Valetta.

Ainakin osa syytöksistä oli turhia. Papulaskussa pojat näyttelivät viikotehtävän mukaista riitaa.

Kyllä Astrid-täti paijaa päätä ja voivottelee suomalaisia rasisteiksi kun Salar häädetään talosta.

Nauratti kun tää munkkipossu mesosi kattoneensa kaikki kaudet ja tietävänsä tasan tarkkaan miten tätä peliä pelataan, en malta odottaa sen naaman näkemistä kun kuulee tulleensa häädetyksi. (harmi vaan ettei kukaan anna sille nimeämispisteitä :D)

Antaa lapsen temmeltää… no ei vais kyl niin ylimielinen ja vastenmielinen ihmis-otus et hävettää että talo on täynnä tollasia nynnyjä jotka ei sille uskalla oikein ärähtää takasin monessa paikassa tollasella käytöksellä saa nokan poskelle. Ja vapaa-ottelijat on urheilijoita ei mitään tollasia urputtavia taikinamaha michelinmiehiä.

Oma kommentti