Samuli Edelmann, 53, suuteli kolmekymppistä laulajaa lavalla – nyt laulaja kommentoi

Laulaja Samuli Edelmann aiheutti kohun vesilasissa julkaisemalla suutelukuvan laulaja-lauluntekijä Yonan kanssa.

Yona, oikeammin Johanna Rasmus, on 38-vuotias Itävallassa syntynyt suomalaistaiteilija, joka on julkaissut lukuisia levyjä. Suuteloiminen tapahtui Yonan keikalla Tavastialla Helsingissä.

Kaksikko esitti lavalla Sä teit tän laulun -kappaleen yhdessä. Alun perin Yona on levyttänyt kappaleen Olavi Uusivirran kanssa.

Yona on kommentoinut Samulin julkaisemaa kuvaa;

– Kiitos rakas Samuli, aina yhtä ihana saada laulaa sinun kanssa. Ja pussailla.

Myös Samulin Venla-tytär on tykännyt kuvasta.

-Ihania ootte, hän kirjoittaa.

Yonan ja Samulin yhteistyö on kantanut aiemminkin hedelmää, sillä Yona on vieraillut Samulin levyllä. Yona on tunnustanut seuraajilleen olleensa jo pikkutyttönä Samuli-fani:

-Kun olin noin 12-vuotias, menin lähes joka päivä koulun jälkeen Kuopion pääkirjaston musiikkiosastolle ja pyysin tiskiltä kuunneltavaksi Samuli Edelmannin levyä. Kirjastonhoitajat osasivat varata mulle sen levyn jo valmiiksi. Kuuntelin sitä siellä kirjastossa ja unelmoin. Iltaisin lauloin hiusharja mikkinä kuvitteellisia duettoja Samulin kanssa. Jospa olisin vaan silloin tämän tiennyt…oisin hajonnu tähtipölyksi.

Jos Samulin ja Yonan suudelma ei ollut romanssinjulkistus, ehkä se oli dueton oikean miespuolen eli Olavi Uusivirran lavakäytöksen matkimista. Olavi kun suutelee jatkuvasti ihmisiä lavalla.

Alakuvassa Yona. Kuva: Wikimedia Commons/Tiina Palm

File:YONA@Korjaamo, syyskuu 2012.jpg

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Yona, Samuli Edelmann, suudelma

Kommentit

Oma kommentti