Pekka Nieminen, kuva

Poliisi etsii puistotappoyrityksestä nuorta miestä ja noin 17-vuotiaita tyttöjä

Joensuun Vapaudenpuistossa puukotettiin perjantaina noin kello 22.15 noin kolmekymppistä miestä. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Nyt poliisi etsii tekijää. Silminnäkijähavaintojen mukaan tekijä on noin 180-senttinen laiha, nuori mies. Miehellä oli ollut päällään tumma tuulitakkimainen takki ja tummat verryttelyhousut. Hänellä oli ollut huppu päässään ja tummansininen keskikokoinen reppu selässään. Silminnäkijähavaintojen mukaan mies oli poistunut paikalta kahden tytön seurassa Vapaudenpuistosta Joensuun kaupungintalon suuntaan.

Toisella tytöistä oli ollut päällään mustat ja polvista revenneet farkut. Tytöllä oli olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja hänellä oli päällään musta takki sekä tumma olalle heitettävä laukku. Toinen tyttö oli hoikka, noin 165-170 senttimetriä pitkä ja hänellä oli päällään tummat farkut. Molemmat tytöt näyttivät nuorilta, noin 17-18-vuotiailta.

Poliisi kaipaa havaintoja ja vihjeitä tapahtumasta sekä tekijän ja hänen seurassaan liikkuneiden tyttöjen henkilöllisyydestä. Poliisi ei epäile tyttöjä mistään rikoksesta.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Joensuu, poliisi, tapon yritys

Kommentit

Oma kommentti