Suomalaismissi menetti kruununsa – alastonkuvat julki!

Johanna RönnbergHiljattain kovan kohun saattelemana kruunustaan luopunut Suomen ensimmäinen Miss Plastic Johanna Rönnberg on palannut arkeen. Kuvauksia ja näytöksiä sekä promotehtäviä riittää, mutta nyt mimmi on repäissyt myös suostumalla alastonkuviin!

Miss Plastic poseeraa eevan asussa, vartalomaalauksiin sonnustautuneena ja kuristajakäärmeen kanssa. Kuvat otettiin toissa viikolla Hymyn Pasilan-studiolla, ja ne julkaistaan tällä viikolla ilmestyvässä marraskuun Hymy-lehdessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Plastic, Johanna Rönnberg

Kommentit

#2 ja #5 kulkevat varmaan kaupassakin ja muutenkin ”laput silmillä”, jolleivat oo nähneet ip lehtien lööppejä aikoinaan…

Bulla, sä kun et seuraa muuta kuin hartauskirjoituksia, niin miten sä voisit kuulla. Lue vittu tuon kolmoskentän teksti ja googlaa, niin löydät, upe!!!

Ja kysymys kuuluu et minkä suuren kohun saattelemana?En ole eläissään kuullut koko naisesta ja kisoista..ja toivottavasti en kuule jatkossakaan

2# oot surkee netin käyttäjä ei voi muuta sanoo
ootsä ees ajassa mukaa
älä tuu viihdelehden sivuille mestaroimaan kun et tunne ketään etkä mitään

No uskoisinpa että Hymy viimeistään vastaa. Mutta olihan siitä netissä, sun pitäis varmaan osata googlettaa. Auttaisko vaikka:

Rönnberg – kruunu – Anne Mari Berg…

HUPS, LUKUISIA OSUMIA!

Voisikohan joku sanoa mikä tämä ”kova kohu” on, jonka takia nainen diskattiin? Pikainen google-kierros ei vastannut kysymykseen millään muotoa.

Oma kommentti