Martina Aitolehti treenaa, treenaa ja treenaa – ja se kyllä näkyy!

Kari Pekonen

Aikuisiässä triatloniin hurahtanut Martina Aitolehti treenaa itsensä huippukuntoon. Päivän
toisen treenin jälkeen oli luvassa ruokaa ja lepoa.

– Kahdeksan kuukautta aikaa virittäytyä huippuun. Tavoitteet on kristallin kirkkaat, niitä kohti mennään varmalla mutta rennolla asenteella, hän toteaa Instagramissa.

Lahti isännöi triathlonin maailmanmestaruuskilpailuja vuonna 2023. Kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan jopa 6000 osallistujaa.

Instagramissa Martina kertoo käyneensä läpi äitiyttä, yrittäjyyttä, kilpaurheilua ja elämän asennetta sekä valintoja ylipäätänsä.

”Me rakennetaan se oma imperiumi ihan omin kätösin ja ollaan todellakin itse vastuussa siitä omasta onnellisuudesta. Meillä kaikilla on sama vapaus kehittää itseämme loputtomiin.

Mietin erityisesti kilpaurheilua ja sen roolia omassa elämässäni. Mitä minä tästä saan? Annan kuitenkin itsestäni tähän kaiken.
Mitä jos en treenaisi tavoitteellisesti ?

No.
Vaikea kuvitella elämää ilman tätä kaikkea. Tämä antaa mulle enemmän kun osaan sanoittaa ja tunnen olevani ”kotona” ja turvassa rutiinien, tavoitteiden ja kurinalaisuuden äärellä.

Menetän varmasti paljon mm. kokemuksia ja tärkeitä hetkiä ystävieni kanssa. Välillä koen olevani tosi ulkopuolinen valintojeni kanssa, mut silti sydämessä tiedän valinneeni oikein.
Tärkeitä asioita välillä punnita ja pohtia.”

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti