Hyviä kysymyksiä

George W. Bush oli presidenttikaudellaan propagandakiertueella kouluissa. Pitämänsä esitelmänsä jälkeen oppilailla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä. Pikku Bob viittasi ja sai suunvuoron.

– Herra presidentti minulla on teille kolme kysymystä. Ensinnäkin, miten on mahdollista, että te voititte vaalit, vaikka hävisitte ääntenlaskennassa? Toiseksi, miksi halusitte hyökätä Irakiin ilman mitään syytä? Kolmanneksi, eikö teidänkin mielestänne Hiroshiman atomipommin pudottaminen ollut suurin terroristihyökkäys kautta aikojen?

Samalla hetkellä kello soi ja oppilaat riensivät välitunnille. Sen päätyttyä kysymysten esittämistä jatkettiin. Nyt vuoron sai pikku William.

– Herra presidentti, minulla on teille viisi kysymystä. Yksi: Miten on mahdollista, että te voititte vaalit, vaikka hävisitte ääntenlaskennassa? Kaksi: Miksi halusitte hyökätä Irakiin ilman mitään syytä? Kolme: Eikö teidänkin mielestänne Hiroshiman atomipommin pudottaminen ollut suurin terroristihyökkäys kautta aikojen? Neljä: Miksi kello soi äsken välitunnille 20 minuuttia etuajassa? Viisi: Missä on Bob?

Teksti: Hymy

Kommentit

Oma kommentti