Marita Taavitsainen ei katsele katkerana menneisyyteen. Hän elää päivän kerrallaan ja pyrkii katsomaan vain eteenpäin.

Apu: Keikkamyyjä huijasi – Marita Taavitsainen menetti 150 000 euroa!

Tangokuningatar  Marita Taavitsainen, 54, ei suostu katkeroitumaan, vaikka keikkamyyjä teki hänelle uskomattoman kuprun. Luottohenkilönä pidetty myyjä jätti tilittämättä hänelle keikkapalkkioita pienen omaisuuden verran.

Vuonna 1995 tangokuningattaruuden voittanut Taavitsainen on puhunut asiasta aiemminkin, mutta tuoreessa Apu-lehdessä hän avaa lisää vuosien takaista tapahtumaa.

Taavitsainen palasi ensimmäisen lapsen synnyttyä äitiyslomalta keikkalavoille. Keikkamyyjä ja jopa Taavitsaisen lapsen kummi oli vähitellen jättänyt tilittämättä hänelle keikkapalkkioita pienen omaisuuden edestä, eli  noin 150 000 euroa.

Sydämellisenä ja kilttinä pidetty Taavitsainen ei koskaan tehnyt rikosilmoitusta eikä aloittanut oikeustoimia lapsen kummia ja entistä yhteistyökumppania vastaan.

– Luotan siihen, että karma is a bitch. Ajattelen, että tuskin minulla enää sitä rahaa olisi. Se olisi käytetty johonkin. Joskus mietin tapahtuneita ja tunnen katkeruuden piikin. Sitten totean, että siihen on turha uhrata aikaa, Taavitsainen sanoo Avun haastattelussa.

– Katkeruus ja viha eivät minua kaada. Voi olla, että olen liian sinisilmäinen, mutta haluan luottaa ihmisiin

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto

Kommentit

Oma kommentti