Iästä apua

25-vuotias hehkeä nainen meni naimisiin 92-vuotiaan miehen kanssa. Lähdettiin häämatkalle ja vaimo tilasi hotellista kaksi huonetta ajatellen miehensä terveydellistä tilaa ja kestävyyttä. Kumpikin asettuivat yöpuulle omissa huoneissaan. Pian kuitenkin vaimo kuuli oveltaan koputuksen ja siippa könysi sisään hääyön ilot mielessään. Asiat hoidettiin rivakasti ja mies toivotteli hyvät yöt ja poistui omaan huoneeseensa.
Vaimo kävi uudestaan nukkumaan, mutta eikös ovelta taas kuulunut koputus. Miehellä olivat taas himot heränneet ja hommat hoidettiin yhtä hienosti kuin edelliselläkin kerralla. Taas toivotettiin hyvää yötä ja mies häipyi.
Vaimo oli vaipumaisillaan uneen, kun mies oli jälleen oven takana. Edessä oli uusi kiihkeä lemmenleikki ja kun akti oli ohi, alkoi nainen ihmetellä:
– Voi kauhistus millainen pukki sinä oikein olet, nyt jo kolmas kerta! Minulla on ollut ennen suhteita paljon nuorempien kanssa ja yleensä he ovat jaksaneet vain kerran. Sinä olet kohta satavuotias ja aivan mahtava rakastaja!
– Tarkoitatko, että olen käynyt  täällä jo aikaisemmin?

Teksti: Hymy

Kommentit

Oma kommentti