Tosi-tv-Saranna valittaa: Teinipojat, jättäkää minut rauhaan!

Saranna EhrnroothIsoveljen talosta tutuksi tullut aatelissuvun neito Saranna Ehrnrooth on kohdannut julkisuuden kirot tosissaan.

-Teinipojat huutelevat perääni, että heillä on talossa otetut suihkuvideot tietokoneellaan. On surullista, kun ei voi olla rauhassa, Samin kainalossa talossa viihtynyt tosi-tv-tähti surkuttelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saranna Ehrnrooth

Kommentit

Ei kai toi mikään yllätys oo.

Itekkin olen tumputtanut Sarannan paljaita tissejä katellessa, arvaahan tuon millä tavalla Saranna kiimaisia teinipoikia sitten kiinostaa.

Esa A varmaan kans halus tulla Big Brotheriin että teinit runkkais ku ne kattoo sitä. Kelatkaa vähä mitä heitätte. Eikö teillä ole muuta elämää?

SARANNA ON SUOMEN SEKSIKKÄIN! Näin kerran livenä ja oli VIELÄ kauniimpi kun telkkarissa/kuvissa. Näytti kyllä ihan erilaiselta kun esimerkiksi tossa kuvassa. AH! Ja kroppakin on täydellinen… rinnat…uu mama. 🙂

Pappa Adolf kääntyilee haudassaan. Hyvä tyttö, hyvä tyttö.

”aatelisneito” EI OO KYL JÄRJELLÄ PILATTU. EIKÄ KAUNIS. EN DUUNAIS. YYYÄÄÄÄÄKK! TURHA VINKUJA. KATOA SINNE MUSTAAN AUKKOON, MISTÄ OLET TULLUT!

”Aatelisneito” Saranna! Oma syy, mitäs menit täysin vapaaehtoisesti tirkistelyohjelmaan. Nyt olet julkista riistaa. Kuka pakotti aikuisten leikkeihin Samin kanssa.
Muuten olen sitä mieltä, että olet aivan tavallinen nuori nainen, joita mahtuu 13 (kolmetoista) tusinaan.

Silti kolmikymppisen teinipojan mela kelpasi oikein mainiosti aatelisneidille kameroiden hyrrätessä suoraa lähetystä eetteriin. Ja nyt valitetaan normaalien teinipoikien kiimasta? Lypsättyä elämännektaria ei enää takaisin saa ja mielestäni usean teinin onanoinnin oppimateriaaliksi pääseminen on suurinta, mitä olet elämässäsi saavuttanut.

Huudelkaa sille lisää ja paljon!! Tulostakaa sen kuvia ja näyttäkää niitä sille!

Jos apina ei ymmärrä, että väkisinkin joutuu julkisuuteen niin saakin huudella!

Kaekki teinipoijat lissee vaan huutelemaan ja kahtomaan yön pimmeyvessä nettivideoita ja peittoa heilutelemaan sitä se saranna tahtoo

Onko tuo vähän toope? Tokko sitä kukaan on veitsi kurkulla pakottanut ohjelmaan, eikä takuulla ole voinut tulla enää tässä vaiheessa yllärinä, että nakuvideot nettiin päätyy.
Mistä näitä sikiää…

Et voi olla tosissas, lähdet mukaan tuollaiseen ohjelmaan, sitten kitiset kun et saa olla rauhassa. Väärä hiusten väri????

No ei tuo tosiaankaan oo mikään erikoisen kaunis. Keskiverto sanoisin.

Ei mikään maailman parhaimman näkönen edes… En saanu ku puoliks pystyyn Sarannan kuvilla

Oot kaunis Saranna tuutko mun tyttöystikseks ja jätä sami?

Kai tiesit, että ne vetävät käteen ja katselee niitä kuvia. On ne ovelia Subilla. Näin alastomuus tulee luonnollisemmaksi. Posliinipimpat esiin, naminami.

Oma kommentti