Näillä toimenpiteillä voit säästää sähkölaskussa jopa satoja euroja!

Sähkölaskut kismittää!

Onko sinulla pörssisähkösopimus?
Se voi olla hyväkin, jos seuraat säännöllisesti sähkön hintaa ja käytät kodinkoneita hinnan ollessa halvimmillaan.

Pörssisähkön hinnan vaihdellessa on mahdollista tehdä suuriakin säästöjä sähkölaskussa.
Sähkön ollessa kalleimmillaan voi saada sähkösyöppöjä kodinkoneita käyttämällä suurenkin loven talouskukkaroon, kun taas tarkan euron ihmiset tekevät kotitalouden sähkönkäytön ratkaisut järkevästi.

Tässä muutama esimerkki:

Seuraa Fingridin pörssisähkön hintatietoja. Päivitä kännykkääsi Fingridin tuntihinnat kertova äppi ja seuraa sitä säännöllisesti.

Yleensä sähkön hinta on alhaisempi öisin sekä monesti lauantaisin sekä sunnuntaisin. Ei kuitenkaan aina, mutta näin monesti on.

Käytä pyykkikonetta, astianpesukonetta ja muita mahdollisia laitteita öisin, mikäli siihen on mahdollisuus valveillaoloaikaan. Emme kehota käyttämään öisin siten, että nukut laitteiden päällä olemisen aikana.

Tee uuniruokaa siten, että valmistat samaan aikaan useita eri uuniruokia. Esimerkiksi makaronilaatikko, perunalaatikko ja vielä kolmaskin uuniruoka mahtuu kypsymään uunissa samaan aikaan.

Monet lataavat sähköautonsa öisin. Silloin yleensä sähkö on halvempaa.

Vuositasolla tarkan euron ihmiset pystyvät säästämään jopa satoja euroja sähkölaskussaan käyttämällä sähkösyöppöjä kodin laitteita pörssisähkön hintojen mukaan.

Teksti:Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti